Mamici cu 2 pitici (2)
Raspunsuri - Pagina 12
Amalia spune:
Cu ocazia Nasterii Domnului, va doresc, voua si familiilor voastre, multa sanatate, pace, bucurie si toate cele bune! Sa ne traiasca minunile mici si sa ne bucuram de ei!
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
gabitzam spune:
Sa va pun si eu niste poze cu piticii mei si cu noi, de Craciun.
Deci, Craciunul nostru in imagini
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
crengu75 spune:
Vazut multe poze.
Dany, frumosi craciunei mai ai. Si Maria e super cu dintisorii.Au cantatat frumos la pian.
Gabi si ai tai sunt foarte frumosi iar tu semeni foarte bine cu o colega de-a mea de la serviciu.Mi-a placut si costumul lui Raducu.
Romanitza, si puiul tau este frumos foc, ti-am mai zis. Cu cornitele de ren este mortal.
Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
ana_a spune:
Buna fetele!!!
Craciun fericit si Sarbatori fericite in continuare si din partea mea!
Eu sunt racita cobza, in plus simt ca nu-i mai ajunge laptele la Matei, am incercat sa-i dau lapte praf in completare si nu vrea...
In rest toata lumea este ok, am sa intru ceva mai tarziu ca acum ma duc sa-i pregatesc la Matei masa de pranz cu legume.
tuturor si sa auzim numai de bine!!!
Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam
julax spune:
Dany,felicitari pentru noua cuceire a Mariei.Frumosi foc Craciuneii si asortati din cale-afara
Gabi,ce de cadouri si copii superincantatiSuper comentariu la cum numara pe degetele cadourile si imi place si cea in care isi imbratiseaza toticul prin somn
Dana,cel mai mic ren din trupasuperdragalas!
Claudia,eu i-am cumparat doar bentita,rochita e de la nasi,ma gandeam ca-i va veni cand va mai creste,dar am constatat ca ii vine foarte bine si acum.
Sper sa fiti din ce in ce mai bine.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete
Amalia spune:
Pupici fetelor!
Noi stam prin casa...e cam urat afara ca sa iesim..si rece si intunecat..
Lui David i-a venit o idee mareata si si-a pensat o spranceana. Nu a pensat mult, dar a reusit sa-si faca o gaura prin mijlocul ei. Uf, ce ide le trec prin cap...auzi..ca m-a vazut pe mine si s-a gandit sa-si faca si el.. Deci daca va ganditi cumva ca vor creste si veti scapa de surprize...va inselati..o sa aveti parte de unele mai mari..
Va pup, ma duc sa-i dau sa pape lui bebe ca a facut ochi..
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
julax spune:
Ana,sanatate multa!Poate laptele nu mai ajunge si pentru ca esti racita si implicit slabita...
Amalia,amuzant David cu pensatulIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete
gabitzam spune:
Ufff, Andrei are peste 39 temperatura. De ieri tot o tinea in 37-38, ba urca, ba scadea. Acum a trecut de 39.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ana_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Ufff, Andrei are peste 39 temperatura. De ieri tot o tinea in 37-38, ba urca, ba scadea. Acum a trecut de 39. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
si multa sanatate!!!
Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam
sanziana27 spune:
Craciun fericit! Sper ca Mosul a fost darnic cu toata lumea!
Noi am stat de Craciun acasa, am primit cadouri, mosul batran cum e, uita cate prostii fac copii si tot aduce cadouri , maine mergem 2 zile si la socrii, iar de revelion bineinteles ca acasa!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David