Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 9
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Alina ce m-ai tinut minte.... |
NORMAL! Eu si PCR-ul..."Partidul IARTA...dar NU UITA"
37+ cuSABINA-MARIA
AMR 2.5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui Aalina Bebelusi tortul e din ala cu gelatina, oua, lapte si smantana... tinut la rece si rasturnat a doua zi. Insa nu prea merge cu ciocolata aia ca nu pusca gusturile (macar arata) asa ca o sa fac unul cu blat si sa il imbrac in folia aia de ciocolata. La mine problema e ca sunt antitalent la ornat asa ca ciocolata in stilul asta, ca si cosuletul, ca si reteta aia de tort rasturnat pe mine ma scot din impas.Fetelor stiu ca ati tot discutat cu dusul la gradi a copilului mai mare da eu nu voi avea incotro el fiind in grupa pregatitoare. Asa ca o sa incerc doar sa ma inarmez cu nervi tari. Daca aveti careva idee de stil traditional de scoala vs step by step astept pareri.Alina felicitari pentru margelele scoase si bafta maine.Ca tot vorbiti de culori de hainute eu m-as fi sacrificat sa imi imbrac fetita in roz desi mie nu mi-a trebuit niciodata rozul dar... uite ca nu a fost cazul Eu m-am enervat o tura pe astia de la orange ca de doua zile incerc sa imi lamuresc niste chestii legate de diverse oferte si pe site nu is complete, de la serviciul clienti ma trimit la magazinul de reprezentanta, acolo e aglomeratie ca la balamuc si dupa ce reusesc azi sa iau bon si mi se spune sa revin intr-o ora mai stau inca una fara sanse sa ajunga la numarul meu ca sa ma luminez simplu ca nu ma pot ajuta Aaa apropo revin cu rugamintea de a primi contul comun nu de alta da daca imi activez cartele cu minute free va pot suna Sa aud zgomot de licurici live ...Beiii voi chiar nasteti vorba cuiva 29+ cu Fabian si Dorian |
+ 85 minute nationale la 6,5 euro fara TVA. Eu i-am intrebat de ce nu mi-au facut oferta asta inainte de a-i suna eu si nu au fost in stare sa-mi dea un raspuns pertinent! Drept pt care am renuntat la ei!30+
Alina1976 spune:
Bee, Roxana, saru'mana de sfaturi pt regim! Pana acum nu am luat-o in serios...am zis ca e un fleac...trece. Dar se pare ca nu trece :-(
Va trebui sa trec pe regim. Ma duc sa-mi fac un ceai de menta!
...ca la pranz tocmai am halit o jumate de pizza
37+ cuSABINA-MARIA
AMR 2.5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui DarkBendis Alina, ma bucur mult ca bebe si-a scos "margelele".Ingrid, eu mi-s la primul bebe, dar am vazut pe aici copilasi care mai stau in carut si la 2 anisori... sau chiar mai mult... nu in mod obisnuit, dar vorba aia, la drum mai lung si si copilas obosit e bun in masina. "Bug"-ul nostru e bun dela 0 la 4 ani () si pana la 17 kilograme... chit ca ma uit la el ce mic si cumpact e da' ma rog.. asa zic ei. A, si are termen de garantie 2 ani...cu posibilitate de prelungire. Bebelusi, Aalina... eu as dori reteta de tort la rece cu gelatina, daca puteti sa mi-o dati. Am avut si eu candva o reteta din asta, era cu banane, piscoturi, frisca si nu mai stiu ce... dar nu o mai am. Selene, Ciufik, felicitari pentru analize bune Bafta fetelor care merg la control azi Ufff... pregnant neurons... numa' ce ma mandream la barbatu-meu ca am spalat toata lenjeria bebelinei... am spalat eu, da' cea pentru patut (care va fi folosita peste vreo 2-3 luni)... am uitat de cea pentru cosulet. Dark Bendis 37+ cu "Huckleberry" Baby AMR 3 SAPTAMANI!!!!!http://bd.lilypie.com/gSJep1.png"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
bebelusi spune:
Pentru fetele care vor sa faca tortul ATENTIE MARE la alegerea gelatinei, cea de mai jos este cea buna. Sa nu va suparati ca va stresez cu asta dar eu prima data am luat din aia de tarta si nu mi s-a intarit. Dar totusi daca patita asta o bagati la lada si iese inghetata eu asa am facut. Ce era sa fac ca aveam musafiri de ziua mea. Si ce laudata a mai fost inghetata mea......daca ar stii ei cum am facut-o....
http://www.totalcomenzi.ro/GELATINA_DR.OETKER_10G.htm
32+ Vlad Mihai
AMR 8 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Alina1976 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ingrid70
Poate nasti?? Sa scoatem majoretele? Ca cica sa iesi moale e unul din semnele declansarii travaliului 30+ |
Sunt asa de 3 zile...in plus azi am fost la eco si colul e inchis...
So, cred ca e doar o coincidenta...SPER.
37+ cuSABINA-MARIA
AMR 2.5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Aalina spune:
Ingrid exact in situatia aia sunt si eu cu abonamentul si extra-optiunea doar ca eu nu vreau sa il schimb. Am numarul asta de ani de zile si mi-l stiu toti de peste tot. Cum eu m-am mutat la jumate de tara nu imi pot permite sa pierd legaturile. Asa ca asteptam ceva oferte mai bune de la ei dar... cea mai mica era pe la 9 euro asa ca pas.
29+ cu Fabian si Dorian
cris30 spune:
Alina ce ma bucur ca bebelina s-a mutat si nu mai are cordonul in jurul gatului.Am citit pe undeva ca se poate lua imodium timp de o zi dar nu mai mult.
Naty mi-a placut tare mult povestea nasterii, sa inteleg ca ti-au facut anestezie generala.
Selene suntem alaturi de tine maine, iti tinem pumnii sa fie bine si usor .
Eu ieri dupa ce am venit de la medic m-am culcat si mi-a mai trecut durerea de burta.Azi noapte nu prea am dormit pentru ca m-am tot gandit la ce mi-a zis medicul ieri.Luni la ultima eco s-a vazut ca bebe iar nu creste cat trebuie si drept urmare trebuie sa ma duc iar joi sa vada daca placenta funtioneaza bine.Initial i-am zis doctorului ca nu vreau sa mai fac nici o eco pentru ca am facut destule de-a lungul sarcinii si efectiv m-am saturat .El mi-a zis ca am 2 optiuni, ori ma duc la eco sa urmaresc evolutia, ori imi induce nasterea dar pentru asta trebuie sa fac mai intai AMNIOCENTEZA pentru a vedea daca plamanaii bebelui s-au dezvoltat cum trebuie.Aici e regula ca nu te poate induce mai devreme de 39 de saptamani decat daca are dovada ca plamanii sunt maturati.Cand am auzit de AMNIO am refuzat categoric,i-am zis ca ma duc la eco joi si luni.Cu dilatatia mi-a zis ca mai poate dura o saptamana pana ma dilatez ca lumea.Acuma nu am decat sa astept sa vad rezultatele la eco, sa urmaresc miscarile bebelinei sa vad cat este de activa si in rest sa ma rog ca totul sa fie bine.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
35+ Doamne ai grija de bebelina mea.
Alina1976 spune:
Cris . Mai bine te duci la eco cate vrea Dr decat amnio si inducere. faci eco si vezi cum e...te cred ca te-ai saturat, dar mai ai putin...si trece repede
37+ cuSABINA-MARIA
AMR 2.5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
DarkBendis spune:
He-he pai asa e si aici cu abonamentele la mobile. De obicei cand e sa-ti expire contractul (sau in luna imediat urmatoare) primesti scrisorica/telefon de la companie, in care ei ti-ar oferi "ceva" sa mai stai cu ei: minute in plus, tarif mai mic, telefon nou (ce-mi oferisera mie nu-mi convenea, un Samsung Tocco "completely touch screen" nu multumesc... io vreau "botoane")
Atunci "miscarea" care trebuie facuta e sa iei legatura cu ei si sa-i anunti ca vrei sa lichidezi contractul ... iar ei rapid sar cu o oferta si mai buna, de care matale habar nu aveai pana in momentul respectiv. Daca ii intrebi de ce nu ti-au zis de ea pana atunci, ei iti raspund ca nu ei, ca aia de la departamentul care se ocupa de reinnoiri nu ti-au zis etc etc Si tu stii ca ei stiu ca tu stii ca asta e regula jocului da' ma rog... ata ete... Ei te pastreaza client si tu ai ce ti-ai dorit (telefonul pe care-l vrei sau tarif mai mic sa minute mai multe etc)
Dark Bendis
37+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 3 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"