Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (102)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Cris30 mai ai putina rabdare, stiu ca e greu, dar nu ai incotro.
Totul se va termina cu bine.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

30+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Eu mai pun ametitetele astea la antrenat ca vreau sa fie in forma, ca tare mi-e frica ca la meniul care urmeaza: porc, porc si iar porc, nu o sa faca fata la ce se anunta pe aici.
Aaa, si le-am spus, usor cu , ca nu se stie niciodata cand vine cate un licurici si se incurca in reprezentatie.

Ca tot sunt la capitolul "batut campii", am uitat sa-l intreb pe dr daca avem voie sorici, ca mi-e o pofta, da' e crud...voi ce stiti? sau care va mai duceti la control (Alina am auzit ca maine ai ora de balet - frumos moment) intrebati, va rog?

Andreea 36+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Naty, foarte buna decizia cu gradi si Ioana. Cel mai imp. acum este sa nu se imbolnaveasca si sa-i dea si Nadiei. Si eu am facut la fel cu Ana....si este si ea incantata ca sta acasa cu mami
Cu stomacul nu e prea bine, adica aseara si azi-noapte de vreo 2 ori, am tot fost la WC...si ies afara foarte, foarte moale..ce mai, aproape apa....si nu stiu de la ce.
Azi dimi, dupa ce am luat Smecta azi-noapte, a fost mai bine....dar nu de tot.
Putem sa luam si Imodium oare?? ca eu nu mai rezist...

37+ cuSABINA-MARIA
AMR 2.5 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Eu am luat. Chiar ginecologul mi-a zis sa iau, il sunasem disperata ca de cateva zile eram numa pe WC. Dupa Immodium mi-a trecut imediat.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Cris30, inca un pic-pic.
O sa fie bine. Mai bine eco, decat stresul amnio-.
.

Andreea 36+, cu Andrei

Mergi la inceput

carmen merci de intrebare.
Ma simt asa si asa, in fiecare seara am niste contractii mama-mama ... Azi m-a chinuit rau de tot stomacul.
Tunoarea nu e nimic deosebit, aceeasi freza, am taiat doar varfurile si le-am aranjat putin. Nu merita o poza

Azi am fost la manichiura + pedichiura, mi-am taiat unghiile scurte de tot si rotunde (de obicei le am mai patratoase) ca sa fiu pregatita pentru ingrijire de bebelush.

Nu stiu ce sa ma mai fac cu Ioana, ma dispera de cateva zile, plange mai mereu, sta numa lipita de mine (azi am luat-o la salon ca nu a vrut cu nici un chip sa ramana cu bona pe afara) se tot tanguie "mamica meaaa, ce mult te iubesc". azi nu a vrut sa se culce de dupa masa, spre disperarea mea ca vroiam sa dorm si eu un pic. Acum a acceptat in sfarsit sa iasa cu taica-miu la plimbare dar prevad ca in juma de ora maxim e inapoi.

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Eu nu ma mai duc la coafor pt ca imi dau seama ca nu pot rezista sa stau 2-3 ore pe acolo pentru suvite, manichiura si pedichiura.

Bee33+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Eu le-am impartit - ieri coafor, azi unghii. Dar e drept ca salonul e la parterul blocului vecin.

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris30
Naty mi-a placut tare mult povestea nasterii, sa inteleg ca ti-au facut anestezie generala.

Eu ieri dupa ce am venit de la medic m-am culcat si mi-a mai trecut durerea de burta.Azi noapte nu prea am dormit pentru ca m-am tot gandit la ce mi-a zis medicul ieri.Luni la ultima eco s-a vazut ca bebe iar nu creste cat trebuie si drept urmare trebuie sa ma duc iar joi sa vada daca placenta funtioneaza bine.Initial i-am zis doctorului ca nu vreau sa mai fac nici o eco pentru ca am facut destule de-a lungul sarcinii si efectiv m-am saturat .El mi-a zis ca am 2 optiuni, ori ma duc la eco sa urmaresc evolutia, ori imi induce nasterea dar pentru asta trebuie sa fac mai intai AMNIOCENTEZA pentru a vedea daca plamanaii bebelui s-au dezvoltat cum trebuie.Aici e regula ca nu te poate induce mai devreme de 39 de saptamani decat daca are dovada ca plamanii sunt maturati.Cand am auzit de AMNIO am refuzat categoric,i-am zis ca ma duc la eco joi si luni.Cu dilatatia mi-a zis ca mai poate dura o saptamana pana ma dilatez ca lumea.Acuma nu am decat sa astept sa vad rezultatele la eco, sa urmaresc miscarile bebelinei sa vad cat este de activa si in rest sa ma rog ca totul sa fie bine.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
35+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Multumesc . Da, am avut anestezie generala.
Cred ca decizia ta e cea buna.
La voi nu se face dexametazona pentru maturarea plamanilor?
Mie mi-a facut vineri o perfuzie.
Doamne ajuta sa fie bine!

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Eu mi-am facut alaltaieri manichiura... jos cu gherutele. Si ca sa fie bine pentru ingrijirea lui bebe, da' si sa nu il chinuim prea tare pe tatic, "cand o fi sa fie sa..."... ca va fi si el cu mine la nastere. Chiar fetelor, voi in afara de personalul medical, veti avea pe cineva din familie cu voi (tatic de bebe mic, mama, sora, etc)?

Ciufik, eu parca nu as manca soricul crud... prajit da... dar nu crud. Poate un medic iti poate spune exact.

Cris, totul e ok o sa vezi

A, am noutati cu bebei... sefa mea a nascut saptamana trecuta pe baby Ben (cezariana, sapt 38+) si sunt amandoi sanatosi

Dark Bendis

37+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

dark - la noi nu peste tot te lasa cu cineva la nastere. daca as fi facut naturala cu epidurala as fi vrut sa stea cris cu mine, altfel sub nici o forma. nici nu l-as prea vedea in stare daca as naste natural fara anestezie...

36+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Hello!!Missed me?

Je este bine, n-are nimic de raportat special, doar o mare lene de care nu mai scap

Selene, iti tinem pumnii mamico, totul sa fie asa cum iti doresti si sa ne dai vesti cat mai curand!

Fetelor, faptul ca mi se cam umfla mainile si ma dor e de rau?Cu picioarele vad ca n-am nici o treaba, dar cu mainile am cam inceput sa am. Noaptea chiar ma vait ca ma dor degetele, imi intepenesc ce mai!!?!!Voua vi se intampla?

Justme 37+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput