Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 8
szmonic spune:
intru si eu sa dau raportul, dupa vizita de ieri de la dr.
Pai a cotrobait el pe acolo si mi-a spus ca orificiul extern este deschis, se pregateste deja sa se dilate iar cel intern e inca inchis, deci sa nu ma astept sa nasc azi sau maine. Dupa control am sangerat putin, a observat si Dr si mi-a spus ca daca vor mai aparea sangerari din astea mai anemice sa nu imi fac probleme, sa ma gandesc ca de fapt acolo se desfasoara deja o activitate de intindere a musculaturii si ca se mai intampla sa apara sangerari.
Am incercat sa dau apropo cu nasterea programata(DPN fiind intre Craciun si Anul nou, deci cu emotii) dar dr nu a vrut sa inteleaga aluzia, ci chiar mi-a spus ca ar fi tare mirat sa nasc mai repede de 28 dec, deoarece in ziua de azi se poate calcula foarte exact DPN si de obicei bebeii stau cuminti pana la termen.
...si eu care eram pregatita sa pertec Craciunul cu bebelina...
Acu` io` sper sa nu aiba el dreptate
38+4
roxanaz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alina1976
DAAA, imi place la nebunie!! De abia astept!! [/url] |
auz nu stiu ce sa ma fac cu tine, nu apreciezi deloc frumusetile vietii da, poti lua o capsula de loperamid (imoodium) ca nu e foc. dar intre timp bea ceai de menta, nu manca decat paine prajita, mere coapte, sticks-uri, orez, carne de pui la gratar. regim, da? multumim Ioanei ptr complimente, o sa i le transmit lui Pat
Aalina, si Patrick o sa mearga la gradi, el este destul de rezistent, de guturaiuri nu prea aduce... om vedea cum o fi prin februarie.
Ledi e ok, sta cuminte, o monitorizez atent , cu Andre_ea am vb acum vreo 30 minute, il culca pe Tudor dupa ce fusesera afara.
gata, ma duc si eu la control ca deja intarzii... ma duc sa imi iau perdaful de rigoare si sa promit ca o sa fiu mai cuminte
pup u all, sa fiti cuminti cat lipsesc, da??
szmonic spune:
legat de alcohol noi bem doar ocazional, cateodata cu pauze de luni de zile, dar acum, ca nu aveam voie parca mi s-a facut si mai pofta de o visinata buna
asa ca eu imi stresez sotiorul spunandu-i ca la spital in loc de flori sa vina pregatit cu sticla de Garrone
Va dati seama, as face senzatie pe-acolo
38+4
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty rox am vazut pozele impreuna cu Ioana care a zis ca ii place mult de "Patick" . E intr-adevar tare scump. Surioara daca ii seamana va rupe inimile baietilor.Noi nu am avut serbare fiindca nu am mai dus-o la gradi. Oicum pierduse toate repetitiile. Am hotarat sa nu o mai ducem pana prin martie, spre marea ei bucurie. Vroiam sa mergem la o petrecere organizata impreuna cu niste prieteni la un loc de joaca, cum am fost si anul trecut dar nu vom merge nici acolo ca mi-e frica sa nu-mi aduca cine stie ce virusi ca si asa e Nadia mica rau.ingrid Ioana a mers cu carutul pana pe la 1 an jumate. Pana atunci am schimbat 3. Primul, gen landou mergea tot asa pana la 18 luni numa ca era asa greu ca pe la 6 luni nu-l mai putea duce nimeni pe scari cu fata in el si am luat unul sport. Pe care l-am schimbat cu unulk gen "umbrela" pe la 1 an fiindca si ala devenise greu.Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI |
bebelusi spune:
Hai sa va pun reteta pentru tortul pe care l-ati vazut in poza la Aalina, este super bun si se face in 10 minute. Reteta e smpla fara invelisul de cioco.
Ingred: 2 galbenusuri de ou, 1 frisca HULALA mica, un iaurt de fructe mare (eu luam de cirese), 3 gelatine (ATENTIE, gelatina sa fie de-aia cu poza pe ea cu aspic, nu aia cu tarta), o punga piscoturi, un pahar zahar, un pahar jumate de lapte, un compot de ananas felii.
Se pregateste oala: se acopera bine cu o folie (eu am pus sac de gunoi ca e mai mare) dupa care se aseaza feliile de ananas pe toata suprafata. Apoi se bate frisca, separat iaurtul se amesteca cu ouale, gelatina se pune intr-o cana cu apa si se lasa la inmuiat. Laptele se pune pe foc impreuna cu zaharul si se mesteca pana acesta se topeste (ATENTIE sa nu fie fierbinte.)si apoi se da la o parte. Gelatina se pune pe foc pana se topeste.
Se amesteca frisca cu iaurtul apoi se pune laptele si gelatina dupa care se pun in oala. (o sa fie o compozitie moale moale sa nu va speriati). Se iau piscoturilecare se inmoaie in siropul de la compot si se pun deasupra compozitiei. O sa pluteasca. Se acopera cu un capac si se baga la frigider. Trebuie lasata cateva ore bune. Dupa ce se intareste, se rastoarna pe platou: piscoturile vor fi la fund iar ananasul la suprafata asa cum ati vazut in poza. O sa va pun si eu niste foto. Pentru informatii suplimentare ma sunati . Este un tort foarte racoros si gustos
32+ Vlad Mihai
AMR 8 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
Alina, ma bucur mult ca bebe si-a scos "margelele".
Ingrid, eu mi-s la primul bebe, dar am vazut pe aici copilasi care mai stau in carut si la 2 anisori... sau chiar mai mult... nu in mod obisnuit, dar vorba aia, la drum mai lung si si copilas obosit e bun in masina. "Bug"-ul nostru e bun dela 0 la 4 ani () si pana la 17 kilograme... chit ca ma uit la el ce mic si cumpact e da' ma rog.. asa zic ei. A, si are termen de garantie 2 ani...cu posibilitate de prelungire.
Bebelusi, Aalina... eu as dori reteta de tort la rece cu gelatina, daca puteti sa mi-o dati. Am avut si eu candva o reteta din asta, era cu banane, piscoturi, frisca si nu mai stiu ce... dar nu o mai am.
Selene, Ciufik, felicitari pentru analize bune
Bafta fetelor care merg la control azi
Ufff... pregnant neurons... numa' ce ma mandream la barbatu-meu ca am spalat toata lenjeria bebelinei... am spalat eu, da' cea pentru patut (care va fi folosita peste vreo 2-3 luni)... am uitat de cea pentru cosulet.
Dark Bendis
37+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 3 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui bebelusi Vezi Alinuta ca pana la urma am avut dreptate ca se joaca cu cordonul si bebeii nostri sunt destepti si chiar si la 39 de saptamani stiu sa isi mai dea "margelele" jos. Ca v-am zis ca maica-mea asa mi-a zis: "vezi mama, ti-am zis sa nu mai porti margele ca isi infasoara copilul cordonul in jurul gatului....vezi....nu m-ai ascultat....ai zis ca sunt babisme..." AAAA si felicitari pentru rezultate.32+ Vlad Mihai AMR 8 saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Sa stii ca unele lucruri despre care noi zicem ca sunt babisme sunt de fapt intelepciune po****ra, ca si proverbele si zicatorile! Noi ne credem destepti cu atata stiinta, dar oamenii fac aceleasi lucruri din vechime (copii de exp.) si o fac f bine! Poate nu stiu ei sa explice stiintific, dar si empirismul (observatia practica), pentru un om destept isi are rolul ei!30+
DarkBendis spune:
Bebelusi, multumesc frumos de reteta!
Dark Bendis
37+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 3 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui Alina1976 Naty, foarte buna decizia cu gradi si Ioana. Cel mai imp. acum este sa nu se imbolnaveasca si sa-i dea si Nadiei. Si eu am facut la fel cu Ana....si este si ea incantata ca sta acasa cu mami Cu stomacul nu e prea bine, adica aseara si azi-noapte de vreo 2 ori, am tot fost la WC...si ies afara foarte, foarte moale..ce mai, aproape apa....si nu stiu de la ce. Azi dimi, dupa ce am luat Smecta azi-noapte, a fost mai bine....dar nu de tot. Putem sa luam si Imodium oare?? ca eu nu mai rezist...37+ cuSABINA-MARIA AMR 2.5 saptamani!Mami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
Ca cica sa iesi moale e unul din semnele declansarii travaliului 30+
Alina1976 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui roxanaz
auz nu stiu ce sa ma fac cu tine, nu apreciezi deloc frumusetile vietii |
37+ cuSABINA-MARIA
AMR 2.5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica