Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 7
Alina1976 spune:
Bebelusi, habar nu aveam de zicala asta....insa daca stau bine sa ma gandesc eu chiar am purtat margele...si inca des
Bine ca am scapat de stres....sper sa nu si-l puna din nou...
37+ cuSABINA-MARIA
AMR 2.5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Ciufik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Mai, voi tot scrieti si nu ma lasati sa dorm... (Vorba vine, voi, ca am de curatat baia si de spalat o paturica, da' vad ca ma tot codesc...) Uitasem sa va spun ca fluxul sangvin pe artera (nu stiu care) era ieri de 0,43, doctorita a zis ca e foarte bun... M-a intrebat daca vreau celule stem, am zis ca eu stiam ca trebuie incheiat din timp contractul cu firma - Cord Blood Center, in cazul de fata, a zis ca nu e musai, ca te poti hotari si pe masa de nastere, ca au ei kit de rezerva sau cum, si-l platesti pe urma, dupa doua luni, cand rezolvi si cu contractul... Iar ca acte, nu-mi trebuie decat buletinul... cu Daria Nandini http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png Daria: "posedata de bine" (persana) Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa) Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea! |
Selene, ca tot sunt cu eco langa mine, aia de ieri, eu am avut "fluxurile" asa:
- artera obilicala - 0.59
- artera uterina dr - 0.38
- artera uterina stg - 0.49
deci si a ta e tot pe acolo, deci e bine .
Eu la recoltare de celule am spus "pas", ca nu m-a convins nimeni, asa ca nu stiu ce sa te sfatuiesc.
si asa ma bucur pt tine ca esti mai linistita, si personal si cu drii (eu asa te simt
Andreea 36+, cu Andrei
Aalina spune:
Voi astea care inca nu aveti fetita stati calme ca macar mai aveti o sansa. La mine gata! S-a taiat! Dar ma consolez cu ideea ca nici soacra cu trei nurori nu ajung. Ma opresc la doua.
Carmen cu draga placere! Doar ca avem doua variante: il servim in farfurii de unica folosinta sau gasim pe careva din ceilalti din afara grupului (noi suntem gravidute, da!) voluntar la spalat vasele. E ultimul meu stres acum vad
Eu am mai gustat bere neagra ca doar de aia am avut pofta.
29+ cu Fabian si Dorian
bebelusi spune:
Carmen sa stii ca si eu fac la fel cu vinul, eu nu cred ca are nimic daca iei cateva guri si nu sari calul....eu cel putin asa fac. E drept numai cu vin sau bere...o data am luat o gura de tuica fiarta (de care nu bausem in viata mea) si m-au certat fetele de pe forum de am crezut ca ma si bat...
32+ Vlad Mihai
AMR 8 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
veronica75 spune:
Salut fetelor,
Intru si eu sa dau prezenta si fug iar in pat ca sunt varza azi ; de dimineata nu reusesc sa mananc nik, nici macar stiksuri...tot ce mananc arunc afara dupa nici 5 minute...
Selene - bag si eu majoretele , sa fie, ca la billy pana sa le bag deja nascuse;
HAI SELENE HAI SELENE curaj si nastere usoara ;
Felicitari fetelor pt rezultatele bune la eco si celor care au ajuns la termen.
Offf, si azi la 17 trebuie sa merg la sot la sevici pt colinde si o micuta petrecere ...da daca nu imi revin, degeaba...
Pup fetele O zi buna in continuare.
Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 7 SAPTAMANI
BB e pe drum
Alina1976 spune:
Carmen, mai tine-o...inca nu o baga la rece...dar nu o tine nici prea departe
Nu esti denaturata deloc!! Tu crezi ca esti singura?? Am luat si eu guri de bere, vin, sampanie...ca doar nu o sa mor de pofta 9 luni, nu??
Si ia sa-ti zica si Bebelusi ca a bagat si ea un gat de tuica sau nu stiu ce...acum cateva luni..SO, don't worry!
37+ cuSABINA-MARIA
AMR 2.5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Ciufik spune:
Carmen si eu am mai gustat bere, dar ieri mi-era o pofta de visinata..hmm..dar am rezistat, ca tocmai venisem de la eco si imi spusesera ca e "plapand" .
Sincer, ocazional si cu masura, adica putin, nu cred ca strica.
Andreea 36+, cu Andrei
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Carmen sa stii ca si eu fac la fel cu vinul, eu nu cred ca are nimic daca iei cateva guri si nu sari calul....eu cel putin asa fac. E drept numai cu vin sau bere...o data am luat o gura de tuica fiarta (de care nu bausem in viata mea) si m-au certat fetele de pe forum de am crezut ca ma si bat... |
Carmen, VEZI!!! Ce ti-am zis!?
37+ cuSABINA-MARIA
AMR 2.5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
bebelusi spune:
Alina ce m-ai tinut minte....
32+ Vlad Mihai
AMR 8 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
flowerbee spune:
Alina, bine ca si-a scos bebe margelele si ca totul este bine! Ai incercat sa papi niste orez fiert pentru a te mai strange la burtica?
Carmen, sa stii ca si eu mai poftesc la o bauturica, mai ales la Cinzano sau bauturi dulci. O singura data am baut insa o gurita, cand am sfintit casa. O gurita de vin si o gurita de vermut.
Eu sunt mai bine, am contractii in continuare dar nu asa de dese. Insa ma simt ciudat de la Gynipral, am un puls...si greata...
Selene, eu deja am anuntat tot familionul ca asteptam o noua bebita de la o colega de forum. Deci iti tinem toti pumnii ca fie totul bine si usor!
Naty, bine ca nu o mai duci pe printesa la gradi.
Eu nu ma mai duc la coafor pt ca imi dau seama ca nu pot rezista sa stau 2-3 ore pe acolo pentru suvite, manichiura si pedichiura.
Bee33+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!