Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

rox am vazut pozele impreuna cu Ioana care a zis ca ii place mult de "Patick" . E intr-adevar tare scump. Surioara daca ii seamana va rupe inimile baietilor.

Noi nu am avut serbare fiindca nu am mai dus-o la gradi. Oicum pierduse toate repetitiile. Am hotarat sa nu o mai ducem pana prin martie, spre marea ei bucurie.
Vroiam sa mergem la o petrecere organizata impreuna cu niste prieteni la un loc de joaca, cum am fost si anul trecut dar nu vom merge nici acolo ca mi-e frica sa nu-mi aduca cine stie ce virusi ca si asa e Nadia mica rau.

ingrid Ioana a mers cu carutul pana pe la 1 an jumate. Pana atunci am schimbat 3. Primul, gen landou mergea tot asa pana la 18 luni numa ca era asa greu ca pe la 6 luni nu-l mai putea duce nimeni pe scari cu fata in el si am luat unul sport. Pe care l-am schimbat cu unulk gen "umbrela" pe la 1 an fiindca si ala devenise greu.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alina felcitari pentru vestile bune? Cum mai stai cu stomacul? Si pe mine azi ma chinuie rau (de la boala mea)

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Ciufik, DA, eu eram stresata cu circulara de cordon ....numai ca intre timp s-a rezolvat! Si-a scos singurica cordonul ca o fetita cuminte ce este. S-o pupe mami pe ea!!!

37+ cuSABINA-MARIA
AMR 2.5 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ingrid i eu tot idei de asa ceva am de mancare. Sa stii ca si eu am cumparat tot numai verzi, galbene hainute desi stiu ca am baiat, mi se pare mai fain decat albastru sau roz...

32+ Vlad Mihai

AMR 8 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vezi Alinuta ca pana la urma am avut dreptate ca se joaca cu cordonul si bebeii nostri sunt destepti si chiar si la 39 de saptamani stiu sa isi mai dea "margelele" jos. Ca v-am zis ca maica-mea asa mi-a zis: "vezi mama, ti-am zis sa nu mai porti margele ca isi infasoara copilul cordonul in jurul gatului....vezi....nu m-ai ascultat....ai zis ca sunt babisme..." AAAA si felicitari pentru rezultate.

32+ Vlad Mihai

AMR 8 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Naty, foarte buna decizia cu gradi si Ioana. Cel mai imp. acum este sa nu se imbolnaveasca si sa-i dea si Nadiei. Si eu am facut la fel cu Ana....si este si ea incantata ca sta acasa cu mami
Cu stomacul nu e prea bine, adica aseara si azi-noapte de vreo 2 ori, am tot fost la WC...si ies afara foarte, foarte moale..ce mai, aproape apa....si nu stiu de la ce.
Azi dimi, dupa ce am luat Smecta azi-noapte, a fost mai bine....dar nu de tot.
Putem sa luam si Imodium oare?? ca eu nu mai rezist...

37+ cuSABINA-MARIA
AMR 2.5 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bebelusi tortul e din ala cu gelatina, oua, lapte si smantana... tinut la rece si rasturnat a doua zi. Insa nu prea merge cu ciocolata aia ca nu pusca gusturile (macar arata) asa ca o sa fac unul cu blat si sa il imbrac in folia aia de ciocolata. La mine problema e ca sunt antitalent la ornat asa ca ciocolata in stilul asta, ca si cosuletul, ca si reteta aia de tort rasturnat pe mine ma scot din impas.

Fetelor stiu ca ati tot discutat cu dusul la gradi a copilului mai mare da eu nu voi avea incotro el fiind in grupa pregatitoare. Asa ca o sa incerc doar sa ma inarmez cu nervi tari. Daca aveti careva idee de stil traditional de scoala vs step by step astept pareri.

Alina felicitari pentru margelele scoase si bafta maine.

Ca tot vorbiti de culori de hainute eu m-as fi sacrificat sa imi imbrac fetita in roz desi mie nu mi-a trebuit niciodata rozul dar... uite ca nu a fost cazul

Eu m-am enervat o tura pe astia de la orange ca de doua zile incerc sa imi lamuresc niste chestii legate de diverse oferte si pe site nu is complete, de la serviciul clienti ma trimit la magazinul de reprezentanta, acolo e aglomeratie ca la balamuc si dupa ce reusesc azi sa iau bon si mi se spune sa revin intr-o ora mai stau inca una fara sanse sa ajunga la numarul meu ca sa ma luminez simplu ca nu ma pot ajuta

Aaa apropo revin cu rugamintea de a primi contul comun nu de alta da daca imi activez cartele cu minute free va pot suna Sa aud zgomot de licurici live ...Beiii voi chiar nasteti vorba cuiva

29+ cu Fabian si Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mai, voi tot scrieti si nu ma lasati sa dorm... (Vorba vine, voi, ca am de curatat baia si de spalat o paturica, da' vad ca ma tot codesc...)

Uitasem sa va spun ca fluxul sangvin pe artera (nu stiu care) era ieri de 0,43, doctorita a zis ca e foarte bun... M-a intrebat daca vreau celule stem, am zis ca eu stiam ca trebuie incheiat din timp contractul cu firma - Cord Blood Center, in cazul de fata, a zis ca nu e musai, ca te poti hotari si pe masa de nastere, ca au ei kit de rezerva sau cum, si-l platesti pe urma, dupa doua luni, cand rezolvi si cu contractul...

Iar ca acte, nu-mi trebuie decat buletinul...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Bebelusi, habar nu aveam de zicala asta....insa daca stau bine sa ma gandesc eu chiar am purtat margele...si inca des
Bine ca am scapat de stres....sper sa nu si-l puna din nou...

37+ cuSABINA-MARIA
AMR 2.5 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burticutze,

Doamne cat ati scris!!

Selene scot si eu agitatele,, nastere usoara, asteptam vesti bune!!!

Iris am vazut pozele cu Francesca, eu am ramas uimita de frumusetea ei, , iar Radu iar s-a ofticat ca nu avem fetita!, i-am promis ca-i fac una, numai sa avem voie!
Alina1976 felicitari pentru vestile bune!! Oricum am sticla de sampanie in casa! Sa ma anunti cand sa o bag la rece!
Naty tu cum te mai simti? Ioana ce face? Vrem o poza coafata!!
Aalina sa inteleg ca o sa faci tort?? Pai atunci venim si noi!

Fetelor si eu sunt antitalent la prajiturit, dar am o prietena, care sta si foarte aproape, care prajitureste cam tot ce poftesc, asa ca nu are rost sa ma mai chinui si eu.

Ciufik multumesc pt informatii!
Cadia ai luat finet? Sau ai fost ocupata cu cadourile?
Flowerbee tu cum te mai simti?
Ledi, Andre-ea, Szmonic cum sunteti??

Fetelor peste tot scrie sa nu consumam alcool, dar pe mine ma apuca asa cateodata o pofta , si mai iau cate o gura din paharul lui Radu, isi pune el, si eu strig: " eu prima!!!!"- mama denaturata!, ii fac rau lui bb??

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

30+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput