Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 5
Alina1976 spune:
Hop si eu, cu vesti de la ECO!
Vesti buneeeee! Adica, BEBE NU MAI ARE CIRCULARA DE CORDON! YUPIIIII .
Este perfect pozitionata, capul destul de jos, apasa pe col (deci nu a putut masura colul) insa a vazut ca are orificiul intern inchis.
Are cam 2.850g (ceea ce nu este f. mult insa se incadreaza perfect in grafice). Placenta, Grad II, lichid in cantitate normala, fluxurile de sange f. bune, inima OK.
Maine am control pe masa, sa mai vedem colul :-)
Selene, Dilatatie 2 inseamna ca colul tau este deschis 2 cm si ca sa nasti trebuie sa ajungi la 10 cm! Nu este legat de nici un grad...
Bag si eu pt tine AGITATELE!
37+ cuSABINA-MARIA
AMR 2.5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingrid70 Vad, ca nu prea am chef de curatenie! Fetele care mai au copii, Rox, Aria, Naty etc., cam pana la ce varsta merge copchilu cu caruciorul, ca eu mi-am luat unul de la Bertoni (Rock-n-Roll) care cica e landou si poate fi folosit pana la 18 luni (i se ridica spatele). Dupa 18 luni mai merge cu caruciorul? Trebuie sa iau altul atunci? 30+ |
Ingrid, Patrick de pe la vreo 16 luni nu a mai vrut deloc in carucior, doar pe picioarele lui. dar nu te ingrijora, daca dupa 18 mai aveti nevoie poti lua unul foarte usor, sport, care nici nu e asa scump. sunt copii care merg pana la 2-3 ani cu caruciorul fara probleme (e si mai comod pentru mame )
Alina, super vesti, bravo. distractie placuta maine la controlul de pe masa
ingrid70 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
Alina, super vesti, bravo. distractie placuta maine la controlul de pe masa |
Nici asta nu a fost asa de scump 450 ron din Carrefoure, dar e f haios, se si misca in fata si in spate, adica se leagana, imi place mult!30+
Ciufik spune:
citat din mesajul lui roxanaz Andreea (Ciufik), e ok 2.6kg la 36+, zau. ca acum incepe grasuneala. |
Rox si eu zic la fel, de-aia nici nu ma stresez, dar pe raportul ala, din care nu pricep nimic, cu masuratori cu HC, AC, FL, TIB...cam toate valorile corespund sptamanii 35+.
Sanatos sa fie, ca de ingrasat are tot timpul, ca ce alta grija are?
Plus ca astia de la cmu, tocmai schimbasera aparatul, asa ca diferentele eu cred ca sunt si de la asta. Toata sarcina m-am dus la acelasi aparat, tocmai pt a evita "diferentele de setari ecograf".
De fapt o sg data am facut eco la alt aparat/alta dr si mi-a iesit colul mai scurt, fara sa fii avut contractii sau alte simptome si pe urma la urmatoarea eco la aparatul "meu" colul era ca inainte 3.5-3.6, ca asa l-am avut toata sarcina, deci..
Andreea 36+, cu Andrei
da' nu ma stresez eu din atata lucru, si la gabaritul meu, greutatea de 3 kg la nastere este f buna.
Aalina spune:
Alina super vestile! Tine-te! Tine-te!
Ingrid Dorian a stat in carut doar pana la 14 luni cand l-a refuzat. El a inceput sa mearga pe la 12 luni si apoi facea plimbari lungi cu tata care avea nervi sa mearga un metru si apoi o perioada sa stea sa admire peisajul si tot asa. Daca as fi iesit eu mai mult cu el la plimbare sigur mai foloseam carutul din comoditate.
Daca iti va trebui va fi mult mai practic atunci unul sport. Stiu copii care l-au folosit si la 4 ani in plimbari mai lungi etc si a fost ok.
29+ cu Fabian si Dorian
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui Aalina Alina super vestile! Tine-te! Tine-te!Ingrid Dorian a stat in carut doar pana la 14 luni cand l-a refuzat. El a inceput sa mearga pe la 12 luni si apoi facea plimbari lungi cu tata care avea nervi sa mearga un metru si apoi o perioada sa stea sa admire peisajul si tot asa. Daca as fi iesit eu mai mult cu el la plimbare sigur mai foloseam carutul din comoditate. Daca iti va trebui va fi mult mai practic atunci unul sport. Stiu copii care l-au folosit si la 4 ani in plimbari mai lungi etc si a fost ok. 29+ cu Fabian si Dorian |
Aalina spune:
Aaaa Ingrid si inca o chestie pe noi primul carut ne-a lasat balta oricum din timp, noroc ca mai primisem unul. Acum oricum am vazut ca au alta calitate.
29+ cu Fabian si Dorian
catisto spune:
Salutare gagici!
Am intrat si eu la raport ca de obicei .
bebelusi ce pofta mi-ai facut cu carnatii aia de la untura !Chiar ieri ii spuneam mamei mele ce pofta imi e de o fripturica din aia din carnita de porc afumata la tara .
Ralumold sa-ti traiasca sotiorul , sa fiti sanatosi si toate cele bune.
Daiopri ai grija de tine ...sa nu te ia raceala k lumea.
Aalina foarte dragute pozele cu bradutul.
cris30 Doamne ajuta sa mai ste bebe in burtica sa se faca mare .
Selene_Bunny dilatatie 2 cm? Nu-mi vine sa cred ca in curand o sa fi si tu cu bebe in brate . Iti doresc nastere usoara si multa sanatate .
Alina1976 bune vestile...si bafta si maine la control.
mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 34+ cu Ioana Ruxandra
bebelusi spune:
Aalina super tare faza cu fiu-to cu tortul...si imi place la nebunie ideea cu bradutul si globurile. Tu iubita tortul e de-ala la rece cu gelatina si cu iaurt??? Asa mi se pare /.....daca e ala e super...vroiam sa va dau si eu reteta
Selene sa ai o nastere usoara si rapida.
Eu raportez un somn mai linistit putin, cel putin spre dimineata.
32+ Vlad Mihai
AMR 8 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Alina1976 spune:
citat din mesajul lui roxanaz Alina, super vesti, bravo. distractie placuta maine la controlul de pe masa |
DAAA, imi place la nebunie!! De abia astept!!
37+ cuSABINA-MARIA
AMR 2.5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica