Educatoare cu tuberculoza gradi 222

Educatoare cu tuberculoza gradi 222 | Autor: ionelaf

Link direct la acest mesaj

Educatoare cu tuberculoza la gradi 222 oare ele cand au obligatia de a-si testa analizele medicale??
duci copilul la gradi ca este in siguranta si cand colo, il distrugi
rusine rusine in 2008 se intampla asa ceva?
acum de sarbatori saracii parintii + copii saracutii de ce sunt ei pedepsiti pentru o educatoare incompetenta s-a gandit doar la ea la buzunarul ei sa aibe salariu si vechime atat
le urez sanatate tuturor copilasilor si poate ministerul invatamantului vor lua masuri si cu privire la cadrele didactice ce obligatii au eu am cautat pe internet ce indatoriri au educatoarele insa nu le-am gasit
mersi mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Ionela,subiectul acesta trebuia deschis la scoli ,gradinite,bone...
poate educatoare nu a stiut ca are tuberculoza,nu ma pricep ..adica nu stiu care sunt simptomele,dar o fi zis ca e vreo raceala...
oricum,sanatate multa

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Copilul nu a facut vaccinul BCG la nastere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Nu-s de meserie,dar din cate stiu eu,la inceputul anului scolar, cadrele didactice au OBLIGATIA de a face analizele!Sau asta se practica numai in orasele mici?!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Intr-adevar este obligatorie efectuarea analizelor medicale la inceputul anului scolar si trebuie efectuata si radiografie pulmonara. Dar traim in Romania si orice e posibil.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sa o ajutam pe Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antigen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia
Copilul nu a facut vaccinul BCG la nastere?

Toti am fost vaccinati, si tot suntem tara cu cea mai mare rata a tuberculozei din Europa (parca Moldova ne depaseste, totusi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Bun, acum in afara de chestia cu analizele, pentru care va dau dreptate (un cadru didactic trebuie sa faca radiografie anual? nu mi-am imaginat asa ceva) totusi ma gandesc daca pot copiii sa contacteze boala, fiind vaccinati BCG la nastere si ei avand acum doar cativa ani - vaccinul respectiv nu-i protejeaza? atunci de ce se mai face la nastere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si daca a facut radiografia la inceputul anului si a contactat bola in decembrie cu ce e de vina eductoarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

daca nu stia, e scuzabil. dar cand a aflat nu mai trebuia sa vina la munca.
dar din cate povesteste autoarea, suna ca si cum ar fi stiut si totusi a venit la munca, ceea ce e inacceptabil

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Copilul meu este la acea gradinita.
Nu ma intrebati ce e in sufletul meu...

Ralu- mamica de fetita superba!!!
http://community.webshots.com/album/567799118dvcfRG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

grodear fi optimista poate ca nu a fost si copilasul tau contaminat cu asa ceva,,,
D-mne Ajuta pe toti copii
Traim in Romania si orice e posibil care educatoare si-ar radia corpul pentru job? cant totul se rezolva cu un plic micut,, sa fim realiste,
si exact cum spunea o mamica: si daca s-ar imbolnavi in decembrie? asta-i ghinion,, dar eu cum stiu o raceala vine si cu tuse, dar nu aceea tuse care dureaza luni si personalul chiar nu baga in seama,,
si mai e un punct cand cineva are tuberculoza tusea e critica i-ti da lacrimile te sufoci,, e o tuse ra de tot nu o tuse banala... se fim seriosi
eu urez sanatate tuturor persoanelor care au luat contact cu d-mna educatoare ( bine inteles ca ii urez si educatoarei care sper sa se trateze coresppunzator )

Mergi la inceput