Pepenasi de iulie-august 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SERBANICA, activeaza-ti PM, ca nu apare si nu stiu cum sa-ti trimit.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineata!
ALINA , multumim de cafeluta
CAMY , ma bucur din tot sufletul ca ai vesti atat de bune, sA dea Dumnezeu sa devii cat mai curand mamica
BOTI,eu am diverse articole electrocasnice din astea no name, si sunt mai mult decat multumita decat ele, si crede-ma au tinut mai mult de doi ani. Uite spre exemplu am robot de bucatarie marca Platinium , il am de 4 ani si inca isi face treaba excelent.Cu bouncerul,cred ca il iau pe ala cu vibratii, acuma sper sa stea in el, ca fii-mea asta e pretentioasa nu gluma
MONI_OR , spor la cumparaturi
CRISTINA spor la treaba

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Helloooo

Am doo brobleme (vorba lui Capri)

1. Mai foloseste cineva tampoane de san???
Ca io aseara nu am mai pus si m-am schimbat de doo ori pana dimineata ...

2. Mai are cineva fire de par alb la 28 de ani????
Ca io ammmmm, m-or fi albit astia mici...

Merg sa din urma...O zi buna va doresc!

un vot, va roaga un moshuletz

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Alina si mie mi se parea ca papa mult si des Rayan, dar daca abia a inceput sa se intremeze dupa boala e bine. Aveti timp sa rariti mesele si sa umblati la cantitati. Cum se impaca Mandy cu bebe?

Am uitat sa va spun ca ieri, din cauza de incalzit apa la MU si de in curand intarcat (deci fara tzitzi noaptea) am comandat incalzitor de bibe si hrana. Fetele care aveti, au si optiune de "keep warm" sau lasi bibe acolo doar pina se incalzeste? Adica, ce ma intereseaza, pot sa tin bibele caldut in el peste noapte?

Asta de l-am comandat e de la Primii Pasi si e rectangular (unicul cu forma asta, restul toate erau rotunde), cred ca vor incapea si casoletele mele mici in care congelez eu piureurile fetei.

Aseara am cumparat ficatei de pui si un piept, le-am fiert (separat) si am facut pungute mici de cate 20 gr de carnita si le-am zvarlit in conge. Dar am inteles din schema Dianei ca primul de introdus inainte de carnita e uleiul. Asa e sau fabulez? Merge uleiul de masline (am unul super-mega-giga misto adus de fratelo special pt Nancy din Grecia) sau sa iau de porumb? Diana, help!

Am trimis pe mailul comun retetele de waffe.

Cine-si face mila si de mine cu parola de la pepenasi ca eu am bagat-o acasa, i-am zis browserului s-o tina minte si eu am uitat-o, si acum nu pot intra de aici de la munca sa vad si io pozicile, pleeease...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

TECKY, VIOLETA, multumesc, sper sa am spor, ca o pofta ce am...

FLO, eu zic sa te bucuri, ca inseamna ca ai laptic mult. Eu folosesc numai ziua, ca noaptea n-am cum sa le pun, ca nu dorm cu sutien. Dar oricum din pacate nu prea-mi mai sunt necesare, decat cand suge Luca, laptic sa dea pe afara nu prea mai am.

Cat despre fire de par alb, ce sa zic, bucura-te ca mai ai fire, zic eu Da am o prietena care si la 20 de ani avea cateva firisoare de par alb, asa ca... Vopseste-te si gata.

BOTI, mie nu-mi apare nici un attachment la mailul ala cu retete pe care l-ai trimis, poate e facut special ca sa imi pun pofta in cui Acusica trimit PM cu parola.

Deci baietul asta al meu mi-a pus gand rau, tot nu s-a sculat sa-i dau sa manance si sa-l depozitez la maica-mea, sa pot merge si eu la cumparaturi

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flo1980

Helloooo

Am doo brobleme (vorba lui Capri)

1. Mai foloseste cineva tampoane de san???
Ca io aseara nu am mai pus si m-am schimbat de doo oeri pana dimineata ...

2. Mai are cineva fire de par alb la 28 de ani????
Ca io ammmmm, m-or fi albit astia mici...

Merg sa din urma...O zi buna va doresc!

un vot, va roaga un moshuletz

noi
un fulguletz
un pepenash

1.Eu folosesc la greu si de multe ori si cu alea si tot ajung acasa cu puloverul plin de lapticRecent am gasit intr-o farmacie unele cu 9 lei marca fixies, ca ma saturasem sa dau 20 lei pe o cutie
2.Eu am inceput sa albesc de pe la 22 de ani iar acum la 33 sunt aproape baba, noroc ca s-a inventat vopseaua de par

Mergi la inceput

Aaaa si apropo de tampoane am vazut ca exista unele de la Nuk refolosibile, se ppot spala la masina, dar cam scumpisoare si n-am aviut curaj.A mai folosit cineva din alea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Flo io mi-am luat o cutie maxi de tampoane de san si am folosit doo bucati la botezul finutului de teama sa nu-mi patez bluza alba (ceea ce oricum nu s-a intamplat). Mie nu mi-au curs sanii decat de vreo 6 ori in 5 luni de cand alaptez. In schimb prietena mea ar fi moarta fara ele, cand bebe lucreaza la un san celalalt picura nene. Acum i-a dat doc si anticonceptionale Cezarete si ii curg si mai si

2. par alb am de la 18 ani, acum a inceput sa incarunteasca cu totul, adica isi schimba culoarea spre un nisipiu, dar asta e treaba la noi in familie, frate-meu e carunt complet de la 26 de ani... si chel in varful capului Io macar seman cu padre si n-am chelit chiar asa rau, desi la cum imi cadea acum o luna am zis ca raman cu 3 fire

Sar'na de parola, fetele saritoare

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

'Neata!

La multe lunite pepenasilor de astazi, Rayan, Alexandra, Patrick, Luca Andrei si Anais, finuta mea iubita!

Camy, ma bucur tare mult pt. voi. Asteptam cat mai curand vestea!

Flo, eu am fire albe, la 26 de ani. Mi-au aparut subit dupa un examen de anatomie in anul 1 . Nu m-am vopsit niciodata, mai astept un pic. Eu nu mai pot sa iti votez Mosul, am IP fix.

V-am votat si eu zilnic de cand ati dat linkurile, cu exceptia lui Flo, ca nu ma mai lasa.

Boti, eu voi pune ulei de masline imediat ce va papa juma de castronel de piure. Se pune crud, inainte de servire, sau se adauga la sfarsitul fierberii si imediat stingi focul. O lingurita la 200 g piure. Ficatelul il bagi de acum? E putin cam devreme dupa mine.

Maitreyi, ma bucur ca bebe papa mai bine. Frumoase poze!

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Violeta, eu am tampoane refolosibile de la Avent, am dat vreo 24 lei pe 6 tampoane si un saculet special, am fost tare multumita de ele. Acum imi curg sanii doar cand papa Andrei (sanul din care nu suge).

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput