Pepenasi de iulie-august 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Am uitat sa va urez buna dimineata!

Filip David, 21.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Moni laptele gros , e un fel de lapte cu diferite gusturi , de banana , para , cu biscuiti finut , e un fel de crema care se poate bea cu un biberon special de la Avent , este gata facut la cutiuta de 200 ml. dupa ce ii dau jumate pun la frigider restul . Este destul de scump dar este f. bun la gust si nu o sa pot face asa ceva niciodata acasa .
Ana Maria asa e mananca f. des asta de cand a fost internat in spital si nu mai manca , a trebuit sa ii dam din jumate in jumate de ora cate ceva , apoi din ora in ora si astfel am ajuns aici , este chiar f. bine tinand cont ca mananca de o saptamana doar mai bine .
Asteptam sa se faca mai puternic si sa-l fortam sa mai rabde un pic de foame si apoi sa ii marim canditatea .
Acum nu pot ca are si tratament pt. stomacel si unul pt. tubul farigian , cred ca asa ii spune .
CAMY MULTE FELICITARI SI SPOR LA TREABA ! esti o femeie deosebita in felul in care mergi inainte , te admir f. mult , desi nu te cunosc te iubesc si tin la tine f. mult si ma gandesc zilnic la tine , nu pot sa iti vorbesc despre ce a fost , nu am facut-o niciodata dar m-am rugat la Dumnezeu sa iti fie alaturi in locul meu . Pupici multi si lui Cristi care este un sot f. bun care ti-a fost tot timpul alaturi .

Mergi la inceput

Noi am intrat deja in atmosfera Craciunului, am impodobit bradul, ascultam colinde si ne bucuram de ingerasul nostru...cred ca pentru multe dintre noi acesta va fii un Craciun foarte special...

Filip David, 21.08.2008

Mergi la inceput

E ciudat sa "vorbesti" singura, pana se modereaza mesajele mele...

Eliza, mami de Filip David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumim de urari fetele sanatate tuturor!

moni are carticele pt varsta ei. preferatele sunt cele din seria "bocanila" i-a mai luat mama "bunico spune-ne o poveste cu animale salbatice", i-am cumparat una de site-ul pus de diana cu iepurasul miffi, mai are cu winnie the pooh si mosu ii aduce una cu 366 povesti, cate una in fiecare seara. noi stam amandoua pe spate, ea se uita la poze si eu ii citesc.

alina insanatosire grabnica piticului! o sa se regleze el si cu mesele cand terminati cu tratamentul

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am pus pozici cu sarbatorita si cu tortu' cu mere si bezea

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MAITREYI, 366 povesti?? Ce fain, ia sa ma uit si eu dupa cartea asta. Am vazut pozele, e o frumusica Alexandra, iar tortul Scaunul de masa de la ce firma e? Ca trebuie si noi sa incepem sa cercetam.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

deci...acum voi face analize...si incepem...''pe cai case filmeaza''.
..si imediat ce aflu ca sunt insarcinata, merg la tg mures sa fac analizele, sa vedem ca totul e in ordine, apoi intru imediat in risc maternal...si nici ca mai trec pe la servici...acolo unde merg acum!!!

sunt extrem de fericita...
...stiu ca darius are locul lui special in inima mea..il iubesc nespus de mult...mereu va fi sufletelul meu, ingerasul familiei mele...stiu ca este alaturi de mine..pentru ca il simt...
..aseara, dupa ce i-am spus lui Cris ca pot sa raman insarcinata..mi-a spus ca-si doreste foarte mult un copil..

..abia astept!!!!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna dimineata iar ati facut cap nou.
va rog un PM cu parola pt mail ca sa vad si eu retele va rogggggggggggggg.
Serban trezit 5 am dormit la 6 30min apoi acum dar incepe sa se foiasca.Chiar nu mai stiu ce sa fac cu el sa doarma si el un pic mai mult.
Am salivat si eu citind retele dar anti talent in bucatarie cum sunt imi este frica sa nu dau foc la casa.Dar poate icerc daca vad retetele mai ales salata.

http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

maitreyi ce bine arata tortul Alexandrei.Imi place scaunelul de masa al Alexandrei.

PT VOTAT:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput