Pepenasi de iulie-august 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
kamelya spune:
neata
AlinaMaria mercy de
;
Camy ce veste buna!!!Multa bafta la analize si sa dea DD sa iasa bine analizele si ramai cat mai repede

Sun foarte emotionant ce ai scris!!!
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
ElizaClara spune:
Filip este un baietel adorabil, ne-a inseninat viata pe care o consideram perfecta pana la venirea lui pe lume, dar abia acum stim ce inseamna perfectiunea!
Filip David, 21.08.2008
ElizaClara spune:
Am vazut ca discutati despre statul copiilor in fundulet, noi am vrea sa stam toata ziua in fundulet sau pe picioruse, dar mami nu ne lasa si ne suparam asa de rau...
Filip David, 21.08.2008
kamelya spune:
LA MULTE LUNITE

RAYAN IOAN (ALINAMARIA)
ALEXANDRA (MAITREYI)
PATRICK IOAN (PAQURSCHIMAG)
ANAIS IMAN (NARCISA)
LUCA ANDREI (MONI_OR)
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
Tecky spune:
La multe lunite pepenasilor sarbatoriti azi!
Cristina multumesc pt vot.
moni spor la cumparaturi.
maitreyi foarte frumos ai scris despre Alexandra.

PT VOTURI:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0
ElizaClara spune:
scuze ca ma amestec am vazut ca spuneati ceva despre analize genetice...Camy sa inteleg ca vrea sa isi faca o astfel de analiza inainte de a ramane insarcinata? Daca aveti nevoie de detalii va pot raspunde cu placere, lucrez in domeniu.
Filip David, 21.08.2008
ElizaClara spune:
Datele noastre sunt:
ElizaClara 28.09.1978
Filip David s-a nascut prin cezariana in data de 21.08.2008, la 39 de saptamani de sarcina.
Filip David, 21.08.2008
kamelya spune:
ElizaClara bun venit ; scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
moni_or spune:
MAITREYI, eu am citit "ii plac cartile" si apoi "ii place sa citeasca" nu "sa I SE citeasca"
Si mi-am amintit de replica lui Bujo, cum ca Filip vorbeste fluent spaniola
. Da spune-mi, ii citesti din carti de povesti din alea cu pagini colorate si frumoase? Ca eu de ieri am inceput sa-i citesc seara lui Luca povesti, da inca n-am luat carti din alea faine, am o carte veche cu basme de Petre Ispirescu, ma gandeam ca inca n-are sens sa iau carti cu desene colorate, ca daca nu sta in fund nu stiu daca o sa-l atraga.
Oricum, sa-ti traiasca minunea de fetita si sa fie mereu la fel de vesela!
Monica, mami de
Luca 17.07.2008