Pepenasi de iulie-august 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , multumis fetelor pt. randurile voastre , ne bucuram si noi ca suntem bine .
Azi dau eu cafeaua desi nu vrea sa mi se deschida paginuta de smilies .
La noi putulica e ca la inceput inchisa bine , fara probleme . Nici eu nu umblu acolo .
Fetelor la multi ani celor care sarbatoresc lunisoarele azi inclusiv Rayan al meu , care la 6 luni inca nu da semne sa se intoarca pe o parte sau de pe burta pe spate . Deci deocamdata nu facem nimic , nu avem dintisori nu nimic .
In schimb mancam multa mancare si bem putin :
3.00 120 lapte gros ( nu cu cerelale )
8.00 80 lapte
10.00 100 g iaurt debb. cu gust de capsuni
11.00 100 g fructe
12.00 80 lapte + 100 supa
15.00 200 g legume cu carne ( la borcanele )
17.00 100 lapte
18.00 cereale
20.00 putin lapte gros
Ce parere aveti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

INCEPAND DE AZI POT RAMANE INSARCINATA ORICAND...ASEARA MEDICUL DIN TG MURES MI_A DAT UNDA VERDE...INCEP SA_MI FAC ANALIZELE!!!!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Camy ce veste buna!Ma bucur din suflet pt tine si Cristi si va tin pumnii ca totul sa iasa bine si sa aveti un bebe asa cum vi-l doriti voi!
bufi,flo votat!
Gabriela foarte interesanta reteta gogosolor la cuptor,am sa o incerc si eu.
Anaxena felicitari Mariei pt mersul in 4 labute.
Ma pregatesc sa-i fac sucul de fructe Ralucai si mai revin.
PT A NE VOTA POZA APASATI AICI:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Camy, ce veste buna !

Fa-ti analizele si sa va ajute Dumnezeu sa aduci pe lume un pui sanatos!

De mult vroiam sa-ti povestesc ca si fratele meu si cumnata mea au pierdut primul copil cam in aceleasi circumstante ca si voi si si-au facut si ei analizele genetice si s-a dovedit ca a fost doar un accident, o "intamplare" (ca si in cazul handicapului meu de altfel). Acum au doi pui minunati de 10, respectiv 4 ani. Imi doresc din suflet ca si la voi sa fie la fel!

Vio sa stii ca e misto steamerul ala, si are garantie 2 ani, pina atunci bebe o sa vrea cartofi prajiti, deci e mai mult decat rezonabil. Io zic ca deja bb e prea mare pt leagan, mai bine ii iei un bouncer cu vibratii din ala care merge pina la 18 kg (cca 3 ani).

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CAMYYYYYY, ce mult ma bucur pentru tine!!!! Eram asa mai somnoroasa si citeam da nu prea aveam chef sa scriu, dar mesajul tau chiar ca m-a binedispus in dimineata asta!!!! Succes la analize si draga mea, din momentul in care te gandesti sa ramai insarcinata incearca sa te imbraci cu o armura de "nesimtire", ca sa zic asa, sa nu-ti mai pese ca e rau la servici, ca ce zice unul sau altul, gandeste-te numai la puiul tau, la sanatatea lui si a ta! Ca sa-i fie lui bine trebuie sa-ti fie bine si tie. Invata sa te pui pe primul plan, asta pana vine bebe, ca dupa aia el va fi pe primul plan

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI, inclusiv gombotzului meu iubit, care ma chinuie el de nu ma vad uneori da nici nu-mi mai pot inchipui viata fara gombotzelul meu!

ALINA, ce e ala lapte gros?

Azi ma duc sa fac cumparaturile pt. Craciun, abia astept.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI SA CRESTETI MARI, SANATOSI, VOIOSI

camy ce veste buna Dumnezeu sa va binecuvinteze

alina mie personal mi se pare cam mult ce papa el acolo. da' nu neaparat cantitativ cat foarte des. daca te gandesti el sta cu burtica plina toata ziua...asa o hraneam si eu pe alexandra si dupa ma miram ca nu mai vrea lapte...pana mi-a deschis diana ochii. acum ii dau la 3-4 ore de papa si mananca mai bine si laptele acum cum se mai simte piticul?

jurnal de bord - 6 luni

alexandra s-a nascut pe 17.06.2008 la 17.15. astazi implinim 6 luni care au trecut...nici nu stiu cand. stiu ca voi intelegeti ce spun da' chiar nu mai tin minte cum era viata noastra inainte sa fim 3... parca traiam ca niste adolescenti si ea ne-a maturizat
bebe nostru la 6 luni e vesel de dimineata pana seara...intr-una din saptamanile trecute a avut o zi in care a stat mai bleguta o ora si ne intrebam daca a patit ceva a inceput sa repete silabe si acum in vocabular avem si "da-da", "ta-ta", "hai", "vai" (asta cred ca de la mine a invatat pt ca atunci cand ma ridic din pat incep cu vai vai ca ma dor ciolanele . chiuie, se roteste in jurul ei, prefera sa stea pe burta, in fund si in picioare da' nu pe spate pt ca nu mai e bebelus mai nou atunci cand sta pe burta isi aduce genunchii sub burta si vrea sa stea in 4 labe. se impinge din picioruse si se taraie pe pat. distanta parcursa pana acum este de 10 cm ii plac jucariile care zornaie si daca cumva una nu zornaie ori o pupa de-o baleste ori da cu ea in toate partile poate poate o zornai
noi doua avem o relatie speciala dimineata cand se trezeste ma cuprinde cu privirile, chiuie, si atunci cand o iau in brate ma linge ca un catelus si se cuibareste cu nasu in scobitura gatului
are 2 mese diversificate si restul de lapte. face nani 12 ore noaptea si 2 in timpul zilei. ii plac cartile, ii place sa i se citeasca, ii place la baita, ii place in masina, e sociabila, e vesela, e a noastra si o iubim foarte mult!
zilnic ii multumesc lui Dumnezeu pentru minunea pe care o traim zi de zi, Maicutei Domnului si Sfintilor! Slava Domnului in toate!

sa aveti o zi frumoasa

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Multumim pentru primire!

Filip David, 21.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Numele baietelului meu este Filip David.

Filip David, 21.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..neata!!!

Sunt in urma rau cu cititul, sper sa recuperez candva..Noi suntem prinsi cu facutul curateniei, vrem sa mai dam din lucruri caci s-au strans prea multe..

Am votat pt Flo, Bufi si Misha( vad ca azi m-a lasat)..

toate mamicile si toti pepenasii..

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput