Pepenasi de iulie-august 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
Dianami spune:
Flo, adica sa-l pui in fundulet cu piciorusele spre interior?
Pe Andrei nu l-am decalotat deloc pana acum. Aseara cand il spalam in zona am observat ca preputul se trage de tot, fara sa-i fi facut nimic
. Oricum, e normal sa se lipeasca iar, sa se dezlipeasca...pana pe la cativa ani. ![]()
Diana, mami de Iulia si Andrei
Biribu spune:
Diana mie mi-a interzis tasu sa ii cercetez putza, sa nu cumva sa i-o stric
acum imi dai idei ![]()
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Dianami spune:
Pai n-am cercetat nimic
. Doar il spalam si am tras f usor...surpriza, s-a dus de tot fara efort
.
flo1980 spune:
Dianami ce bine ca nu-ti mai bati capul cu decalotarea, felicitari! La al meu e asa de strans...
Asezat in funduletz cu balans stanga-dreapta si la picioruse altceva....adusa labutza de la varf spre interior....nu's daca intelegi..
un vot, va roaga un moshuletz 
noi
un fulguletz
un pepenash
flo1980 spune:
Aaaaa si fara premergator, cica consecintele apar dupa 30 de ani, mi-a zis cate pot aparea dar aveam capul calendar cu toate denumirile 
Scaunul de masa e foarte o.k.
Hai ca plec, noapte bunaaaaaa!
un vot, va roaga un moshuletz 
noi
un fulguletz
un pepenash
Dianami spune:
Flo, stai linistita ca se va desface, nu trebuie sa umbli acolo
.
Deci, cu picioarele
. Sunt exercitii doar cu picioarele sau sa-l pui in fundulet si sa le aduci in interior, cu talpitele lipite? (cum stau multi bebelusi, si cum imi place si mie sa stau
?) Cam ca grecii? (P.S. Soacra-mea m-a vazut odata stand asa si s-a dus contrariata la sotul meu, zicandu-i ca eu fac yoga
)
Premergatorul e interzis in unele tari. Eu n-am folosit si nu voi folosi.
violeta29 spune:
Mai da voi chiar aveti logoree nu gluma, o sa ajungeti la doua capitole pe zi cat de curand![]()
SUN, emotionante cuvinte, mi-au dat lacrimile si m-au invadat nostalgiile...Si zici ca ai facut operatia fara anestezie?Nu a fost dureros, ca eu am o asemenea operatie la activ dar a fost groaznic cu anestezie cu tot.Ce n-as da sa pot avea si eu curajul tau
ELIZA , baga repede vreo 10 mesaje ca sa scapi de moderare
ANACO, am vazut in pozele tale de la botez ca ai leagan electronic de la Primii Pasi, si pusesem si io ochii pe unul din ala, ia da-mi la cap cu o parere, e bun de ceva?Ca eu inca oscilez intre ala si un fotoliu cu vibratie tot de la ei
BOTI, bun pontul cu steamerul ala din Metro , super ieftin, cred ca ma bag si eu la unul ca maine poimaine ajungem si noi la 6 luni si o sa avem nevoie![]()
ANAXENA, wow Maria in patru labutze?Cred ca e haioasa rau, baga si tu un filmulet ceva
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
violeta29 spune:
Cine imi da si mie un PM cu ID si parola de la mail-ul comun pleeeeae, ca io n-am mai dat cam de mult pe-acolo si-acu mi-am cam prins urechile![]()
Violeta
Gabriela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta29 Cine imi da si mie un PM cu ID si parola de la mail-ul comun pleeeeae, ca io n-am mai dat cam de mult pe-acolo si-acu mi-am cam prins urechile Speranta moare intotdeauna ultima! minunea care ne-a luminat viata Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008 |
ai PM
ma retrag si eu ca maine avem zi plina, mergem la cumparaturi.
noapte buna!
Gabi
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
violeta29 spune:
GABRIELA mersi tare mult
Ma duc si eu la nani , o seara linistita tuturor
Violeta