Pepenasi de iulie-august 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

super veste camy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sa-ti ajute Dumnezeu sa reusesti sa ramai repede si sa faci un bebe sanatos si frumos!
Domane cat ma bucur pentru tine!

imi da careva si mie pm cu id si parola de la mail?

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna mamici de pepenashi
Vreau sa va multumesc din suflet pentru sustinere, iar pentru Annaxena ... no comment pentru gestul ei.
Va doresc sa aveti parte de sarbatori minunate alaturi de puiutii vostri, iar mosul sa va aduca, printre altele, si multe bucurii, sanatate si tot ce e mai bun si mai frumos pe lume.
la toata lumea, fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Boti am citit undeva, nu mai stiu unde, ca uleiul de porumb nu e bun pt bebe pana mai tarziu, si ca cel de masline e recomandat. Eu i-am pus de la inceput in piure si cate o picatura doua de ulei.

Camy ma bucur enorm pt voi si abia astept sa ne dai vestea cea mare, sa dea DD sa fie cat mai repede si poate la vara o sa-ti tii puiutul in brate si o sa fiti cu totii fericiti! Din suflet iti doresc numai bine si multa liniste! poate se intampla minunea de sarbatorile astea

Sun ca de obicei, ma lasi fara respiratie, cat de norocoasa e Thea cu asa o mamica.....de fiecare data cand povestesti despre ea mi se umplu ochii de lacrimi si vorba lui Boti, ma duc si-mi pup copilul...Sa fiti fericiti, asta va doresc, liniste multa si pace in suflete!!!

Maitreyi sa-ti traiasca minunea si sa fie sanatoasa! Foarte apetisant tortul Iar cartea cu 366 de povesti de unde ai luat-o ca e super tare ideea, mi-ar placea si mie, de pe net sau din librarie?

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

VINE !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Violeta, eu am tampoane refolosibile de la Avent, am dat vreo 24 lei pe 6 tampoane si un saculet special, am fost tare multumita de ele. Acum imi curg sanii doar cand papa Andrei (sanul din care nu suge).

Diana, mami de Iulia si Andrei

Asa ieftine? Alea de le vazusem io erau 60 lei doua bucati.

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

buna si de la noi!!!
CAMY ce mult ma bucura vestea asta!!! Sa dea Dumnezeu sa va tineti puiul in brate cat mai repede, sa fiti fericiti
SUN o placere sa iti citesc postarile
A. CICEl sarbatori cu bine si tie si fetelor, sa fiti sanatoase si poate ca anul ce vine va fi muuult mai bun
Eu azi plutesc asa nostalgica dupa ce v-am citit...
Maytrei ce frumos ai spus tu acolo de ALEXANDRA...cred ca fiecare dintre noi simtim cu tarie ca am fost binecuvantate
ma intorc la lucrurile pamantesti

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Am pus poze noi pe picasa.
Si sa va spun ce face Ioana noaptea mai nou - se rostogoleste pe burtica, sta cat sta asa si apoi plange sa vin s-o intorc...de vreo 3 ori m-a chemat noaptea trecuta

Ioana povestea nasterii

VINE !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

IOANA daaaa imi plac dresurile tale, ce mai, esti o adevarata domnisoara!!!
Mi-am adus aminte...cele cu patut ca al meu, nu din lemn, cum coboram salteluta? ca "jos" mi se pare prea jos si alta treapta nu are, cel putin asta pe care il am...bai da ce coerenta sunt
Si mai povestiti despre scaunel de masa ca sapt asta vreau sa iau si eu unul...care e mai bun, mai frumos mai ergonomic, mai...
Si luati pozele alea cu torturi si mancare de pe pepenasi ca am balit tot monitorul

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Diana ms pt voturi.
Flo si eu am foarte mult par alb si vopsindu-ma blonda de multi ani habar nu am avut de existenta lor pana m-am vopsit satena si l-am lasat sa creasca natural.M-am ingrozit de cat de mult par alb aveam si m-am vopsit din nou blonda.
Anna foarte eleganta Ioana in poze,este o pepenasa preferata de mine pt ca este o scumpica.Si Ralu ma trezeste din somn cand se plictiseste de atata stat pe burtica.
a.cicel Sarbatori fericite alaturi de cele 2 fetite ale tale si de cei dragi tie.Iti multumesc din suflet pt sustinerea acordata.
PT A NE VOTA POZA:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

Dana multumim Apropo de patut, eu am alta problema, ca de coborat inca nu e cazul la noi. Salteaua mea nu e asa de groasa si nu sta dreapta, mai ales de cand a mai crescut Ioana si e mai grea se face ca o covata si nu-i bun pt spatele ei.Sub saltea, ca suport, sunt 2 bete incrucisate, deci nu e ceva prea solid si ma gandesc ca si din cauza asta nu sta bine. Ce solutie as avea? Ca daca iau alta saltea poate si aia se lasa si n-am facut nimic...

Ioana povestea nasterii

VINE !!!!!!!

Mergi la inceput

Tecky multumim de aprecieri. Ce face printesa Ralu?

Ioana povestea nasterii

VINE !!!!!!!

Mergi la inceput