Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

asa, sa revin. L-am trimis pe david la gradi si am adormit iar bb la san, iar i-am auzit burtica. e clar, cum ii dau san il dau peste cap. azi nu-i mai dau pana diseara.
sis, oof pupam Mirci, cum mai e piciorusul?Imi vine sa nu-i mai fac nici un prevear.
Chinabulina...inverzesti fetele pe aici..... pe uscat sau nu...
Andrada ai raspuns tu deja lui Mihaser de suzeta taiata progresiv, stiam si eu la fel,dar fara nici o alta suzeta ascunsa in casa ca sa nu fie tentatia mare de a i-o da in momente de criza..
Ralu, mai dar tu esti inalta, la 57 cred ca ai fi prea slaba...Oricum si tu si Alysh jos palaria la vointa
Cleo, cu prevenarul la virsta asta, dr mi-a spus mie doua doze pana intr-un an si inca una la 1,6.Oricum eu zic ca mai bine astepti ina la 2 ani sau peste asa cum te-ai gindit si tu
Ainigriv, nu mi-a spus exact ca are intileranta la lactoza, ci doar ca nu se vindeca daca ii dau lactoza acum. Oricum miine ies si analizele. Eu insa fac clar conexiunea intre alaptare si burtica data peste cap. E incredibil cum incepe sa se auda lichidele din burtica imediat cel pun la san. EU ma mulg ca sa nu pierd laptele. Ma mulg si apoi il pun la san, asa mai mult de forma, ca sa poata adormi...Ce sa fac, macar 2 zile am sa fac asta, sa vad ca nu-l dau iar peste cap. De altfel se si vede dc ieri nu i-am dat deloc de la prinz si seara m-am muls, n-a mai facut kk. Ce sa mai zic, totusi nu cred ca e o simpla diaree, gindeste-te ca alaltaieri a facut de 10 ori, poate si mai mult...La portocale am renuntat de 2 zile..Tipa e descoperita de curind. Nu e dr de familie sau pediatra, e o dr de la Medlife, dar care-mi place foarte tare Mi-a dat numai sfaturi si tratamente pertinente. De aceea si continui sa merg la ea.Ah, si uit mereu sa -ti spun ca-ti multumedc de sfatul cu impartasitul.Eu l-am tot dus pe Mati. Acum mai rar a tot fost frig si nu l-am scos din casa el fiind si bolnav si cu interdictie de a iesi. Ultima oara l-am impartasit de Mos Nicolae si toata vara aproape saptaminal. De altfel pana la 3 ani intentionez sa-l impartasesc in ritmul asta. Dupa 3 ani deja e mai dificil, uite baiatul meu cel mare, David, foarte greu se abtine de la mincare dimineata inainte de impartasanie, de aceea il impartasesc mai rar, doar la sarbatori..
Doloress sanatate multa, sper sa nu racesti!
Nicole, f frumos tortuletul. Si..aveti faianta la bucatarie ca a noastra
Dordia, da beneficiem, dar nu se stie inca ce acte si unde..Din cite am inteles o cerere de anulare a celei prin care se solicitau cele 6 mil, si adev de la angajator cu salariile pe ultimele 12 luni anterioare nasterii.Vad ca ti-a raspuns si Gabitzam.
Cleo, uitasem sa-ti spun, si eu beau din vinul de friptura..Direct din sticla, asa, ca betivii

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Bogdanel-Silviu, Tudor-Dumitru, Alexia Nicole, Alexandra si Alessia Clara!

Laura nici mie nu prea imi face scandal..dar aseara am avut sedinta cu parintii ...kinderii dormeau si noi puneam tara la cale...Cred ca o sa mergem cu tot cu kinderi in februarie la niste prieteni in Barcelona! Ne-am uitat pe net si ne cota cam 800 de ron drumul.

Gabitza noi nu o sa mergem la serbare...Cri are vineri si fiind grupa mica...nu-l cheama decat pe Mos....au zis ca noua ne dau dvd. Ce mocuta facuse Andrei!
V-au dat cei de la gradi cadourile sau ati dat voi bani ptr ele? Noi am dat 100 ron ptr cadouri de 6 si 24 decembrie.

Andrada, Simo o sa incec si metoda asta cand o veni vremea...Cri a pierdut suzeta si a plans 3 ore dupa ea...de disperare ne-am dus sa luam una la 12 noaptea, dar intre timp a adormit! Si de a doua zi...adio suza! nu si-a mai amintit de ea.

Alysh si io ma chinui sa scad sub 60...ca am ramas cu 3-4 kg de la prima sarcina...un 57-58 mi s-ar parea super....ca si un implant mamar...cand i-am zis sotului...a zis sa frec cu hartie igienica....ca ptr fund a functionat. porcomanu`!

Cleo vazusi mesaju` cu Windows? Ti-am trimis ieri link!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui emycor

Pup mamici si bebici mari si frumosi!!!
Am si eu o intrebare.....deocamdata Rares mananca totul pisat cu blenderul......deci o pasta.....cam pe la ce varsta incepem sa ii dam mancarea mai solida, (eventual pisata numai cu furculita sau chiar bucatele) fara imi fie frica ca se ineaca? El inca nu stie sa mestece si daca cumva se nimereste o bucatica mai mare de mar ras se stramba si o scuipa afara....daca ii dau ceva in manuta chiar musca.....

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
www.picasaweb.google.com/emycor/RARESSEBASTIAN

Eu io dau din prima zi pasata doar cu furculita, cu mici bucatele prin ea, e vorba de legume. fructele sunt date pe razatoarea normala, nu cea mica si crude. Ii dau si coaja de paine, bucata de banana la mana sa se obisnuiasca cu portionatul ei in gurita...bineinteles sunt cu ochii pe ea ca pe butelie si apa din cana normala (toate sunt si la recomandarea medicului).
Eu cred ca poti incerca oricand (mai ales daca e deja diversificat) sa ii pasezi cu bucatele mai mari doar daca ii dai se va obisnui si probabil indiferent la ce varsta incepi sa ii dai in bucatele va trebui initial sa stai cu ochii pe el, daca insa nu incepi nu are cu, sa invete.

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetelor

Ieri am chiulit, caci am avut cam mult de lucru, ca si azi, e altfel. Dar am vazut ca ati vorbit de saltele de pat Miss eu am salteaua mea de la IKEA, e din aia tare In prima saptamana dupa ce am luat-o aveam impresia ca dorm pe scanduri si ca nu o sa ma obisnuiesc niciodata ... dar a trecut senzatia - cat am fost gravida a fost minunata, si a ramas la fel. A fost mai scumpa, dar eu zic ca merita. Deci, IKEA e OK (deocamdata, cel putin).

Esme - ha ! biscuiti ... hai ca bag o comanda :p

Dordia - LA MULTI ANI pentru cele 8 lunishoare ! Va ajungem si noi din urma Cat despre progrese, fiecare cupil le face in ritmul lui... ei sa fie sanatosi.

Cine vorbea de avion ? Mie mi s-a spus sa ii dau sa bea la aterizare si la decolare. Sau suzeta. I-am dat doar o data la una din decolari, in rest nu a vrut dar nici nu a plans. De fapt a stat tot drumul relativ cuminte, nu a parut deranjat de presiune etc. Cu masina inca nu am experimentat drum mai lung de 4 ore.

In legatura cu mancarea blenduita - al meu deja mesteca bine, desi nu are dinti ca si cu mersul, este o chestie care vine natural, nu trebuie fortati. De cand am observat ca pleoscaie, nu mai blenduiesc f tare, ii mai las si bucatele, ii fac piureurile cu furculitza. In curand o sa ii dau biscuitei sa molfaiasca. Pe aici de fapt nici nu se recomanda blenderul, adica mie mereu mi-a zis pediatrul sa ii fac piureul cu furculitza.

Ce mai voiam sa zic... cu TV-ul. Ii mai dau drumul, sau daca nu merge TV-ul merge laptopul, ceva ceva tot zdrangane in casa aia. Deocamdata nu e interesat, dar mai baga cate un ochi ... nu pare prea impresionat de blonde adulte hehe ci de fetitze gen Cleopatra
. Eu nu o sa ii tai accesul la TV de tot - din cand in cand se va uita, daca va avea chef. Dar astea sunt probleme ce vor aparea mai tarziu.

Cu mancarica - eu zic ca nu trebuie sa exageram in nici un sens. Nu se intampla nimic daca bb isi mai baga boticul in ce mancam noi - ok, maioneza nu e ceva ideal, dar alte chestii poate gusta fara probleme, zic eu. Atata vreme cat nu exageram, e OK. Si da, depinde si de varsta lui bb :)

Hmmm... pai sa va mai zic ca Robert a invatzat sa mearga si in fatza Gata, acum intreaga sufragerie este la dispozitia lui, se baga si in biblioteca Al meu vrea sa faca de toate: inoata, se taraste in toate sensurile, merge de-a busilea in toate directiile, se ridica in picioare aproape singur, se batzatie, tzopaie, face pasi daca il tii de manutze, se aseaza singur in fund. Mai nou, din pozitia culcat incearca sa se puna singur in fund, face abdomene E incredibil cat de repede invatza sa faca anumite miscari. De exemplu acum se taraste pe jos pana la canapea, isi pune manutzele pe marginea canapelei si incearca sa se ridice in picioare. Deocamdata inca studiaza, e cam greu... dar cred ca in cateva zile prinde miscarea. De asemenea, a nvatzat sa fenteze cazaturile. Nu mai da cu capul de parchet/covorash, are mai multa forta in brate iar daca e sa se dezechilibreze se lasa usor in jos si atenueaza f mult socul. Mi-a cazut si mie din pat - de faot s-a lasat sa alunece - dormea, a sunat cineva la interfon si m-am dus sa raspun pentru 2 secunde - cand am venit era in fund pe jos, nu se lovise, nu plangea, ci statea in fund.

Si cel mai frumos este ca bebele meu a intrat in posesia unor mutrishoare A devenit mucalit, ironic, scarbit , isi strange buzele, pretzios rau rau... E mortal. E toata ziua cu gura pana la urechi, el si cand plange rade asa am impresia. Seara inainte de nani e o veselie ... ii place sa isi intinda piciorii, se incordeaza cat poate si tzipa de fericire, si sta cu piciorii drepti drepti, ca imi e greu sa ii pun pamperusl (asta a devenit o aventura, evident ). Si comunicam: eu zic RRRRRRRRRRRR, el face HRRRRRR, apoi schimb - babababa, el se ia dupa mine si uite tot asa :) Din fericire credc ca jocul de seara il cam epuizeaza caci dupa biberon zbang... adoarme intr-un minut.

Oki m-am intins ca o placinta :) Fug la trebi ca ma dau astia afara HA !!!!!!!

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mihaser, nu am dat nici un ban pentru cadourile copiilor, nici de Mos Nicolae, nici de Mos Craciun. Sper sa nu ni-i puna pe factura luna urmatoare

Mai, cu bautul, ca v-am auzit ca vorbiti. De cand am ramas gravida mi se tot scurg ochii la sticle, desi eu nu beam aporape deloc. Am o sticla de Sheridan's la care dau spargerea cum il intarc pe Raducu. Si avem si o sticla cu vin de colectie, primita cadou de Costi de ziua lui, salivez cand ma gandesc la ea, am innebunit!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui dordia2000

Buna fetele...

Ce mai faceti??? Eu intru rar chiar pe fuga de cele mai multe ori, nu apuc sa va citesc mai deloc. Asta inseamna sa lucrezi pana pe la ora 20.00-20.30 si sa vii acasa la 2 copilasi minunati cu care ma joc pana la ora de nani. Dupa operatiune culcat plozii...nu prea mai imi raman forte de citit zeci de pagini din urma...so....

Pot sa va spun de noi, tudor e minunat, maine face 8 luni si are 8.960 kg, Zic eu ca e ok. E un dulce, zvapaiat si mult mai agitat decat fra'su la varsta lui. Stefan il iubeste din ce in ce mai tare, dar nu prea vrea sa imparta jucariile cu el. Se cam supara cand ii ia Tudor cate o masinutza.
La capitolul realizari, Tudor sta bine in funduletz, se tranteste pe burtica si merge taras pana unde are nevoie dar nu se ridica de-a busilea, si nici din proprie initiativa nu se ridica in picioare. Aici tb sa mai lucram...dar probabil ca nu e pregatit ca in picioare facem doar "tzopa'tzopa" si cand e de pasit...se lasa in fund.
In rest sunt sanatosi, voinici amandoi.

Am si eu o intrebare la voi: Stiti cumva daca si noi beneficiem de CIC modificat cu 85 % si ce acte trebuie depuse si unde?. As vrea sa merg la Primarie sau unde se depun sa imi depun daca e cazul....dar nu stiu si nici timp sa umblu aiurea nu am....so...pls help...

Va poop si sper sa mai reusesc sa va mai scriu despre noi. Poze poate reusesc sa pun cateva...dat de sarbatori cand voi sta acasa cateva zile.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Buna Dordia, bine ai revenit.
Sigur ca beneficiem, dar inca nu se stie de acte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata,

O noapte de cosmar, mai ca imi vine sa ma mai ales ca noi avem mereu de cate o petrecere doua in casa, suntem mai strangatori si mai putin bautori. Legat de bautura eu beau cate o jumatate de pahar de vin seara la masa, nu mereu dar cateodata. Si copilul nu are nimic, evident asta o fac de cand suge putin. Inainte si in sarcina nu pusesem gura pe alcool. Mai imi ziceau, hai gusta si tu un pic si am zis mereu ca la cat m-am dat peste cap sa mananc sanatos, fara prajeli, fara fast food, fara dulciuri, am renuntat si la iubirea mea: sarea, si sa bag alcool in mine, pai nu.
In fine, al meu copil la 1 avea chef de chiraiala. Am stat langa el l-am mangaiat si la un moment dat tb sa ma duc la baie,ca nu mai puteam. Evident a urlat pana m-am intors. Tati a zis frant si resemnat sa il iau in pat. I-am dat tzitzi, nu l-a dat gata. L-am pus inapoi in pat ca o luase cu joaca, intindea mana la tac'su si nu mai dormeam veci. I-am dat drumul la carusel, dupa doua ture a adormit in final.
Acu am mai avut niste treziri dar mai umane. DEci nu stiu cat am dormit, dar dimineata eram varza.Asa ca l-am lasat la el in pat dupa ce a mancat, ca teoretic tb sa adoarma, dar de unde.
Ma rog s-a jucat el cu caruselul, eu cred ca am adormit jumatate de ora, nu stiu daca si el a dormit. E clar ca sunt pa.
Apropo de deplasare, eu i-am tapetat sufrageria cu paturici si pilote iar el insista sa ajunga mereu la parchet sa bocane acolo cum vrea el.
Aseara a fost mare nebunie la baie. Zici ca i-am bagat limbrici in fund, daca nu era suportul bine fixat cred ca pleca cu totul dupa jucarii, dadea din picioare, am zis ca o sa cada lat, dar vise taica, si-a cantat pana la 10.
Ce zicea si Simonix, e valabil si la noi. Ar tb pe langa concursul de mers de-a buselea si impinsul caruciorului sa existe si pusul pampersului cu picioare intinse incordate, pe burta, pe o parte, etc.
Eu nu pot sa il conving sa isi indoaie picioarele ca sa il curat, asa ca am murdarit cuvertura de pat. Tb sa pun ceva sub el cand il schimb, desi credeam ca am trecut de faza asta.
Doloress sa stii ca si eu am povestit cu el inca din burtica ca tb sa fie bataios, sa se lupte, dar nu am discutat exact cand tb sa fie asa. Altfel specificam ca nu e vorba de schimbatul pampersului, imbracat dezbracat.
Noi nu prea vrem sa stam in fundulet, desi facem progrese, ne place mai mult sa ne taram pe burtica, e mult mai interesant.
Legat de cereale, subscriu Nestle sucks. Face cocoloase. Nasoale.
Legat de maruntitul mancarii, am incercat mai de mult sa ii dau bucati mai mari, facea de ca si cum ar voma in continuu. Acum i-am dat orezul mai putin blenduit si a fost ok. Incerc sa maresc bucatile mai ales la legume ca sunt moi. Legat de banana in mana am patit-o ca sotul i-a intins banana crezand ca o va linge, el a rupt o bucata mare, si i-a ramas lipit de cerul gurii. Nici gand de portionare. Am crezut la inceput ca o sa scuipe sau ca nu a intrat nimic, dar pana la urma am bagat degetul si am scos bucata. Sotul a zis ca el nu mai face asa ceva. Eu am o chestie luata de la baby expo ca o plasa in care pui cica fructe si ei molfaie, mi-e ca se va face totuna dar pot incerca pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

a adormit pitica, desi vecinii se cearta in draci de dimineata. o consider calita...
pana am facut un dus aseara tati adormise. si azi m-au invadat rusii. numai voi sunteti de vina
si am adormit cu jerry's in gand. si cand ma trezesc, ma uit pe pozele lui nicole ca sa vad tort de agapitos ... atata lucru stiu si eu, ca sora-mea sta in rosetti, chiar langa cofetarie oooooooofffffff... cleo, despre oferta cu salata pot sa zic doar atat din aia am si eu, ca stau langa piata
simona, ma bucur ca mateias a mai bine. chiar ma bucur... dar sa-mi spui si mie de unde ai recuperat draftul, ca am pierdut si eu unul odata, si, desi nu bausem, nu l-am gasit (sau poate tocmai de-aia...)
mihaser, un dragut sotul tau. pai in cazul asta eu am doar prosoape de hartie prin casa?
eu dau legumele prin blender, f bine pasate. ma tem sa nu se inece. si am un blender bun, mi-ar fi lene sa pasez cu furculita...
laura, am visat ca am iesit in herastrau, la terasa, cu tine si maria . cred ca mi-e dor de ea, n-am mai vorbit de mult...
si nu in ultimul rand....
LA MULTI ANI, Bogdan-Silviu, Tudor-Dumitru, Alexia Nicole, Alexandra si Alessia Clara!

i'll be back!

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Alysh si io ma chinui sa scad sub 60...ca am ramas cu 3-4 kg de la prima sarcina...un 57-58 mi s-ar parea super....ca si un implant mamar...cand i-am zis sotului...a zis sa frec cu hartie igienica....ca ptr fund a functionat. porcomanu`!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

barbatii astia ce perle mai scot!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

LMA sarbatoritilor de azi.
Fiu-mie doarme imbracat in haina si geamul larg deschis. E o vreme frumoasa afara...N-am reusit sa-l culc altfel, se enerva ca nu-l pun la tzatza..Ce-as mai fi iesit afara, dar eram nearanjata, neimbracata, el deja adormise..Plus ca daca il apuca pe afara plinsul ca nici nu cred ca mai stie cum se sta in carut..:Din pacate, dar o sa se reinvete..
Simonix, mai ce baiat mare ai tu acolo. Al meu merge de mult in jurul patului, dar eu nu-l prea las. Mi-e sa nu se forteze..Peste o luna cred ca va fi mai safe..
Socrate, bine ca avea chef de chiraiala si nu ati avut alte probleme(muci, tuse, etc) Ma bucur ca e mai bine puiul
Chinabulina, in profil personal avem draftulDeci n-ai rezolvat nimic ieri...vezi, nu trebuia sa zici nimic

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput