Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 6
ainigriv spune:
Simonacip,eu zic sa mai consulti un medic!!!Am citit in "Capraru",in caz de diaree la cei alaptati, se continua alaptarea,alaturi de saruri de rehidratare.Nu cred ca este intoleranta la lactoza,o avea pana acum daca era si nu lua nici in greutate.Eventual ai schimbat aciditatea laptelui de la atatea citrice,deci renunti la ele,dar nu la alaptat,ca pierzi lapticul daca ii dai asa rar(la intervale prea mari de timp).Ce medic ai?E pediatrul vostru,obisnuit,de incredere?!Nu's ce sa zic,in rest,Doamne ajuta sa fie bine!!!Pupici,sa va faceti bine!!!
Nicole1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emycor Pup mamici si bebici mari si frumosi!!! Am si eu o intrebare.....deocamdata Rares mananca totul pisat cu blenderul......deci o pasta.....cam pe la ce varsta incepem sa ii dam mancarea mai solida, (eventual pisata numai cu furculita sau chiar bucatele) fara imi fie frica ca se ineaca? El inca nu stie sa mestece si daca cumva se nimereste o bucatica mai mare de mar ras se stramba si o scuipa afara....daca ii dau ceva in manuta chiar musca..... emycor mami de RARES-SEBASTIAN www.picasaweb.google.com/emycor/RARESSEBASTIAN |
Emycor - eu ii dau doar pasat cu furculita, cu blenderul nu ii place. Adevarur este ca am gustat si eu--- iek..... Eu cred ca ii poti da, usor usor se invata. Al meu nu se ineaca...
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Doloress spune:
Ralu multa sanatate bolnaviorului! Of, ce oameni inconstienti, parca n-ar avea copii si n-ar sti ce inseamna un copil bolnav
Cleo in avion se zice sa-i dai suzeta la aterizare si decolare. Nu stiu insa ce va face al meu care nu suge suzeta deloc. O scoate din gura si roade tortita Dar subscriu si eu care am facut un drum de 16 ore cu masina, ca e chin curat. La intoarcere a fost super, am plecat noaptea si am mers toata noaptea si el noaptea pe vremea aia dormea. Cum s-a crapat de ziua pe la 7 a inceput insa sa urle si a urlat doua ore pana am ajuns acasa la 9. Sotul meu insa a fost fiert, sa conduci non-stop 16 ore. Dar la dus, a fost si mai de groaza ca a urlat doua zile pe drum si noaptea unde ne-am oprit cica sa dormim. NU a dormit nici unul si am plecat si mai obositi.
Pe mine ma doare gatul de paralizez, parca am si putina febra si piticul vrea numai in brate ! M-a capiat de doua zile, imi vine sa ma duc in lume! Cum il pun jos urla. Am ajuns sa ma duc fugind la baie.
Nicole1980 spune:
Fetelor multumesc inca o data tuturor de uraile pentru David.
I-am luat tort, am facut cateva poze, dar a fost un maraici.
Am sa pun aici poze cu tortul, care este delicios…
Iar mi-a plans David cu siroaie de lacrimi din cauza dintisorilor. A adormit la ora 12. Imi este asa mila de el.
Ralu – da, foarte naspa, sa invite la tine cand ai copiii bolnavi….si nu le-ai zis nimic ?
Laura – felicitari pt dimensiunile lui Mirci, e baiat mare…cat despre prevenar, mititelul ce l-a durut. Si eu mor acum cand il vad pe David ca il doare gingia…
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
dordia2000 spune:
Buna fetele...
Ce mai faceti??? Eu intru rar chiar pe fuga de cele mai multe ori, nu apuc sa va citesc mai deloc. Asta inseamna sa lucrezi pana pe la ora 20.00-20.30 si sa vii acasa la 2 copilasi minunati cu care ma joc pana la ora de nani. Dupa operatiune culcat plozii...nu prea mai imi raman forte de citit zeci de pagini din urma...so....
Pot sa va spun de noi, tudor e minunat, maine face 8 luni si are 8.960 kg, Zic eu ca e ok. E un dulce, zvapaiat si mult mai agitat decat fra'su la varsta lui. Stefan il iubeste din ce in ce mai tare, dar nu prea vrea sa imparta jucariile cu el. Se cam supara cand ii ia Tudor cate o masinutza.
La capitolul realizari, Tudor sta bine in funduletz, se tranteste pe burtica si merge taras pana unde are nevoie dar nu se ridica de-a busilea, si nici din proprie initiativa nu se ridica in picioare. Aici tb sa mai lucram...dar probabil ca nu e pregatit ca in picioare facem doar "tzopa'tzopa" si cand e de pasit...se lasa in fund.
In rest sunt sanatosi, voinici amandoi.
Am si eu o intrebare la voi: Stiti cumva daca si noi beneficiem de CIC modificat cu 85 % si ce acte trebuie depuse si unde?. As vrea sa merg la Primarie sau unde se depun sa imi depun daca e cazul....dar nu stiu si nici timp sa umblu aiurea nu am....so...pls help...
Va poop si sper sa mai reusesc sa va mai scriu despre noi. Poze poate reusesc sa pun cateva...dat de sarbatori cand voi sta acasa cateva zile.
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
stefany_p spune:
Emycor, Reallaura, eu ii dau sa pape doar pasat cu furculita, mai raman si bucatele mici dar nu se ineaca..bine, noi mancam doar morcov si cartof dulce, si asta fara stirea medicului
Cleo, mie a inceput sa-mi placa vinul dupa ce am nascut..inainte beam 2 pahare pe an, acum abia astept sa beau un pahar de vin rosu...o fi semn rau>
Dolores...si zici ca alergi la baie>? io alerg peste tot, maresc pasul oriunde as merge...asta e or creste ei mari.atunci ce-o mai veni?
Doloress spune:
Stefany dupa aia o sa alergam dupa ei
Nicole ce mos simpatic! Si tortul... o minunatie! Am sa visez frumos la noapte
simonacip spune:
Neata, BB e mult mai bine(multumim de urarile de sanatate tuturor, vad ca a functionat), a facut doar o data kk(in dimineaa asta). Ieri de la prinz nu a mai facut deloc. Doamne AJuta! ABia astept sa iau rezultatul analizelor miine sa vad ce a fost. Chestia e ca simt ca nu prea mai am lapte asa dc nu pot minca proteine(lactate , ca dupa carne nu ma omor deloc)azi maninc seminte de dovleac
Doloress, succes la rezultatul ecografiei, sper sa nu fie nimic ingrijorator...Asa deci, iti cereau burta la inaintare..
Monik, da, baietii s euita dupa blonde chiar asa..de mici. E experimentata de mine cind era David mic si eu blonda cu par lung...Daca n-avem negrese ca la DOloress acolo..
Desiree, bine ca ati gasit cizmulitele!
Belleane, scuze atuncinu o sa mai vrbesc pe ce cred ci pe ce stiu exact
Miss, deci concluzia e clara. Ei sunt sefii, ei dicteaza
Andreeap, merci pentru pontul cu entero lactis. Asta se ia intre-un fel anume? Eu sincer bioticsul il dau intr-o lingurita, ca altfel cu bea el 50 ml de ceai de menta(ca lapte delactozat tot nu vrea)...
Sis, bravo pt Mirci, cum sa nu ia el in lungime..nu se putea..si a luat f bine in greutate. Sa stii ca aseara i-am dat de 3 ori tzitzi...ce sa fac, nu l-am potolit nicicum altfel..dar vad ca e muuult mai bine oricumDor de voi...Mai ce amintiri ai tu d ela gradinita oastra, eu sunt amnezica, nu mai am nimic in minte.
Ralu, sanatate, oof, bietul Tudor.
Emycor, mincarica mai maricel pasata cam de la 8 luni se incepe...pt cine se grabeste, eu nu ma agit, si lui david i-am blenduit-o pina pe la 1 an.
Adriana, nici eu lactate nici sa alaptez decit de 2 ori pe zi...A fost serbarea Larei ieri sau nu? oricum ar tb sa rezistedupa somnul de prinz...Al meu doarme la gradi pana pe la 4...Lara nu doarme? Poate ar tb s-o culci un pic la prinz in ziua respectiva...asta dc serbarea n-a avut loc inca.
Alysh..oof, cum poti s amai mergi si la cursuri...dar poate iti e ca o pauza,ca o relazxare e mai bine, nnu? Mai iesi din biberoane
Trimit si revin
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
Dordia, si noi beneficiem de indemnizatia dupa legea noua. Dupa cate au zis la TV trebuie depusa o cerere de renuntare la cei600 si de reclaculare, si o dovada de venit. Cred ca se depun tot acolo unde ai depus pt. indemnizatie.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
Ah, am scris un mesaj lung de continuare si l-am salvat fara sa vreau in lista d edraft..cum fac sa-l scot de acolo?? Nu gasesc nicaieri drafturile
Editez- gasit...era si greu. De la vinul petru fripturi mi se trage
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."