Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

A dormit in brate la mine pana acum, l-am pus in pat si geme in somn...ooof
Micaelanu am cantar, asa ca ma deplasez lunar la doctor, mi-l mai si verifica, prefer asa...Acum, la 7 luni e prea tarziu sa mai investesc si in cantar...dar tare m-ar fi tentat sa mai fac din cand in cand o proba suptului, sa stiu cat suge...
Ylari, Micaela da, ma, nasol Prevenaru, mereu mi-a plans, dar acu chiar m-am speriat...si mi-e frica deja pentru ultimul rapel, la un an jumate!
Emycor si mie mi-e tare teama cand ii voi da mancarea altfel decat pasata, dar deocamdata nu avem nici un dintisor.
Adriana noi vom merge in Thassos, e cea mai apropiata dintre insulele grecesti. Eu ce sa zic...prefer sa evit avionul, nu-mi place..si o sa avem mai multa libertate de miscare acolo...
Sper sa fie ok cu drumul. deci si voi tot acolo mergeti anul care vine...Cred ca Grecia e destinatia ideala de vacanta daca vrei sa te relaxezi!
Mihaser al meu nu mai face scandal ca stau pe forum...se retrage fiecare pe forumul lui...nu stiu daca e de bine sau de rau
Fug sa fac baica, va pupi fetele si va doresc silent nights.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

a zis cineva de pizza de la jerry's????????? hai, care pune la posta o felie si pt mine?
ralu, nu-mi vine sa cred ce nesimtiti. de fapt, imi vine. ca am patit-o si noi cu niste amici, cand avea pustoaica 1 luna. erau cobza de raciti amandoi, dar au venit pe neanuntate sa vada pitica. si ne-au spus "l-am lasat pe X (baietelul lor) la mama de cateva zile, sa nu cumva sa-l imbolnavim"

mi-am adus aminte ceva: nu mai stiu cine intreba, elenuca sau luminel (sau altcineva, ca oricum n-am memorie) de kk, ca pare mancarea nedigerata. ma tot tin sa raspund (dar uit ) ca am citit ca e ok, ca de fapt e celuloza (fibrele din alimentatie), nu papa nedigerata. e perfect normal. ce nu-i normal e mucusul...

ma duc sa bag si eu un paharel de carolan's si poate ii pun gand rau lui tati

edit: laura, in Thassos am facut gogoasa. e grecoaica . am fost cu un an inainte in luna de miere si ne-a placut enorm. ne-am promis ca facem un copil acolo. si a iesit

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Miss eu pe Robert il alaptez toata ziua-bunaziua, cand vrea la 2, 3, 4 ore si cu toate astea noaptea e la fel (cel putin 2 treziri). Asa ca ... multumesc lui Dumnezeu ca este sanatos ca nu mai plange, cu somnul mi-oi reveni io cand s-o duce la gagici.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Asta s-o crezi tu. O sa stai sa il astepti cu inima in dinti. Gata cu somnul nostru fetelor,s-a dus pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

a zis cineva de pizza de la jerry's????????? hai, care pune la posta o felie si pt mine?

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

ai fost tare! asa si eu sa stii. pe uscat nu merge

iar cu pizza Laurita e de vina! Asa si eu am de nu mai stiu ne mine. DAr ma am pana la 57 asa ca ma abtin!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

Ia te uita ce mare sunt

ai fost tare! asa si eu sa stii. pe uscat nu merge
Laurita e de vina cu pizza. Asa si eu am de nu mai stiu ne mine. DAr ma am pana la 57 asa ca ma abtin!

Vlady

dumnezeule, pai daca e sa astept sa pap pizza cand oi avea 57, nu mai pap in vecii vecilor!!!!!!

acum nu vreau sa fiu dracoasa, dar la mine merge si pe uscat. dar mai bine e "aromat"
chiar ca fug acum

Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh ma intrebam chiar ce faci, dc ai venit de la cursuri...Da, mai ai okiul format, dar nici voi nu sunteti piticanii!!
ooof, ce as vrea sa mai dau si eu jos, dar uite ca acu bag ciocolata, deh! Te admir ce vointa ai tu sa nu te atingi de mancare seara EU zic ca merge sa bagi pilafior la casoleta! EU pun in borcanele de-ale lui, daca ai goale..o sa-i fac si eu pilaf sa vad daca ii place.
Chinabulina daaa, e insula de relaxare si de propuneri ca ale tale daca vrei Sotul meu are un coleg care merge de 10 ani acolo, nu se plictiseste...
Andreutza sanatate multa!!! M-ai speriat cu virusii colcaitori prin gradinita!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Getutza chiar ca iti vine sa il mananci in poza in care e bosumflici. Uffff si eu creed ca inebuneam daca imi facea asa. Imie frica sa nu semene cu sotul meu cand era mic. Cica manca numai unde vroia el si de obicei ii placea sub masa. Se tavalea pe jos in fata vitrinelor si mult multe....sper sa nu semene cu taicasu ca mor de pe acum!

Mihaser legat de suzeta pe verisoara mea a invatat-o doctorul sa ii taie putin din varful de la suzeta. In prima zi se stramba de mama focului si ii spunea: mami kk! Apoi i-a mai taiat putin din ea si tot asa pana cand a renuntat fata singura la ea! In fine ca avea de rezerva in casa, ascunsa bine, o alta suzeta in caz ca face crize de plans pitica!

Ralu imi pare rau si va urez sanatate multa! Uff chiar culmea oamenii astia chiar nu se gandesc si ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor multumesc de incurajari. culmea e ca nu e prima data cand o patim cu ei, si asta vara la prima vizita pe care ne-au facut-o tot cu cupilu bonlav au venit. asa ca ma gandesc ca eu sunt de vina, ca stiam ce le poate pielea. atunci de nervi nici la botez n-am vrut sa-i mai chem dar a insistat sotul.
abia l-am culcat, 2 ore a durat si el de obicei se culca imediat. mi-am desfacut canapeau pe care am dormit eu la el in camera in prima luna si o sa dormim impreuna, si in camera si in pat fiindca n-am reusit sa-l culc in patut,abia l-am dat jos din brate. e f speriat, se sufoca, nu intelege ca tre sa respire pe guritza...saracu' pui
andreea i-am dat ophtamesone simplu, asa mi-a zis pediatra si mi-a zis numai o picatura in fiecare nara de 3 ori pe zi, mi-e foarte greu sa vad cand curge picatura aia...
alysh felicitari pt vointa, vb lu chinabulina, daca astept sa mananc pizza la 57 de kg...tre sa mai treaca cativa ani, si cred ca eventual sa intineresc, aveam 56 cand l-am cunoscut pe barbata-miu, numai el e de vina. acum m-am intepenit la 64, e bine si asa fara de 71 cat am avut dupa prima luna de la nsatere. idealul meu era sa ajung la 61 da nu s-a putut. asta e, mai sunt zile...dupa craciun
am gatit pana la urma , nu de alta dar n-am cu ce face sandwich-urisi nu-l chem singura pe draq (a se citit pizza bun bun) la ore d-astea la mine-n casa. am facut oricum un gratar cu cartofi prajiti din aceia deja curatati, semiprajiti si inghetzatzi , deci tot un fel de sandwich-uri..iar eu am mancat file de pangasius cu salata, ca o duoamna ce sunt am bagat si un vin, pacat ca sotu doarme in noaptea asta cu varu'
ma bate si pe mine un gand fetelor de o vacanta in grecia cu bebe, sincera sa fiu ma bate gandul sa mergem 8 zile in brazilia doar noi 2-asta in caz ca ne punem pe treaba pt bebe 2, mai vreau si eu o vacanta romantica- si dupa cu bebe in grecia sau spania. cu avionul, neaparat, eventual inchiriem masina acolo. ideea e ca eu la birou ma intorc la negru si raman si cu banii de CIC deci in principiu ar trebui sa avem cu ce pleca in vacanta
simo hai ca tre sa dai tonul la vindecare.off, pupam puiul
alina la mine barbata-miu ar dormi cu puiul in pat insa eu sunt aia cu teoriile. mie nu mi se pare ok, nici pt noi nici pentru el, asta simt, n-are legatura cu iubirea sau cu nimic, patul conjugal e pt mine si sotul meu. asa, daca facem 3 kinderi, dormim toti 5?il iau dimineata mereu la noi si ne pupam si ne dragalim si mai dormim toti 3 inca o ora 2, dar seara se culca fiecare in pat la el.
va pup. mor de somn, sper sa dorm ceva in noaptea asta
am vazut pozele gabitzei, abia astept si eu serbarile, merg sa visez frumos

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emycor

Pup mamici si bebici mari si frumosi!!!
Am si eu o intrebare.....deocamdata Rares mananca totul pisat cu blenderul......deci o pasta.....cam pe la ce varsta incepem sa ii dam mancarea mai solida, (eventual pisata numai cu furculita sau chiar bucatele) fara imi fie frica ca se ineaca? El inca nu stie sa mestece si daca cumva se nimereste o bucatica mai mare de mar ras se stramba si o scuipa afara....daca ii dau ceva in manuta chiar musca.....

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
www.picasaweb.google.com/emycor/RARESSEBASTIAN

BUNA EMYcor! nu ai mai fgo de un timp pe la noi!!!
despre pisat mai mare, din ce am cetit si imi povesteste nasha (au fata de 1 an si 2 sapt ), pe la 8-9-10 luni se incepe, si mai intai nu i le mai blendureshti unele chestii, doar le pisezi bine: mar copt cu branzica, sau para coapta; carnitsa mult timp o vei blenduri, dupa 1 an cred ca incepi sa o toci; legumele fierte le vei pisa la inceput; cand bagi peshtele, care fiert se rupe f. usor marunt marunt ; mai pe la 10 luni -1 an nu mai e cazul de cereale, poti face pilaf cu carnitsa,a dica orezu fiert bine bine, mai mult decat pt noi, oamenii mari, si carnitza blendurita printre. Nu mai stiu ce sa zic. Cred ca depinde de cupil. A mea scoate orice urma de mancare ding uritsa mai nepisata. Ca mai scap cate ceva. Ei bine, daca la inceput se inneca, acu imi da retur cu limba scoasa, ceva de genu: uite mami ce am io aici!

Pup la bolnaviorii lui Simonacip, ralu_t m(apropos, am descoperit ca fiica mea se sperie nu de batista bebelushului ci de aspirator, asha ca cleo=aspirator, adica trag io cu gura de capatul unde puneam la aspirator).
doloress, Missp, tu citisesti despre cupii si cupii. In cartile mele franceze, intodeauna mentioneaza: fiecare cupil e unic, fiecare asrcina e unica, fiecare mama e unica. Ei bine, fiica mea a trecut de la stadiul de trezit din ora in ora la stadiul de 1 data [e noapte. Dar io is asha de rupta de oboseala ca nu reusesc sa ma bucur de asta!!!

despre cupil la drum lung. Mai bine cu avionu. Urla 2 ore, asta e. Mai bine 2 ore decat 2 zile - apoi il linishtesc. De frica cu presiunea si urechile cupilului, cred ca se leaga si de faptul ca unii dau lapte la bibe la decolat/aterizat - si asta se asociaza cu otitele (teoria cu laptele resturi etc). Mai e si riscul: virozelor de aeroport, ca is mari aglomerari umane etc. Dar la riscul asta noi tocmai ne-am exzpus in carfur.

ylari, io la controlu de 7 luni, am intrebat dr cum e cxu prevenar si autism, cum e cu vaccinuri prea multe pt sist imunitar, cum e cu fiecare doza care contine nu numai virusu amortit ci si excipienti de genul mercur. In concluzie, am decis impreuna cu dr ca sa amanam prevenaru pana la intrarea in comunitate - cu 1-2 luni ianinte de gradi ne vom vaccina. Astfel aman o decizie care mi se pare din ce in ce mai dificila. Plus, la varsta asta, se recomanda 3 doze: 8 luni 1.5 si 2 ani. Cred. Daca il fac la 2 ani, va fi numai 1 doza.

cui nu i-au ieshit bine calendarele?? [:-(]

mihaser - io am inceput sa beau in timpu sarcinii!!! gluma gluma, dar inainte beam 1 bere pe an. De cand cu sarcina -1 pe sapt. fara alcool, acu mai nou becks cu lamiie - 2% alcool. SI vin, pun si la friptura (moama ce teorie imi tinea cumnata si soacra, desi la friptura io pun 3-4 linguri, dar miroase, si se luau de mine ca beau in timpu sarcinii, etc!!! tzatze crizate ). Ce mai, moldovianca - mi-am aratat adevarata fatza!

adreap, io am avut cereale Novolac cred, si acu Nestle. Si mie mi se par mai nashparlii la dizolvare Nestle, adica mai cocoloshesc. Si sunt mai dulci! Noroc ca io ii pun putin, cam 1 masurica de la lapte, in 100ml de para, sa ii para mami gustos si sa pape. Pup si sanatate la fetitze.

alysh, congeleaza-l. Io am pahare de la avent cu capac, din alea pt lapte muls. Pe care le-am refolosit acu, cu pieptu de gaina fiert si congelat; acu am luat o bucata de pulpa de manzat(nu am gasit vaca inc arfur...), o sa o fierb si toc si portionez, pt cateva mese. A, si mai am puse chestii in borcanelel de la Nestle, Hipp, stiti voi.

chinabulina, cah, nu e buna la jerry!!! iti pun o frunza de salata attachement pe meil. e bine?

andrada, cupiii renuntsa la suzeta si de la sine putere. Cand vad pe ceilalti...si is cupii mari... zic ca asta cu suzeta e ultima mea problema. Si sa fie singura la toata lumea!! ca sunt altele mai nasoale. Uof eof.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Andrada, Miss eu sunt invers, mie mi-e frica sa nu fie ca mine, un bleg si jumatate, unde ma puneau acolo stateam! Mereu mi-au placut pustanii mai obraznicuti cu personalitate. Oricum ar fi, tot o sa mi se para ca e cel mai cel

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput