Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
emycor spune:
Pup mamici si bebici mari si frumosi!!!
Am si eu o intrebare.....deocamdata Rares mananca totul pisat cu blenderul......deci o pasta.....cam pe la ce varsta incepem sa ii dam mancarea mai solida, (eventual pisata numai cu furculita sau chiar bucatele) fara imi fie frica ca se ineaca? El inca nu stie sa mestece si daca cumva se nimereste o bucatica mai mare de mar ras se stramba si o scuipa afara....daca ii dau ceva in manuta chiar musca.....
emycor mami de RARES-SEBASTIAN
www.picasaweb.google.com/emycor/RARESSEBASTIAN
Micaela06 spune:
ca_eric noi stam in fundulet dar nu pentru mult timp, ce ma mira e ca se aseaza ea singura din 4 lube cand oboseste sau vrea sa se jocea cu ceva se aseaza in fundulet. In picioruse nu ne ridicam decat ocazional daca ne agatam de mainile lu mami. Rotobilu e premergatorul, nu? Si eu ma gandeam in curand sa ii cumpar, deocamdata studiez problema, mai incolo vedem. Dar tu daca zici ca ii place si te mai scuteste si pe tine de tinut in brate de ce sa nu ii iei?
Laura ai vazut mai... ce baiat inalt Auzi, da tu de ce nu il masori acas? Eu o masor, o cantaresc, ii masor cap ca asta e stresu meu... ca altfel as fi la doctor in fiecare saptamana sa vad daca a mai crescut
Vai mititelu de el, asa urat e prevenaru? saracutul... sper sa nu faca temp
Ralu_t multa sanatate la puiut, asa am patit si noi am fost in vizita (am sunat inainte si cica nu e nimeni racit) si acolo si copilu si mama tuseau de li se rupeau plamanii, am zis ca mor si imi era rusine rau sa plec imediat (eu sunt mai tuta asa de felu meu). Pana acu nu am avut nici un semn sper ca am scapat.
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Adriana_78 spune:
Ralu, sanatate lui Tudor! Se fiziologic i-ai pus in nasuc, sa-l mai desfunde?
va doresc o noapte cat mai buna!
Simona, eu n-am inteles prea bine ce-i cu lactoza aia- nu mai ai tu voie sa bea/mananci prod. lactate sau nu mai ai voie sa-l alaptezi, pana nu trece diareea?
Pupici multi si sa auzim vesti bune de la voi!
Laura si noi plecam in Grecia la anul. In Creta, insa in nici un caz cu masina; drumul lung+copil mic nu se prea pupa si e tare obositor pt toti, mari si mici.
Noi cautam deja sa facem rezervarile, ca sa avem preturi bune.
AM vazut poze cu Andrei la serbare. gabitzam, tu singura ai facut pelerina aia? f. frumoasa! si ce draguti erau toti imbracati asa, parca erau niste ingerasi.
la ce ora s.a tin ut serbarea?
Eu sper ca Lara sa fie potolita, ca ea e cam nebunatica din fie si la ei serbarea e la 17:30 si cum ea se culca pe la 19 ... sper sa reziste si sa nu faca crize.
Adriana
YLARI spune:
Buna seara!
Of, am scris un conspect frumusel si cand sa il trimit, poc - laptopul... bine ca merg sambata la petrecere, iau si laptopul cu mine sa mi-l resusciteze...
Laurita, m-ai speriat cu Prevenarul, ar trebui si noi sa i-l facem la inceputul lui ianuarie. Saracutzul, asa a plans? Eva cand e speriata parca se inchide in ea, nu vrea sa comunice cu nimeni - dar plange, of, mi s-a facut o frica.........
Ralu_t imi pare rau de bebe bolnav. Nu le-ai zis vreo 2? Mai ales ca sunt nasii tai, ce inconstienti! Pupam pe bebe blue sa se faca bine repede!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emycor Pup mamici si bebici mari si frumosi!!! Am si eu o intrebare.....deocamdata Rares mananca totul pisat cu blenderul......deci o pasta.....cam pe la ce varsta incepem sa ii dam mancarea mai solida, (eventual pisata numai cu furculita sau chiar bucatele) fara imi fie frica ca se ineaca? El inca nu stie sa mestece si daca cumva se nimereste o bucatica mai mare de mar ras se stramba si o scuipa afara....daca ii dau ceva in manuta chiar musca..... emycor mami de RARES-SEBASTIAN www.picasaweb.google.com/emycor/RARESSEBASTIAN |
Sa stii ca in ultima vreme mi-am pus si eu intrebarea asta. Imi e un pic frica momentan, sa nu se inece. Dar probabil in cateva saptamani nu o sa mai insist asa tare cu blenderul si sa ajung incet incet sa i le dau maruntite la furculitza, adica sa nu fac trecerea brusca. Pana acum i-am dat branzica la furculita si nu am avut probleme, dar cine stie... mai bine mai astept!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
MissParker spune:
Gabitza, ce rau imi pare de nervii pe care ti i-ai facut cu Andrei... Si eu ma tem de varsta rebeliunii, sper sa fac fata si sa raman calma. Tu cum reusesti? Exista vreo mantra pe care s-o invat si eu?
Ralu – of, saracutul de Tudor... Imi amintesc de cele 2 saptamani cat a fost si David infundat, ce cosmar, Doamne!! Pune o ceapa maruntita langa pat, daca rezisti, iar in rest baga-i in timpul zilei apa de mare ca sa-i cureti mai bine nasucul!! Insanatosire grabnica!! Vezi, eu ii anunt pe toti cei cu care ma vad ca nu au voie sa fie bolnavi, altfel le dau interzis!
Gata, e 19:45 la noi si David doarme deja. Ma uit la un CSI si apoi ma culc si eu, azi doarme Bogdan langa el si eu in camera cealalta pe patul de la IKEA, pe a carui saltea mult mai subtire si mai ieftina decat alea scumpe eu dorm mai bine, culmea, si asta fara 2 saptamani de acomodare - oare de ce? Ca nu mai inteleg nimic...
O noapte cu cat mai mult somn, fete si copii dragi!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
bratafel spune:
noapte buna fetelor si bebicilor somn adanc !!
eu ma retrag. si Bianca m-a cam chinuit spre dimineata. a inceput sa planga dar nush de ce si am luat-o in pat cu mine. nu-i era foame caci o recunosteam eu. a adormit intr-un final si a papat pe la 6.45. am reusit sa-i scot masa de la 4-5 pentru ca ii dau pe la 11.30 cu 2 masuri de fulgi orez.
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
mihaser spune:
Salut!
Laura mersi de info! Cred ca o sa iau steamerul ala...are chestiile alea din interior de inox...sper sa se curete mai usor!
Cu jobul...nu am aflat nimic. Neseriosii au zis ca imi dau un raspuns indiferent de care in 2 sapt. si uite ca azi sunt 2 saptamani si nimic!
Felicitari ptr grasanu` de Mirci! Noi suntem mai slim...femeia snur!
Micaela noi cu suza am rezolvat si colici, si somn de noapte la ambii kinderi...problema e cum o sa o mai scap de ea...ca nu vreau sa o apuce 3 ani cu ea in gura ...pe la 9 luni o fac pierduta...ca si in cazul lui Cri!
Miss are o suza minune din aia Nuk simpla...fara norisori si alte desene!
Si salteaua are o mare importanta...ai mei sunt morti sa doarma pe salteua noastra in patu` nostru...scaparam de unu`...acu` se smecheri una...asta dupa ce am dormit numai pe canapea ani intregi...si acu cand avem si noi ditamai patu` dormi daca ai loc frate! Abia astept a iau un pat Ikea si ptr veverita si sa ne lase si pe noi sa dormim in PATUL NOSTRU! Io am o relaxa de la Elvila din Mizil...nimic pompos! Dar e super!
Socrate danke sau mai bine keosenem...habar nu am cum se scrie! Poate ma inveti si pe mine ceva maghiara! O sa fac si io cana...Imi pare rau ca nu au iesit super si calendarele!
lilly ar fi super daca ai putea sa o dezveti! Nici eu nu credeam ca o sa reusesc, insa uiteca se poate. Eli papa mult ziua! Azi a baut si 180 de ml de supa...ea care fara lapte in ea nu vroia! Asa ca proastele obiceiuri se pot schimba!
Andrada si eu am baut la vinuri de cand m-am lasat de alaptat...cred ca 2-3 sticle....avand in vedere ca noi nu consumam mai mult de 1 sticla pe an Sotu` a intrat la idei!
Va pup! ma cearta tati ca stau pe forum!
andreap spune:
cam pustiu..la culcare deja?
Ref.la mancare bucatele ...depinde de copil.Mariuca nu a vrut nimic nepasat pana pe la 1 an si jumate'..daca gasea o bucatica in mancae,scuipa tot!
Ralu_t,imi apre rau ca sunteti bolnaviori..adevarat nesimtire sa te inviti sau sa inviti cand stii ca ai purtatori de virusi!Incearca Ophtamesone N ptr.nas..si incearca sa scoti cat mai bine cu 'batista bebelusului'...chiar daca urla si nu-i place.sanatate
Laura,off..asa tare doare Prevenarul?saracutii ce trebuie sa indure...
Sara face nani,am reusit sa o fac sa pape doar noste cereale (maxim 50 ml) si lapte la culcare tot asa,cam 70 ml..si nici tzatza nu a vrut!e de groaza dom'ne!nu inteleg cu ce traieste.cred ca are stomacul cat nuca!Aaaaaa..voiam sa va intreb de cereale..eu i-am dat Milupa si m-a mancat(nu spun unde) sa iau nestle..mare greseala!sunt 'lipicioase' parca,raman cocoloase..ma rog,mie una mi s epar mai nereusite decat Milupa.nici Sarei nu-i plac.a.sa ca maine iau altele urgent!
Si la Mariuca la gradi azi colcaiau virusii..toti tuseau,aveau ochii injectai!asa ca pana dupa Anul Nou nu o mai duc la gradi,ca altfel facem revelionul in camera de garda la Gr.Alexandrescu....(Doamne fereste!).Si am vb cu o prietena,si la fetita ei al gradi toti tusesc,mucisori la greu....vreau vara!!!!!!!!!!
somn usor la toata lumea
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Alysh spune:
Hello....venit de la cursuri si facut un pilafior de pui cu legume lui Vlad. Mi-a iesit atat de mult! Bineinteles ca nefiind sarat si neavand alte ingrediente tati a zis, el nu mananca, ma bate gandul sa bag niste casolete la conge, merge, nu?
CA tot vb de alcool si mie imi place seara, dupa ce termin toata treaba sa imi pun juma de pahar de vin si un castronel mic de masiline cu migdale si sa citesc pe forum, mi-am format asa , ca un tabiet. NU chiar in fiecare seara, doar atunci cand nu sunt ffff obosita.
Gabitzam, am lesinat vazand poza asta: http://picasaweb.google.com/gabriela.marin/SerbareDeCraciunCuGradinita#5280368566806732402
e atat de expresiv Andrei. MAi fetelor, eu sunt moarta dupa copii, cum vad unul mai scumpel si cu o mutritza asa iar imi vine cheful sa mai fac un bb, imi spun ca asa momente trebuie traite din plin cu 1,2, 3 copii, chiar daca ne mai enerveaza uneori!
Simo, eu cred ca perioada grea se apropie de sfarsit. TREBUIE! Mai ales ca vin sarabtorile si Mos Craciun sa gaseasca copilasi sanatosi!
Laurita, da, da, da ce micutz e Mirci la 71 de cm!!!! VEZI?? Am un ochi format, mama, mama, am obs ca e un pic mai inalt ca Vlad. E si normal are parinti inalti, noi suntem mai piticanii. Sunt invidioasa!
Imi pare rau ca l-a durut vaccinul eu nu i-am facut acest Prevenar, nici n-am citit discutiile voastre despre el, nu pt ca as fi o ignoranta, dar am pediatra privata de care mi-am propus sa ascult si daca ea nu mi-a spus nimic, atunci m-am conformat, i-am facut numai inafrix-urile. Sunt convinsa ca daca citeam ma apuca paranoia, intram in cerc vicios, nu mai stiam ce sa fac, asa ca am preferat sa renunt si sa ascult.
Doloress, ai inteles gresit, sotiorul meu drag nu vrea sa admita ideea venirii lui Vlad in patul conjugal!!! Imi tine teorii la greu pe tema asta.
Belleane, eu cred ca Vlad s-a cam indragostit de frumoasa Elena si a zis sa o imite, adica sa doarma bine. Atunci,roaga-ti scumpetea sa doarma bine si in noaptea asta, da??? Eu sunt sigura ca asta s-a intamplat.
Emycor, Vlad mananca deja solid (7 luni jumate), eu nu-i mai pun la blender mancarea. Ii tai f fin cartofiorii si morcioveii si carnitza si asa papa. NU se ineaca deloc si mai nou ii place mult.
RAlu, ce rau imi pare de Tudor. Asa sunt unii, nu se gandesc decat la ei.
Intrebare: dar varul sotului tau n-a invatat sa manance sandwich-uri??? Sau , asa cum a spus LAurita, o pizza la comanda sau un chinezesc ca nu-i scump. Doamne, pt nimic in lume n-as putea sa mai gatesc pt altcineva. Sincer, eu pt barbatu'meu n-am mai gatit de vreo luna, adica de cand Vlad nu mai sta locului si nu mai sta singur deloc. Se descurca, n-am ce-i face. De fapt, gateste el cand are chef.
Vlady