Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 8
simonacip spune:
Da, vorba lui Alysh ca sa zic asa, m-a amuzat si pe mine teribil sotul lui Mihaser

Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Ce e fetelor Sheridanul asta ca vad ca vorbiti toate numai eu nu stiu ce-i? Vlady |
Exact asta voiam sa intreb si eu!
mihaser m-am stricat de ras cu faza cu sotul; totusi ii rupeam io lui curutzu! Bafta in continuare cu jobul! Tin pumnii stransi si eu si Robert (el ii cam tine asa by default)
La multi ani Bogdan Silviu, Tudor, Alexia, Alessia, Alexandra

Noi am papat nitzica para si ne pregatim de plimbarica!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
monik16 spune:
Trebuie sa recunosc ca uneori as gusta si eu o gura de vin desi niciodata nu am fost amatoare (berea, lichioruri nu-mi plac si vinul mi se parea ca ma arde in stomac iar cand beam ii puneam multa apa). Pe timpul sarcinii insa si acum am avut pofta de vin alb... Probabil pt. ca stiam si stiu ca nu e voie...
.
Legat de mancarea pasata, Sara daca simte o faramita mai solida pe limba face urat ca si cum i-ar veni sa vomite. Mi-e si teama sa nu se innece... La voi au facut sau fac asa? Sper ca nu are ea o problema.
Azi-noapte s-a culcat la 1 si s-a trezit la 10. Sa vedem Lili79 daca se culca mai devreme in noaptea asta.
Alysh si eu mai vreau bebei, macar 1. Mereu ii spun sotului: „ uite ce dulce e, asa ca mai facem unul?“ si el ma aproba.
Ralu, imi pare rau ca Tudor e bolnav... Pt. toti copilasii bolnaviori imi pare rau... Insanatosire grabnica!!! 
Nicole1980 apetisant tortul ala…
. Mosul ti-l admirasem deja. ![]()
Simona, ma bucur ca Matei e mai bine. Pune si un film daca tot bagi semintze. ![]()

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
monik16 spune:
La multi ani si din partea noastra pt. bebeii care se sarbatoresc astazi!!!!!

Alysh spune:
Acum pot intra un minutel ca l-am adormit pe tero, azi m-a facut praf, dormise pana la 10 fara un sfert, am zis ca nu mai e cazul de somn de dimineata, dar a rezistat greu pana la 1, acum e cazut lat. A, incercat sa invat ceva cu el, imposibil, mai mult mi-am facut nervi.
Dar sunt bucuroasa ca a domrit iar azi-noapte, s-a trezit o singura data si atunci din vina mea cred, ca m-am dus sa vad ce face, daca respira
, mirata ca iar nu s-a trezit si era dezvelit, i-am smuls patura de sub el, l-am acoperit si bineinteles l-am trezit. Dar in 5 min a adormit din nou la el in patutz. Mi-e frica sa sper ca si-a revenit la programul de dinaintel, inca sunt pesimista, inca ma astept la nopti nedormite.
A papat f bine pilafiorul, din care o mare parte am pus la congelator, dupa sfatul fetelor. Asa ca Laurita, fa-i cu incredere lui Mirci, daca Vlad a papat care e mai mofturos, Mirci sigur o sa-l savureze.
NU am timp de conspect, poate diseara. Tre sa papa, fac dush, fug la Unirii sa ma intalnesc cu mama si sor'mea la o partida scurta de shopping si apoi cu intarziere probabil la cursuri.
Si seara abai astept sa ma pun linistita pe forum. Poate imi spuneti pana atunci ce e Sheridanul ala poate imi iau si eu. Daca e tarie, nu ca nu imi plac. In gral imi place berea (dar am renuntat definitiv ca ingrasa) si vinul rosu sec sau alb dulce. IN rest nu prea ma omor dupa nimic.
Vlady
Micaela06 spune:
Nicole
ce tort...
Davidutzu sa nu mai planga din cauza dintisorilor.
Fetelor as vrea sa fiti asa norocoase ca mine, nici nu am stiut ca ii dau dintii pana nu au iesit la suprafata, singuru semn a fost ca balosea ceva de speriat, dar asta e usor de suportat ![]()
Simonacipnoi cnd am avut diaree am luat pliculete de hidrasec si ceai de menta, dar probabil ati incercat si voi ca vad ca ati facut si analize. Multa sanate va doresc
Am si eu o intrebare, ca am vazut ca tu mergi cu copii la impartasit, cand o duc tb sa nu fi mancat inainte?
Simonix ce frumos povestesti tu de Robertzelu tau
. Ai un pui mare tu acolo care stie sa faca atat de multe 
Mihaser, pentru al tau sot
Mie imi e frica de operatie la sani, cunosc cateva persoane care au facut si stiu ce s-au chinuit, desi rezultatu e spectaculos eu una nu ma bag.
Legat de papa cu bucatele prin ea, mie imi e cam frica sa incerc, mai astept desi suntem 'dintosii forumului' zic ca totusi suntem prea mici.
Si mamelor de baieti, cum ma, le plac blondele?? Pai si eu ce ma fac cu brunetica mea? ![]()
Alyshil stii ma pe Sheridan- lichior de cafea cu Irish Whiskey si crema de lichior de vanilie- sunt 2 sticle in una, una cu alb una cu negru-maro. uite www.globalpackagegallery.com/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=33135&g2_serialNumber=2" target="_blank">asta e.
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
monik16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micaela06 Si mamelor de baieti, cum ma, le plac blondele?? Pai si eu ce ma fac cu brunetica mea? Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)O comoara, o comoara... |
Si eu mi-am pus intrebarea asta...

Daca nu, ne adaptam la cerere si le ducem la coafor.

monik16 spune:
Azi am avut un shoc! Am sunat o prietena sa-i spun "La multi ani" ca e ziua ei. Are si ea un baiat de un an si o luna. Era stinsa saraca, se citea in vocea ei disperare, epuizare... Ala mic (eu ii spun teroristul
) cica nu doarme nici un sfert de ora pe noapte si nu doarme nici ziua... Cum e posibil asa ceva??? De cand l-a nascut e asa. Dar cand era mai mic parca mai dormea cate-un sfert de ora. E drept ca dormea numai in bratze, cum il punea jos se trezea si urla. E disperata fata asta si ma doare sufletul ca nu am cum sa o ajut. I-a facut tot felul de analize si n-are nimic. Ia in greutate normal. E foarte activ, se joaca, e cam prea activ pt. cata energie are ea.
L-a luat cu ea in pat si nici asa. Se frichineste toata noaptea, umbla prin tot patul, cauta perna, o baga sub el, adoarme 5 min, se trezeste se pune pe burta si mai doarme 5 min in coate cu fundul in sus, se trezeste, ia alta pozitie, mai doarme 5 min dupa care se trezete si planga. Cica ii da ceva (ceai, apa) si apoi o ia de la capt. Sta cu ochii inchisi dar se foieste, maraie, mai plange. Ea zice ca nu aduna toata noaptea un sfert de ora de somn...
Stiam ca era asa dar m-am gandit ca acum daca a mai crescut poate s-a mai linistit. Eu sunt shocata. E peste puterea mea de intelegere. Cum se poate dezvolta normal psihic un asa copil??? Oricine are nevoie de somn!! Voi ati mai auzit de asa ceva?? Oare ce ar putea face? Medicul cica i-a prescris acum un somnifer-sirop cred dar ei ii e teama de reactii ca pe el scrie ca se da de la 2 ani in sus.
Si-a dorit atat de mult copilul asta, si e fericita ca il are dar spune ca nu mai rezista.
Zice ca a incercat si cu ceai de tei, masaj cu uleiuri de nu-stiu-care, baitza mai fierbinte. Nimic nu functioneaza. Mai e si singura, doar cu sotul care vine tarziu, si mai stau si intr-o garsoniera...
I-am zis sa vina pe la mine sa stau eu cu el si ea sa doarma in alta camera, dar cica nu-i plac alti copii, urla, nu suporta sa vorbesti tare, daca tusesti sau stranuti se sperie, ceva nu mi se pare ok.
Suntem niste fericite!!! Chiar daca copiii nostrii se trezesc de nu-stiu-cate ori, macar dorm!!