LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (161)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

A fost cutremur l-ati simtit???????Am crezut ca lesin de frica

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

cutremur? esti sigura? la bucuresti nu s-a simtit?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Cred ca acum 15min, sunt sigura ca s-a miscat mobila in casa,biroul cu mine,probabil simt si altfel ca stau la et4.Dau drumul la stiri sper ca nu am dat-o in pranoia

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

A fost cutremur l-ati simtit???????Am crezut ca lesin de frica

Nu am simtit nimic, cand a fost? Dar poate eram pe strada/ la metrou...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

neatza! sa va zic cum am scapat de mancare blenduita: am inceput cu firmituri de paine, cand mancam eu cu taicasu se uita si ii muiam o firmitura de paine in ciorbita si ii dadeam, dupa care am inceput sa-i pun lui ii mancare cate un pic de paine, si asa s-a obisnuit. Acum ii belnduiesc doar un pic mancare (ca mi-e lene sa o sfarm cu furculita) si carnea o tai cu cutitul bucatele mici.Trebuie sa-l mai invat, dar nu stiu cum, sa duca la gura biscuiti, fructe, pufuletii sunt singurii care ii papa singur restul arunca din manuta cand ii dau.

Invitatie pe forum, pentru stie ea cine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

http://www.cutremur.net/

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ms Alina deja credeam ca am luat-o razna,nimeni nu l-a simtit,daca dura mai mult era destul de grav ca a inceput destul de tare...eu am o frica de cutremure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mada si eu sunt la fel de speriata de cutremure. Imi este efectiv groaza sa ma gandesc la un cutremur mai puternic, mai ales ca eu am biroul intr-o cladire cu bulina rosie.

Uite o sa treaca spaima! E bine ca sunt cutremure mici care sper sa ne fereasca de unul mai puternic.

PS Sunt in ultima zi la job. Doamne ajuta sa treaca si asta cu bine ca lucrez intr-un stres de numa' numa'!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Bunaaa ; multzu

Helene, hai mai, ca nu vorbesti singura
Si Adela tot blenduit mananca; dar cu ce sa mestece bucatzele?! cu 3 dinti juma'te?!
Si eu am aceeasi pb: ce sa-i dau sa manance le 19:00, ca la 20:30 n-o mai satura 300 ml de lapte ('chel', e adevarat)?!

Eu regurg la 'schema' LaleiD; dar mai astept cam 2-3 luni.

LalaD, vrei sa fugim in lume, seara?! si buburuza mea,la fel a facut: a scancit si marait (mai si un plans scurt) de la 3:00 la 4:30; acum sunt 'fresh'

Ramo, eu l-am votat (chiar dak n-am mai lasat comentariu) asa, ca mi-e drag si tot vedeta il consider, chiar dak nu castiga

Da, a fost cutremur; mie mi-a zis o colega care simte orice miscare; eu sunt mai 'nesimtita' trebuie sa cada un perete sa-mi dau seama ca este cutremur. Si nu prea ma panichez - merg pe ideea 'dak e sa dau coltu', nu ma scapa nimeni si nimik, oriunde m-as ascunde'

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Multumesc ,am nevoie de vreo...
Nu stiu ce sa fac cu Sonia sa nu se trezeasca sau culce asa tarziu ,nu plange ,nu maraie pur si simplu se joaca sau are chef de joaca cu noi
Pozele sunt la album nu tin minte cine nu le poate vedea

Ellenuta aceleasi intrebari ma bantuie si pe mine.
Fetele mai puneti retete

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

PS:nu i-a fost frica de mosu'la inceput se tot sucea la mos in brate ca sa il vada ca l-ar fi tras de barba,iar la final i-a scos mosu niste bancnote de 1 leu care au facinat-onu am apucat sa fac f multe poze ca eram singura cu ea dar sper sa ne mai intalnim cu mosu pana la Craciun

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Acum 30min a tras Benji o tranta. Se plimba pe langa canapea si cand a ajuns la marginea rotunjita i-a alunecat mana a cazut pe lateral si s-a lovit cu capul de piciorul scaunului lui de masa. A urlat 5-7 min intai am crezut ca nu mai are aer, se rosise si urla. L-am calmat intr-un sfarsit si am vazut ca are o linie rosie ca o zagrietura NU e adanca, lunga de 1/2-1cm dar e rosie. Sange nu a curs deloc, sper ca si-a julit doar pielea. Nu a vrut sa tina compresa cu apa rece. Acuma iar vrea sa o ia din loc dar nu mai am curaj sa il las! Nu ii mai gasesc locul in claia de par ca nu sta cuminte sa ma uit!
Ce semne sa urmaresc??? Am o panica in mine!!!! L-as cara in brate pana la 5 ani numai sa nu mai cada sa pateasca ceva! Ieri a tras o tranta in bucatarie! UF! imi e si frica sa ii zic lui Tobias: sar mereu cu gura pe el sa il pazeasca si uite ca se intampla la mine. De sambata de cand a plecat mama nu fac nimic in casa numai dupa fundullui. Mi-am facut mie curaj sa il las sa faca o tura pe langa canapea singur cu mine la 3 pasi distanta si acuma se intampla asta. Va sta numai in rotobil cand am treaba, nu mai pot asa nici sa merg la .....baie!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR = 6

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput