LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (161)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

(tura nr 2 caci prima a fost cinstea lalei) cine doreste, cine pofteste ..

lala he he .. si zici ca i-a placut piticului papica iute .. sunt curioasa sa vedem cu ce "rezultate" s-a lasat la pampers. nu cumva s-o fi marait de la iute? piticul

marinela cat de dulce e cu painica in mana .. cat a papat din ea? are niste ochisori printesa ta .. superbisimi.

miri fata .. acum e o fi sa fie .. asta e. nu e nici primul si nici ultimul job .. vei gasi altul, sunt sigura. poate nu iti va place tot atat de mult ca asta de la aerport dar macar pe aproape sa fie. hai miri, curaj, mami! uite o si o imbratisare de la mine.

roxanici ei .. asa si asa la job dar daca n-am companie .. scriu de nebuna pe aici .. eu centrez, eu dau cu capul ..

simonabb eu nu i-as da laptic din ala de care spui tu. eu merg in continuare pe milumil 2 si nu cred ca voi trece asa curand la 3. vad ca ea se satura cu el si nici cereale nu-i pun.

ralu multumim de urari .. tare dulce craciunita! super ca n-a plans cand a dat cu ochii de mosu!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

fetelor

eu sunt in ceata rau cu papica .. deci seara renuntam la clacsicul iaurt cu diverse in el .. bon .. putem sa le dam carnita de 2 ori pe zi? adica de ex sa-i fac spaghete cu carnita, sau sufleu de leg cu carnita sau fara carnita? eva mamaliga nu papa .. ce ar mai merge sa le dam seara?? deja am emotii .. ma gandeam ca de la 1 an sa o trec la oala cu noi .. sa nu-i mai fac separat. dar seara ce-i dau? ca la noi seara se papa salate, o fripturica .. ufff ... tare greu e.

si inca o chestie ... mai sunt clopotei care la varsta asta 10-11 luni nu mananca decat blenduit - pasta??? eva numai asa mananca .. cum simte o bucata mai mare, cum o scuipa. asa papa covrigi, biscuiti, paine .. rupe si le mesteca dar fructele si supica/cirobita .. nu papa decat blenduit ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!
Multu de cafea!
Eu de ce nu vad pozele lui Ralu? Mie imi apar doar cele vechi.Nu ma uit unde trebuie?

Marinela, ce mare corn a papat Patri!Ptiu pe ochii ei aia mari.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

Eu seara (sau ma rog, la ora 17-17.30, rar la 18), lapte cu cereale, sau mamaliga cu branza si smanatana, gris in lapte, iaurt cu cereale si un fruct, iaurt cu branza si un fruct, orez in lapte, fidea in lapte.
Eu ma gandesc cum ramane cu micul dejun.Ramane tot o sticla de lapte cand se trezeste?Pana cand asta?

cat despre blendurit, al meu mananca demult doar tocat cu furculita, de pe la 8 luni, 8 jumate.

RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

aha .. si mai am o intrebare?? de cand le putem baga 2 feluri la pranz??

Doamne cate necunoscute ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

fetelor

eu sunt in ceata rau cu papica .. deci seara renuntam la clacsicul iaurt cu diverse in el .. bon .. putem sa le dam carnita de 2 ori pe zi? adica de ex sa-i fac spaghete cu carnita, sau sufleu de leg cu carnita sau fara carnita? eva mamaliga nu papa .. ce ar mai merge sa le dam seara?? deja am emotii .. ma gandeam ca de la 1 an sa o trec la oala cu noi .. sa nu-i mai fac separat. dar seara ce-i dau? ca la noi seara se papa salate, o fripturica .. ufff ... tare greu e.

si inca o chestie ... mai sunt clopotei care la varsta asta 10-11 luni nu mananca decat blenduit - pasta??? eva numai asa mananca .. cum simte o bucata mai mare, cum o scuipa. asa papa covrigi, biscuiti, paine .. rupe si le mesteca dar fructele si supica/cirobita .. nu papa decat blenduit ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Noi mancam doar blenduit,cand ii dau borcanel pt varsta de 8luni care nu este pasat scuipa si trb sa il pasez.Ce ii place intreg e marul,altfel nu il papa,il curat de coaja si roade la el supravegheata de mine intodeauna,painica bucatele mici asta mai rar si biscuitei de orez zilnic ca nu ingrasa

Am vazut poze cu micutza "irlandeza"Patty ce serioasa era ea...

Ralu nu imi apar pozele cu craciunita,dar le-am vizionat pe cele vechi ai o frumusete tu acolo.

Ramona ce ati castigat la concurs?

Aseara bubulina mea a adormit la 01,de la 22cand am bagat-o in pat si pana la 01 cand a adormit a dus-o numai in tipete si plansete nu am reusit sa-mi dau seama de la ce,am incercat leganat,tzitzi,plimbat prin casa,cantat, la un mom dat in disperare i-am pus o caciula in cap si o paturica groasa si am dus-o in fata geamululi deschis,i-am dat cu gel pt gingii,descantat pt deochi, nimic frate pana la urma a adormit leganata cu tzitzi in guritza,saracutza doarme si acum, bine a supt in somn pe la 08 cand m-am si trezit.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Mada, inca nu s-au anuntat castigatorii.Dar nu cred sa avem vreo sansa, dar oricum mi-a placut sa participam si multu pt voturi inca o data la toata lumea.

Vad ca mai aveti nopti albe cu bebeii.Imi pare rau sa aud asta.
Noi inca nu ne-am confruntat cu cresterea dintilor si de aceea nu stim ce e aia nopate alba.

RAZVANICI LA 10 LUNI
Micul print

Mergi la inceput

OTTILIA, sa ai parte numai de bucurii in viata!

Iannis Cristian (eris), Luca Stefan (babee) SANATATE SI NOROC!!!!

RAZVANICI LA 10 LUNI
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

A fost cutremur l-ati simtit???????Am crezut ca lesin de frica

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

A fost cutremur l-ati simtit???????Am crezut ca lesin de frica

cutremur? esti sigura? la bucuresti nu s-a simtit?

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput