dr. TUTUNARU cap. (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubulina1

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

stie cineva cat exact avea danotino cand a nascut ( ca saptamani de sarcina) si cate grame avea fetita la nastere?

Mami de fetita si de baietel 28+

chiar ca micutza, offfffff...bine ca e bine, va creste ea mare!

33 saptamani si 900 grame

Ingerasul meu
Povestea mea

Bubulina + Doamne ajuta!

Mami de fetita si de baietel 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

LA MULTI ANI, FETELOR, BURTICILOR, MAMICILOR !!!
Ce mai faceti fetelor? Eu am facut analizele date de Dr.Dr.Tutunaru la Synevo, astept sa iasa rezultatul de la cultura de col si abia astept sa fug saptamana viitoare la dansul la cabinet sa vad ce face printesa in burtica.
Va pupik si ne auzim sper cu vesti bune saptamana viitoare.
30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mayaone, va pregatiti pt bebe2?
Si eu am fost azi la Tutu la controlul de 6 saptamani. El a fost ok, m-a controlat, mi-a zis ca stau bine...
I-am dat si o poza cu fetele..s-a bucurat..

Alexa101 multa bafta!!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Monicabo eu pana acum intelesesem din ce ai scris ca esti iar gravida si ai 6 sapt=)). Si tocmai ii ziceam sotului ce curajoasa esti, cu 3. Acum am recitit mesajul si mi-a picat fisa ce e cu controlul de 6 sapt, hahaha. Sunt frumoase printesele tale, cum o accepta pe Ana Maria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare.
Fetelor, mai lamuriti-ma si pe mine cu trusa de epidurala cum e, de care, am vazut ca Braun sunt vreo 3 feluri, e una anume care e mai buna, ptr cezariana (ca mai mult ca sigur va fi cezariana mai ales ca si domnisoara e pelvin asezata ca si fratiorul ei), de unde le-ati procurat?
Dupa cum se pare dr T are zile bune si mai putin bune, eu sper sa prind una buna la nastere. inca nu am stabilit daca vom programa cezariana sau o lasam la termen, deja simt ca voi naste inainte de termen, sper macar sa ajung la 37 de sapt.
Propos, de Danotino si fetita ei ce mai stiti. De ce a nascut asa prematur, parca nu mai crescuse bebe din cate imi aduc eu aminte. Sper ca sunt bine amandoua.
Eu am intrat in panica deja, nu mi-am cumparat nimic, nu am inceput sa fac bagajul, sotul mai mult plecat pe drumuri, poate ma apuca nasterea si vin la buc cu taxiul.

Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Alexutza, ce iti face printesa?
apropos, azi i-am cumparat si eu matzei mele cercei. Cum se procedeaza la spital cu pusul cerceilor? La cine trebuie sa apelez, cum se face operatiunea? CAt costa?Mamicile de fetitze, help!!!

Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mayaione...haha deocamdata ne ajung 2... Si asa i-am facut repede una dupa alta. Doar daca constatam la un moment dat ca ne plictisim, mai facem bb3
Controlul era de 6 saptamani de la nastere (ma ro cam 7-8 erau in realitate)
Serios, daca s-ar creste copiii mai usor asa, ar vreste si ei "mai de la sine", mi-ar place sa am mai multi. Dar asa, 2 sunt suficienti.
Voi? Va mai ganditi la inca unul? Fetita cati ani are acum?
Andreea a acceptat-o bine pe sora ei...simt ca o iubeste, in felul ei, cat realizeaza ea lucrul asta (ma rog, cat simte, ca nu constientizeaza la varsta asta). O mangaie, o pupa, de curand s-a invatat sa-i mai aduca cate o jucarie, chiar daca aia mica nu o apuca, apoi i-o ia repede, ii aduce alta...
Ana Maria sta in landou deocamdata, in curand ii luam si ei un patut... ma mai vede pe mine ca o l =mai legan cand mai plange (si nu e de foame sauscutec murdar etc). Acu vine si ea can ao aude plangand, si cica o leagana...dar mai mult o zgaltie . SAu ii mai zdangane piuitori...
Mai e nasol la faza cu mangatul, ca uneori il confunda cu dat palmute. Asa ca trebuie sa fiu pe faza, sa sta impreuna dau sub supraveghere (deocamdata).
Acum cea mica a inceput sa zambeasca o ai pun culcata pe canapea cand ma joc cu Andree pe jos... e curioas, se uita...atata cat percepe ea la 2 luni...

Tanima... cu cerceii... in ziua externarii te duci cu ei la asistenta care e atunci pe tura. Atunci ii da gaurile, inainte de a o imbraca de plecare (chiar atunci, inainte). Costa 50 ron procedura, tarif spus "pe fata", nu sub forma de spaga (adica dai ceva acolo). II dai aistentei respective cei 50 ron.
In cate sapt esti acum? Cum te mai simti, esti ok? nastere usoara!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Fetelor, am fost si eu ieri dupa-amiaza la cabinet la Dr.Tutunaru, totul e bine pana acum, bebelina are 30 saptamani si 1500 grame, de saptamana viitoare incepem monitorizarile la spital in fiecare saptamana (vrea sa fie sigur ca bebe va fi ok si nu voi patii ca la prima sarcina sa nu se oxigeneze iar doctora sa nu observe cum sa intamplat iar bebe a trait numai 7 luni dupa nastere), la Dr.Tutu ma mai duc la 34 si la 36 saptamani la ecografie (asta daca monitorizarile ies ok, daca nu mi-a zis sa iau rezultatul si sa fug la dansul la cabinet sa il arat).
Speram sa fie bine si sa vina pe lume sanatoasa si voioasa, chiar daca facem a doua cezariana si e dureroasa.

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

scuze...am sters mesajul...trebuia sa scriu la alt subiect...offf

vally 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ce fac Tutunicile mele dragi?

Sapt viitoare merg si eu la T cu o prietena care vrea sa faca un bb, am fost deja cu ea la o serie de analize, cu ocazia asta mi-am facut si eu un PAP si o cultura..asteptam rezultatele si o duc sa le fac cunostinta . Mai mai ca-mi face si mie pofta de bb2.....poate ma gasiti pe la "odisee"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput