dr. TUTUNARU cap. (27)
Raspunsuri - Pagina 17
musettepink spune:
alexa bafta maine!Tin pumnii sa fie totul ok!te asteptam cu vesti si cu poze cu cea mica!
anaconda... amnio,asa te-a sfatuit tutu sau asa vrei tu?eu oricum iti tin pumnii sa fie totul bine!
de Luca
bubulina1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaconda2 Bubulina , Aris , am o varsta ..., si e musai sa mi-o faca . Si daca tot o fac , n-are rost sa fac inainte si TT . E mult mai relevanta amnio . Bubulina , tu ai facut ? Putem discuta pe mess .. 10 + |
Nu stiu cati ani ai tu, eu am 35 si nu am facut amnio pentru ca TT a iesit bine in ceea ce priveste riscul de Down. Eu chiar am incredere in medic, sunt de multi ani pacienta lui. Si crede-ma la cat am asteptat acest copilas, nu cred ca as fi riscat sa fac amniocenteza. Asta e parerea mea, io zic sa fii optimista! Putem discuta pe mess cand vrei.
Bubulina 34+ + Doamne ajuta!
monicabo spune:
Alexa, nastere usoara si bb sanatos! Uite ca te apropii de final...
Aris, nastere usoara si tie..inteleg ca tu urmezi.
Anaconda, eu am facut amnio cu T, dar nu pt Down, TT, ci pt virusul cmv.. De fapt cam asa am ajuns eu la T, ramasa pe drumuri, in bataia vantului, cautand solutii pt a nu intrerupe sarcina.
Deci...amnio am facut la cabinet, intr-o dimineata anume, cand am stabilit cu el, eu nu am avut nici o durere dupa, doar atunci cand m-a intepat, o senzatie neplacuta, si vreo zi-doua, o mica jena daca atingeam locul respectiv. Interventia se face sub ecograf, pentru a vedea pozitia fatului. Dupa interventie nu mi-a dat alte medicamente, altor fete am auzit ca le-a mai dat nospa, pt contractii... eu nu am avut contractii
Cu proba, am plecat catre genetic lab, sa o prelucreze ei, si am luat rezultatul intr-o saptamana.
Ca preturi, m-a costat atunci (ian 2007) 5 mil la T, 5 mil la genetic.
Multa bafta
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mihaela_ce spune:
Anaconda si eu am facut...chiar 2, pentru ca la prima a uitat asistenta sa puna capacul si pana am ajns noi la Genetic Lab s-a alterat proba.
Ce sa-ti spun..prima data am fost speriata tare,imi era ingrozitor de frica...durerea a fost suportabila si nu a fost absolut nici o problema.A doaua oara a fost chiar mai usor ca stiam ce ma asteapta.
Nici eu nu am facut triplu test,am facut direct amnio din cauza varstei..inaintate.
anaconda2 spune:
Multumesc ptr raspunsuri fetelor !
Bubulina , am 40 ...
Nici nu se pune problema sa nu mi-o faca . O sa vorbesc cu el daca mai e necesar sa fac si TT inainte .
10 +
babytza spune:
Fetelor stie cineva de Alexa ? O fi nascut ? Sunt bine ?
E prea tarziu pentru galerie ....Dar o pup si sper din tot sufletul ca sunt bine , ea si puiul mic
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
alexa101 spune:
Fetelor, am fost astazi la spital ELIAS - era full, aveau 8 cezariene, ma amanat pt. maine dimineata, MIERCURI 11 martie 2009, mi-a luat sange, tensiune, mi-a facut monitorizare, internare si maine dimineata ma opereaza. Doamne Ajuta !!! Va pupik.
monicabo spune:
Alexa, nastere usoara maine!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
anasia spune:
Alexa, cred ca ai nascut deja! recuperare cat mai usoara!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
magdita spune:
Alexa, probabil ca deja ai nascut . Doamne ajuta sa se fi terminat totul foarte repede si sa ai o bebelusa perfecta .
Arisica, sper din suflet sa ai gura aurita . Nastere usoara iubita !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !