dr. TUTUNARU cap. (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Alexa !
Mi-am facut si eu azi programarea la Iosup ptr morfofetala, la 14 sapt , pe 7 aprilie ! Abia astept..

9 +

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

BRAVO anaconda2 Doamne Ajuta.
Sa auzim numai de bine.
Eu am intrat in febra pregatirilor ca marti dimineata ma internez pt. a doua cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alexa - cred ca asta e. pe a mea scrie Perifix 401 Filter set(set pentru anestezie epidurala continua). am spus la farmacie ca vreau un set pt anestezie epidurala Braun, m-au intrebat daca pt adulti si am primt setul asta.

anaconda - yupiiii de abia ashtept sa vad daca ai avut dreptate si e fetitza. sa ai un cd la tine. eu dupa prima eco la iosup m-am oprit si i-am cumparat primul obiect de baietzel...un halat de baie alb cu dungi bleu

37+
poze

AMR 19 de zile

Mergi la inceput

Fetelor am cumparat TRUSA - de la farmacia 2NA - Rond tramvaie la Unirii, costa 96 Ron.

POZE TRUSA EPIDURALA - PERIFIX BRAUN
http://community.webshots.com/album/570391406bCFjCD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetelor,

Alexa101, maine ai programata cezariana, nu-i asa? Nastere usoara iti urez si o bebelusa perfecta .
Arisica, urmezi, asa-i? Tin pumnii sa ai o nastere super usoara si un copilas sanatos si frumos ca tine .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor, Doamne Ajuta sa fie totul bine, sa fim sanatoase si sa venim repede akasica.

38 + 4 zile
fetita are dupa masuratori 37 + 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Alexa , bafta maine !!

Fetelor , care dintre voi a facut amniocenteza ? Vreau niste detalii...

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Sunt si eu o tutunica cu burtica mica si am intrat va fac galerie

Alexela... nastere usoara si bebe sanatos si papacios multe
Arishica... sunt cu ochiu' pe tine

eu maine vin la control sa-mi vad samburelul

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Alexa , bafta maine !!

Fetelor , care dintre voi a facut amniocenteza ? Vreau niste detalii...

10 +

In primul rand felicitari pentru bb.
De ce ai nevoie de amniocententeza?

Bubulina 34+ + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alexa - Nashtere Ushoara, recuperare rapida si un bb perfect. te ashteptam cu veshti cat mai repede, poate iei un numar de telefon de la odisee si ne trimiti un sms.

mada - sunt aici pe baricade...si eu sunt cu ochii pe mine. bafta maine la ecote ashtept cu veshti bune si cu pozeeee

magdita - multumes mult! ia sa vezi ca nici nu ajung eu bine cu bb acasa ca tu o sa faci anuntul cel mare

anaconda - stiam ca crisarh a facut amnio cu dr. t si a fost f multumita, poate vorbesti cu ea. dar de ce te gandeshti pana acolo?eu sunt sigura ca o sa ai un super rezultat la triplu test care o sa-ti alunge orice urma de grija

37+
poze

AMR 16 de zile

Mergi la inceput