dr. TUTUNARU cap. (27)
Raspunsuri - Pagina 15
dariana spune:
noi ne-am nascuuuuttt! luni seara....acum suntem deja acasa, de ieri, bebe a avut 2930 si 50 cm, este un scump !
nasterea a fost floare la ureche pe langa prima, in special travaliul, asta datorita dr T si moasei care a fost suuuuuuper, n-am cuvinte ! din pacate ea nu a asistat la expulzie pt ca a iesit din tura cu o ora mai devreme dar m-a ajutat fff mult la travaliu; nici de moasa cu care am nascut nu ma plang, o draguta! expulzia a fost grea, poate la fel ca la primul, insa per total nici nu se compara! deci se poate sa fie si travalii usoare! a fost nastere provocata si am avut si epidurala, super ok!
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
alexa101 spune:
Buna ziua fetelor, am si eu o intrebare va rog, eu stau in sectorul 3 si o sa nasc cu Dr.Tutunaru la Elias - sector 1, unde se depune cererea pt. Certificatul de Nastere pt. bebe, aveti idee ??? Ma pregatesc si vreau sa ii las sotului toate treburile lamurite Va multumesc
37 sapt. + 4 zile +
DARIANA FELICITARI
alfa_anca spune:
Alexa pt certificat se depune cerere la primaria sectorului in care ai nascut , adica la sect 1. De aici va obtine o negare pt alocatie (adica u face cerere de alocatie la sect 1) cu care merge la sect 3 sa depuna actele pt alocatie si de acolo va mai primi alte indrumari.
Nastere usoara si bebe sanatos.
Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 22+
alexa101 spune:
Buna fetelor, MARTI ne face CEZARIANA - are 3100 grame , trebuie sa-mi cumpar TRUSA BRAUN PENTRU EPIDURALA. Caut prin farmacii sa vad ce gasesc si cum arata.
Doamne Ajuta
aris26 spune:
Alexia - felicitari pt stabilirea datei.eu trusa am luat-o de la farmacia 2na. am inteles ca doar la 2na si la farmacia de la municipal gasesti si anestezicul. la farmaciile normale gasesti doar kit-ul. te costa 100 de lei trusa si 25 de lei doza de anestezic
p.s. mai bine nu vezi cum arata
37+
poze
AMR 19 de zile
alexa101 spune:
Multumesc aris , dar Dr.Tutunaru mi-a zis doar de trusa Braun pt. epidurala - la cezariana, adeverinta, analize....bagaj - nu mi-a zis si de anestezic .
Trebuie si anestezic??? O sa il sun sau sa-i trimit mesaj.
aris26 spune:
eu am uitat sa-l intreb si mi-a fost rushine sa ma intorc, asa ca am intrebat o fata pe hol care zicea ca o cumparase. ea mi-a zis de anestezic. deci nu bag mana in foc ca iti trebuie. eu l-am cumparat ca nu era f scump.
37+
poze
AMR 19 de zile
alina.n spune:
alexa cererea pentru eliberarea certificatului de nastere al copilului se depune la sectorul de care apartine spitalul , deci in cazul tau la Sector 1.
Pentru restul de drepturi te vei adresa ulterior in sectorul 3.
33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!
alexa101 spune:
Fetelor TRUSA ACEASTA ESTE BUNA ???
TRUSA ANESTEZIE EPIDURALA BRAUN PERIFIX - FARMACIA SENSI BLU - http://www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=5331569