De la par lung la par scurt: cine a facut pasul?
Raspunsuri - Pagina 5

MadameBovary spune:
Petaluda, ma bucur mult ca iti place si ca a iesit bine. Sa o stapanesti sanatoasa!!
I never fake ... sarcasm

microcires spune:
Da.....si am regretat amarnic.Am avut parul ondulat si lung pina la solduri si l-am taiat pina la barbie si il intind tot timpul acum ca arata ca naiba ondulat la cit e de scurt....E mai greu sa ai grija de parul lung mai ales cind ai copii dar daca as putea da timpul inapoi nu l-as taia.

alex1405 spune:
Eu l-am taiat fara mila! Nu era decat cu vreo 2 palme sub umeri, dar a doua zi dupa nunta m-am dus si l-am taiat deasupra umerilor. Nu mi-a placut in mod deosebit cum a iesit, dar nici n-am regretat. Eu fac parul, nu el pe mine! Intre timp am descoperit si tunsori care sa-mi placa
Bibicu' mik
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbums.do?ownerId=14507677" target="_blank">Noi - momente frumoase din viata
[url=http://pregnancyandbaby.com][/url]

cait spune:
O singura data am facut-o si parca nu-mi stateaa sa de rau dar nu am mai repetat experienta..prea dura pentru moralul meu
Cait
Home is where heart is...

petaluda spune:
Acum ca a trecut ceva timp de cand m-am tuns mi se pare ca imi sta si mai bine, adica mi-am insusit coafura, parul se aseaza mai bine am invatat si eu cum sa il aranjez.
Foarte multa lume imi spune ca imi sta mult mai bine cu el asa si sa nu il mai las lung. Mi se pare un pic ciudat pentru ca l-am avut tot timpul in diferite tunsori insa lung.
Cred ca este o incercare care trebuie facuta macar o data in viata, pot exista surprize placute asa cum a fost pentru mine, iar daca arata rau e totusi remediabil, din fericire parul creste.

babylina spune:
Si eu am avut parul lung pana la 25 de ani. Apoi l-am tuns pana la umeri dar cadea ingrozitor. Dupa cateva luni l-am tuns bob. Imi statea super si eram incantata. Il tundeam in fiecare luna fara regrete. Chiar ajunsesem sa ma intreb cand vedeam pe strada pe cineva cu parul lung , cum se descurca cu el. A durat cam 4-5 ani. Apoi m-am imbolnavit de microbul parului lung iar si cand il tai imi pare rau dupa el. Asa ca acum sta mai mult strans intr-o coada urata si inutila dar practica.
Mi-ar placea sa il tund scurt dar stiu ca o sa fiu incantata cateva zile si dupa aia bolesc dupa par lung . Oricum se apropie o varsta la care o sa fie nevoie sa il tai.

babylina spune:
Apropo de par lung stie cineva unde se mai gasesc in Bucuresti " spelci". Sunt agrafele acelea in forma de V cu care se prind cocurile?

Iael spune:
Babylina si eu am experimentat ca si tine treceri de la par lung la par scurt pentru ca apoi sa regret iar acum asa cum ai spus si tu se apropie o varsta la care incepe sa nu mai ne aranjeze parul lung .
Acum am parul de lungime medie , dar mi l-as lasa din nou lung .
In urma cu 4 ani aveam parul foarte lung , aproape de mijloc .M-am tuns si de atunci a trebuit sa merg des la coafor ca nu se aranja deloc dupa spalat . Dupa atatea agresiuni (vopsit ,intins cu placa frecvent ) parul a inceput sa cada .

babylina spune:
Dupa o anumita varsta , cam 40 de ani, parul lung nu prea merge. Mai ales asa, cu plete in vant. Prins intr-un coc dragut, da. Bineneinteles adaptat momentului. Imi aduc aminte ca acum cativa ani am vazut pe peron la metrou o persona care avea un superb coc tip" banana" si era imbracata destul de sport.
Un par mai scurt trebuie intretinut, taiat cel putin la o luna sau mai des pentru intretinerea tunsorii.
Ah ! si mai este un lucru pe care unele coafeze omit sa il spuna cand mergi la coafor. Majoritatea persoanelor gasesc o poza cu o coafura superba/interesanta/reusita, etc, si merg la coafeza si ii spun "tundeti-ma asa". Coafeza "se executa" si pleci de acolo frumos aranzata, incantata. Apoi urmeaza primul spalat pe cap si gata. Coafura scumpa se scurge pe sifonul de la baie impreuna cu banii si entuziasmul si concluzia ca am facut o
Ceeace unele coafeze nu spun este ca ce este in poza nu este o tunsoare ci o coafura.