De la par lung la par scurt: cine a facut pasul?
Raspunsuri - Pagina 4

michela09 spune:
si eu m-am tuns acum o luna, si pot sa spun ca imi cam pare rau. Aveam parul destul de lung si ondulat, am vrut o schimbare, m-am tuns in scari, destul de scurt (nu baieteste), mi-a placut oarecum in primele doua saptamani (mai ales ca era asa usor de spalat), dar acum pt. ca a mai crescut nu se mai aranjeaza deloc, astfel ca trebuie sa ma tund iar, de data asta ceva mai scurt.
Conteaza foarte mult forma fetei si tipul de par, vad ca te-ai documentat, sper ca si coafeza sa aiba putina imaginatie si mana buna!
Poate ne spui luni cum a iesit!
Mihaela

petaluda spune:
Buna dimineata!
vad ca multe dintre noi au facut pasul, si doar putine regreta. Sper sa nu fac parte din aceasta categorie.
Am sa vad ce imi zice si coafeza, si cred ca am sa incerc sa imi fac programare pt tunsoare la cel care tunde frumos, desi in perioada asta risc sa nu gasesc nici un loc liber.
Dar barbatii idn jurul vostru cum au intampinat schimbarea? Se zice ca barbatii prefera femeile cu par lung. Eu cred totusi ca daca ne sta bine si suntem frumoase per ansamblu e ok...
Socrul meu a fost haios, imi povestea o data ca atunci cans s-au casatorit soacra mea avea parul pana la fund ( era foarte frumoasa in tinerete ) si dupa nunta s-a tuns scurt, si se tunde asa pana astazi. Si ca daca o vedea asa la inceput cu parul scurt nici nu se uita la ea. Dar socrul meu are o slabiciune pentru femeile cu parul lung.

mihaelajj spune:
buna dimineata si pe mine ma bate gandul sa ma tund mai scurt motivul imi cade eu sunt tunsa in scari un pic mai lung de umeri cam o palma nustiu ce sa fac sunt cu fata rotunda ce ma sfatuiti

danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petaluda Nu de alta, dar deja imi da lumea cel mult 16 ani cand nu sunt imbracata elegant/cu tocuri, asa ca ...De ex m-am dus sa cumpar o camasa si o cravata de la un magazin mai chic..Cum ezitam intre 2 combinatii cer parerea vanzatoarei care ma felicita ca imi dau atata silinta pentru taticul meu, si apoi ma intreaba la ce scoala merg... ( eram in blugi si converse ) Carrye, da, as vrea poze! poate ma inspir de la tine! |
Petaluda esti mortala

Eu am avut pana in clasa a X-a parul scurt, baieteste. Mi-am dorit mult sa il am lung, dar nu aveam rabdare, in final a crescut si de atunci (acum am 38 de ani) il am lung, negru, putin cret. Sotului meu ii place mult asa ca nici o sansa sa-l tund, dar nici nu imi doresc. Dupa ce il pun pe bigudiuri electrice cam o ora arata asa de bine, are volum.

MadameBovary spune:
Mihaela, uite www.beauty-and-the-bath.com/hairstyles-round-faces.html" target="_blank">aici cateva sfaturi si idei de tunsori pentru tipul de fata pe care il ai tu.
Petaluda, lumea a reactionat ok la schimbarea mea, mi-au zis ca imi sta bine si ca ma prinde . Mai greu e la inceput pana se obisnuiesc toti, inclusiv tu, cu schimbarea. Pe urma o sa fie bine. Iti trebuie ceva curaj pentru o schimbare din asta pentru ca nu e ca si cum iti creste pana a doua zi dimineata la loc
, dar sunt de parere ca e bine sa mai facem si cate o schimbare din asta radicala din cand in cand in materie de look, cu singura conditie sa te documentezi un pic inainte si sa stii ce vrei - sau sa mergi la cineva care te poate sfatui bine - si sa nu te trezesti cu vreo tunsoare monstruoasa
Lolita, nu oricine se poate tunde scurt, la 2 sau 3 si sa le stea si bine ... plus ca anumite boburi sunt foarte scurte. Oricum trecerea e foarte mare de la par pana la mijloc la nivelul mandibulei
I never fake ... sarcasm

analuz spune:
Mi-am facut si eu programare pentru vineri :). Abia astept. Nu e chiar scurt, dar vreau ceva in stilul acesta http://img.makeupalley.com/7/5/5/2/1058294.JPG , seamana cu pozele de pe paginile anterioare. Acum este trecut bine de umeri dar parca il tin mereu in coada, nu are nici un haz.

dayanara spune:
eu am avut mereu parul foarte foarte lung, si deodata m.am tuns scurt acum vreo 2 luni, asa tare m.am bucurat, ca pe urma mi.a parut rau ca nu m.am tuns mai demult, uite asa era inaine si dupa
http://community.webshots.com/album/569175566IxlMis
apoi azi cand am citit subiectul am gasit freza asta de care m.am indragostit:
http://www.tucortedepelo.es/foto%20de%20corte%20de%20pelo%20medio%20(25).jpg
zilele astea ma duc sa mi.l egaleze si cand mai creste sa.l tund ca in poza dar fara breton ca.mi sta ca dracu
ivan si dayanara

mihaelajj spune:
mersi MadameBovary pentru sfaturi mi ar placea in genu ala care la postatAnaluz dar am sa cer sfatul coafezei sa vad ce zice va pup

petaluda spune:
Gata fetelor, m-am tuns si mi-am facut mesele... arata super. Sunt tare incantata de schimbare, nu e persoana careia sa nu ii fi placut si multa lume ma intreaba unde m-am tuns, am primit chiar complimente de la necunoscuti ( pozele nu sunt reusite insa )
Pana la urma m-am tuns la cel care tunde misto, cred ca am ales bine. Oricum sunt tare incantata, cred ca voi pastra ceva timp tunsoarea asta.

clarrice spune:
Am citit cu mult timp in urma printr-o revista ca in varful firului de par se acumuleaza karma negativa si ca e bine sa-l taiem periodic. Eu nu ma tund periodic, insa simt nevoia sa-l tai uneori mai dramatic, alteori mai putin. Mi-a intrat asa de bine in cap treaba asta ca ma tund in functie de starea de spirit.
Dar recunosc ca uneori cand ma tund foarte scurt mi se mai intampla sa-mi para rau. Cred ca e mai mult puterea obisnuintei.