Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 6

jojo_miha spune:
Am vazut si eu o fata din Constanta .Azi am mancat cat "sapte" sa vad maine consecintele .
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Moniland spune:
Da elena, cu preparatele din carne am probleme. Eu inca mai am dureri. Cateodata cele premenstruale si cateodata intepaturile.
Azi voi avea 8 saptamani de sarcina

adrianafedorca spune:
neata burtici
am intrat repede sa va salut acum cat am timp pana nu incepe balamucul
lakrima378 bine ai venit, sarcina usoara si zmeurel sanatos, sa ne dai datele tale sa te treaca fetele in listuta
Solike tin pumnii sa ne aduci vesti bune azi de la eco
alinutza78 Herghelegiu stiu ca este si la Sanador, suni la clinica si le spui ca vrei la el pt eco trim 1 de sarcina, daca mai ai noroc sa gasesti, eventual sa faci si pt trim 2 de acum ca sa nu ramai fara loc
cat despre dr la care mergem sa face eco cred ca e alegerea noastra, de ex dr care m-a vazut la prima sarcina nu facea cele 3 eco importante, m-a trimis la dr de eco, acum dr la care merg face si eco , eu n-am stiut asta asa ca mi-am facut dinainte programare la Iosup de frica sa nu raman fara programare, nu i-am spus doctorului ca mai fac una, dar nu cred ca-l deranjeaza...oricum o fac mai mult pt mine sa am 2 pareri sa stau eu mai linistita
gata ma duc la treaba
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 11+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

andreea_1979 spune:
Buna dimineata gravidutze ! Ce mai faceti ? Am tot citit ca nu va place nici voua carnea, nic eu nu prea o suport , insa aseara mi s-a facut pofa de aripioare de pui si inca mai am , sa vedem cat o sa ma mai tina asa ! Fetele voi mai luati cate un no-spa , pentru dureri de burtica ( dr. mea mi-a spus ca sunt dureri de crestere ) ! Miki-miki [blue] astept sa-mi spui ce ai facut la ecograf . Va pup pe toate .
8+

blanca000 spune:
Vai fete !! Am racit ..nu stiu cum dar ma doar in gat rau de tot cand inghit, ma inteapa asa
. Azi noapte am dormit atat de prost, de fapt am stat mai mult cu ochii in tavan toata noaptea, am atipit spre dimineata doar o idee.....si burtik ma tot durut de nu imi gaseam pozitia si acum ma mai doar dar parca mai usor. Mijlocul ma luat si el cu durerea........offffff.....raceala imi trebuia mie?
Asa ca azi nu ma duc la birou, desi aveam treaba dar BB e mult mai important.
Sper sa imi treaca repede...si ce pot sa iau pentru gat..o sa incerc lamaie cu miere dar..... 8+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004

miki-miki spune:
Eu am emotii mari, in seara asta fac eco. Ma rog la DD sa nu am surprize neplacute.
Eu pap orice, nu mi-e greata de la nimic. Ieri am facut mancarica de masline cu carne de purcel cu o jum de pahar de vin negru si lamaie. Am papat de 2 ori din ea.
Carnea am primit-o ca eu nu cumpar niciodata purcel, preferam pui sau manzat. Pap laptic, telemea din lapte pasteurizat, fructe... orice. Am facut si burtica de la atatea chestii hranitoare. Doar 3 perechi de pantaloni ma mai cuprind .
Moni sa papi din cand in cand si niste seminte/alune dc nu poti papa carne. Oua tari ca sa ai de unde lua proteine. Eu prevad ca bbii tai o sa fie blonduti dc au gusturile lui tati
Andreea1978 nu stiu dc pot intra in seara asta sa spun ce am facut la eco dar maine dimi sigur am sa scriu.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki

adrianafedorca spune:
blanca000 baga repede lamaie cu miere, pune ceva la gat sa fie cald, staiin pat, potilua homeogene sa le sugi, sunt homeopate si ai voie in sarcina, bag repede si oscilococinum, sper sa treaca repede, multe citrice
si eu am avut niste dureri in gat la inceputul sarcinii prin saptamana 5-6 si noaptea mi-am pus niste spirt cadut la gat m-am infasurat cu un fular la gat si a 2 a zi era mult mai binesi sanatate , sper sa scapi repede
miki te asteptam cu vesti bune
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 11+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Moniland spune:
Andreea, mai poti lua din cand in cand no-spa fara probleme, max 3tb de 40 mg/zi. Daca durerile de burtica sunt de gen intepaturi sunt de la ligamentele uterului si sa te gandesti ca e de bine. Mie nu-mi plac cele de genul premestruale ca acelea sunt de la mucoasa uterina. Le am pe amandoua dar noroc ca nu ma tin mult.
blanca, si eu votez pentru lamaie cu miere. Sanatate multa!
pooh, cum a fost ieri la eco?
miki, mi-ar place sa ia si alte chestii de la tati, in special faza cu somnul. Cum pune capul pe perna cum adoarme si nu conteaza cat de mare e galagia. Chiar mi-ar prinde bine daca si puiutii ar fi asa.
Tin pumnii sa fie totul bine in seara asta la eco. Cand poti sa ne dai vesti si poze .

alinutza78 spune:
Buna dimineata zmeurici
miki tinem pumnii ptr echo de astazi si sa vii cu vesti bune
blanca000 multa sanatate
eu sunt treaza de la ora 4..ma omoara insomniile astea avand in vedere ca ptr mine somnul era esential.
eu sunt numai in analize de doua zile...ieri am facut o colposcopie si Papul (cred ca e al 4-lea pe anul asta) si medicul de la Micomi (dna dr Popa) imi explica ca e bine sa ai greturi ca inseamna ca e bine bebele. Si eu ii spun cucoana nu am greturi..asta inseamna ca nu e bine bebele??!! Aaaa...nuuu...sunteti fericita ca nu aveti simptome...dar stati linistita ca e timp berechet si ptr greturi..
ma rog...acum probabil de autosugestie, dimineata cand am deschis frigiderul am prins carcei la stomac
iar acum dimineata am fost la analizele de sange...mi-a luat o caruta de sange de am ramas lipita de scaun un sfert de ora ca se invartea camera cu mine..
si maine la medicul de familie...parca vad ca mai gaseste si el motive sa ma intepe...
oricum totul ptr bebel...sa fie el bine..manca-l-ar mama
aaa...si mi-am facut si beta HCG..ca sunt cu frica in san..mai ales ca mie la controlul pelvin, ginecologul mi-a zis ca uterul e mic deci nu-si da seama dar e normal ca e mica sarcina..ok, si astia de la laborator (Medlife) mi-au spus ca am raspunsul de-abia peste 2 zile....nu mai inteleg nimic..citesc aici pe forum cum gravidutele se duc si fac ecografii de cate ori vor sau simt vreo neregula..sau mai fac si o beta HCG...si tac pac, dupa amiaza au rezultatele...ma crucesc, ma uit sa vad daca suntem din aceeasi localitate...
o zi buna tuturor zmeuricilor
Alinutza +6

catalina2307 spune:
alinutza - cand mai faci d'astea intreaba si tu veteranele in ale BHcg-ului. La Medlife te duci tristuta la receptie , anunti ca vrei BHcg, le povestesti ca este urgenta si se da rezultatul in 2 ore. Sau te duci la Medsana , platesti taxa de urgenta si iar...ai rezultatul in doua ore. Sau te duci la Babes si ai rezultatul seara. Si la Medsana fara taxa tot seara ai rezultatul.
Dar eu iti spun prieteneste sa stai la un loc cu BHcg- ul. Nu te ajuta la nimic. Iar Bhcg-ul nu iti arata cat de mare este bebe. Stai cumintica si asteapta.