Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

saru'mana Catalina ptr informatii
vroiam si eu o analiza sa confirme sarcina...ca primul echo il am tocmai pe 30 decembrie...

da' de-acum intreb...sa traiti..

Alinutza +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza78

saru'mana Catalina ptr informatii
vroiam si eu o analiza sa confirme sarcina...ca primul echo il am tocmai pe 30 decembrie...

da' de-acum intreb...sa traiti..

Alinutza +6

E, la eco te programasi cam tarziu dar nu conteaza. Ca sa stai linistita mai fa un Bhcg si vineri. Si nu ii mai lasa pe domnii doctori sa iti masoare uteru cu dechtu....de fapt mai rarut cu tuseu vaginal ca nu isi are sensul si mai agreseaza si colu.Pentru masurat ,vizualizat, etc s-a inventat ecografu'.

Mergi la inceput

stiu Catalina ca pe parcursul sarcinii nu mai e recomandat examenul cu deshtul...
insa prima data cand am ajuns la doctor ptr sarcina mi-am facut analizele ptr secretie si cu ocazia asta mi-a facut si control pelvin...m-am gandit ca e normal..la voi nu a pus nimeni deshtul la inceput??
iar cu ecografia...asta e...cum am iesit de la doctor (10 decembrie)am si facut programarea..si mi s-a zis ca am gasit inca bine..

Alinutza +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

La sarcina trecuta era obsesiv dechtu. Una ,doua il baga acolo. Dupa ce am pierdut sarcina am fost la control la medicul meu din Grecia care mi-a explicat frumos si civilizat (dupa ce mi-a scos placentele lasate de medicii romani 6 saptamani la dospit si uite asa am ajuns la un pas de a ramane fara aparat genital sau si mai bine....moarta) ca o gravida nu mai trebuie atinsa din momentul in care se descopera sarcina.
La sarcina asta pana acum nu a avut nimeni curiozitatea sa bage ceva. Nu ca as lasa daca ar avea. Gata cu experimentele. Mi-au omorat doi pui ,nu ii mai las sa faca tot ce le trece prin cap. Si pentru orice fac cer explicatii.Sa mi se explice tot mai intai si dupa aia hotaram impreuna daca facem sau nu.

Mergi la inceput

catalina am inteles perfect...acum stiu cum sa pun problema si eu
multumesc mult

Alinutza +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, mamici de zmeurici!
M-ati pus sa citesc, nu gluma...nu intra pe forum omu 2 zile ca deja are de citit romanu'...
M-am bucurat asa de mult cand am auzit ca au inceput sa vi se vada burticile si ati inceput sa cautati hainute de gravidute. :)
Poate peste vreo saptamana o sa inceapa sa mi se vada cu mine...sa ma duc sa ma laud la toti cu burticuta mea, hihi. Ei, sa fim noi sanatoase, si o sa avem burtici din ce in ce mai mari cu care sa ne falim.
Multa bafta la ecografii, sa iasa totul bine!!
Eu de maine plec acasa la parintii mei, la Piatra (iupiei!!), sper sa mai am timp sa intru pe forum, ca daca nu, stiu ca trebuie sa-mi rezerv cel putin jumatate de zi sa recuperez....
Asa ca, va urez de pe acum Sarbatori minunate!!! Si pentru anul care vine va doresc exact aceleasi lucruri pe care mi le doresc si mie, sa fim sanatoase, sa nastem bebi sanatosi, sa ne bucuram de fiecare clipa, da Doamne sa fie totul bine :).
Va pupacesc cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna...
noi suntem la servici ... este aici un frig de lesini...stam imbracati. ne baga centrala si suntem in lucrari. si se pare ca am avea norc dak ne dau drumul la centrala pana de craciun..........va dati seama??????????

aseara am avut un vis tampit. se facea ca am pus mana pe burtica si am simtit pe bebe cum se misca. dar se misca rau de tot. si a intins manuta prin pielea mea si m-a apucat de deget. si tineam mana sub burta sa nu scape..si m-am pomenit ca a scapat si era un pui de pisica de fapt ... tare frumusel. ... doamne ... ce vis. vineri merghem la echo....sa speram k este bine.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 12

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

dienuta79-acidul folic se ia pina in saptam.20,daca iei
materna atunci nu,pt ca e inclus.

elenada-da ,pe mine ma mai doare burtica,in special
ovarul sting,dar sint dureri suportabile.

moniland-bravo!eu maine!....tot cu tusa asta nenorocita.
azi m-am apucat de plantusin-la rec.medicului..

fasolea contine multe proteine,daca de carne nu-ti arde
apropo-ti-au prescris med.iod?cica ardealul e cunoscut ca zona cu lipsa de iod,asa ca de acum inainte se prescriu gravidelor din zona..

blanca00-se pare ca sintem mai predispuse racelilor,
imunitatea noastra e mai scazuta-fa gargara cu apa sarata,calduta,
inhalatii cu cimbru si sare.singurul spray nazal si faringian de care
stiu ca mi-a rec.medicul e bioparox.acum am trecut si eu la ceai de
ceapa si multa miere.asa cum a scris si adrianafedorca iti pot pune pe
gat sare grunjoasa incalzita si bagata in sosete.e ff bun!

alinutza-de control pelvian am avut si eu parte,a fost nasol
dar sper ca am scapat de ele...la sarcina anterioara am avut colul
inflamat si scurtat,asa ca med meu a fost curios de citeva ori
sa vada cum sta treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Pai de unde sa iau acum sare grunjoasa? Ca nu am in casa si de iesit afara pe la piata nu indraznesc. Cum e ceaiul de ceapa? Eu beau de musetel cu miere.
O sa iau Oscilococcinum dar trece mama si mi-l aduce mai incolo. Dr. mi-a zis si Parcetamol ca pot sa iau dar parca nu imi vine...ajuta si la gat oare? Ca de asta ma vait ce la rau. Stau cu un fular incolacit in jurul gatului sub patura si incerc sa atipesc...si mai beau ceai....offff....

Daca imi pun spirt pe o batista si o bag in fular la gat o fi bine?

8+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

fetelor vineri trebuie sa imi vina si azi am vazut pe chilot o pata maronie.asta inseamna ca s-ar putea sa imi vina sau e altceva ca nu am mai patit asa pana acum?

Mergi la inceput