Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

catalina...indraznesc si eu...da-mi si mie mai multe detalii unde il gasesc pe nenea doctoru' Herghelegiu??

Alinutza +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

alinutza - Medsana Primaverii, Euroclinic si Clinica Dr. Frunza(aici nu stiu sigur, asa am auzit) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna seara la zmeurici,nu am mai reusit sa intru de o saptamana pe forum,am fost putin racita si m-am si mutat si cu toata agitatia asta nu am reusit sa mai intru,am ramas in urma cu cititul,intre timp am fost si eu la doctor,am vazut mainile,picioarele la bebe,mi-a dat si mie sa-mi fac analiza aia la sange care se face la 15 saptamani, mi-a zis ca e pentru depistarea sindromului Down ,pe 5 ianuarie,aici nu stiu exact cum se cheama.Mi-a zis doctorita ca DPN e pe 1 iulie,acum sa vedem cand o vrea bebe sa vina.Voi mai luati acid folic?mie mi-a dat in continuare sa iau,nu stiu exact pana cand se ia asta,in rest tot cu greata toata ziua in gat.

Diana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

catalina...inca o intrebare
sun la clinica si ma programez la ecografie la dr Herghelegiu sau trebuie sa dau detalii ca e echo de trim I sau II sau III?

multumesc mult

Alinutza +6

Mergi la inceput

Alinutza -indiferent de medicul la care faci programare trebuie sa specifici daca este vorba de morfofetala (necesita mai mult timp). Nu cred ca o sa gasesti la Dr. Herghelegiu loc pt eco de 12 saptamani dar ai timp sa faci pt restul. Dar tb sa te grabesti putin :) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakrima378 spune:

buna fetelor
in sfarsit m-am hotarat sa scriu si eu
pana acum doar citeam mesajele voastre,dar pt ca am si eu 9 sapt si voi naste in iulie am zis sa ma alatur si sa ne conversam
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Solike spune:

Burtici care ati fost deja la eco, exista vre-o restrictie inainte de eco privind mancarea?

Multumesc

Oana Solike

Mergi la inceput

Solike - nu. Dar este bine sa nu mananci fructe sau produse care fermenteaza si produc gaze. Inainte de eco trebuie golita vezica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Solike spune:

Catalina, iti multumesc.

Oana Solike

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moniland cred si eu ca te-ai certat cu carnea daca ai incercat sa mananci numai carnuri grele. Incearca si tu cu ceva mai usor o pulpita la cuptor un piept de pui la gratar chestii din astea.
Eu beau lapte UHT e tare bun. Nu ma recunosc eu care nu puneam gura pe lapte acum nu ma pot opri as tot bea.
Pe mine ma durut azi toata ziua burtica. M-au durut ovarele.
Pe voi va mai doare burtica?

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput