Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Miki,imi pare rau,sincer!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Off MIKI, de ce?...Imi pare atat de rau.... Cuvintele sunt de prisos...

Ayda 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Miki, speram sa treci cu bine si sa aveti in curand alt zmeurel.

Pentru a evita infectiile in gat blanca, fa gargara ori cu apa calduta cu sare ori eu folosesc simplu apa de gura, tot gargara, e anti-bacteriana. Apa de gura (ca gargara nu numai pt. dinti si gingii) poate fi folosita si preventiv, de fapt mai bine dar merge oricum si oricand. Pentru dureri miere cu lamaie. Eu nu mai stiam ce sa fac cu nasul infundat si ieri am cautat pe net si am descoprit ca tot apa cu sare mare pusa ca picaturi si ce crezi.. merge chiar bine! Am mai citit cu ser fiziologic dar nu aveam in casa. Si eu ma zbat cu raceala, imi mai pun spirt si dorm cu fularul la gat. In caz de durere rade un cartof, pune-l cu spirt si otet si in jurul gatului.

Cat despre acidul folic, din tot ce am citit 1 mg e suficient, se iau 5 mg la recoamdarea medicului, de ce credeti ca Materna si celelate contin (pana la) 1 mg? Nu are rost sa ne impacientam. Si broccoli si portocalele au continut mare de acid folic. E drept ca ce e extra se elimina prin urina, deci nu e caz de supradoza.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Fetelor va rog sa ma stergeti de pe lista, bebele meu s-a oprit din evolutie la 7 sapt si 4 zile deci acum aproape 2 sapt. La 7 sapt si 2 zile am fost la ginecolog si mi-a facut tuseu vaginal, cred ca de acolo mi se trage. M-a durut rau burta in ziua aceea dupa consultatie. Aveti mare grija de voi, nu lasati dr sa va faca tuseu vaginal. Maine tb sa fac chiuretajul.
Va pup si sarcina usoara.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

imi pare fffffff ffffffffff fffffffffff rau

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 12

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna dimineata mamici de zmeurici. doamne........ ma apuca cu tremurici cand citesc astfel de lucuri .. maine emrg si eu la chogrfie. ma rog la dzeu si maica domnului sa fie bine. greturi am, de vomitat..slava domnului..d ela orice miros mai ..urat

am de mai bine de 10 zile ..nu in forma acuta,m dar am ...opusul constipatiei...ca sa nu ii zic pe nume,sa ma certe moderatorii....ca suna cam urat cuantul acela. numai asta noapte m-am sculat de 2 ori pt........ si azi dimineata iar....ce sa fac..ca nici regim strict alimentar nu pot tine, ca...poftesccccccccccc. ce sa fac...maine o sa intreb doctora, dar pana maine...aveti vreosolutie afarade ceaiul menta?

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 12

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Buna dimineata
Azi am fost matinala, cred ca de la 6 sunt in picioare . Iarasi am insomnii, exact asa pateam si cu Iulia.
Asa ca am actualizat listuta . tare ma bucura de fiecare data cand am de adaugat pe cineva in ea, dar cand am citit de miki m-am instristat. Of doamne, de ce trebuie sa se intample si asa? Imi pare tare rau miki de pierderea suferita, sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste si curaj, nu te da batuta. Acum ma gandeam cand ai scris ca din cauza tuseului vaginal ... mie doar eco transvaginala imi face, cel putin pana acum. Oare asta sa afecteze, ce stiti fetelor?

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

micaalsa nu-ti mai face griji ca nici tuseul nici eco transvaginala nu poate duce la oprirea in evolutie a unui fat.eu dupa recoltare PAP am sangerat 3 zile si la eco bebe era bine.cauzele sunt mult mai profunde, infectii, coagularea sangelui, posibile defecte genetice.din pacate si eu sunt patita si am studait problema foarte bine.
anne-marry incearca cu dovlecel fiert, mi-a spus un dr si chiar functioneaza la mine.eu ma chinui rau cu o constipatie
m-a tulburat tare mesajul lui miki, imi pare atat de rau, cu timpul durerea nu va mai fi asa de mare

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 12+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Fetelor, sunt socata de ce i s-a intamplat lui MIKI...

MCRISSA, nu va trece asa usor durerea lui Miki, noi cele care nu avem sansa de a face bebe decat prin FIV trecem prin clipe groaznice...tb timp pt a incepe procedura din nou, tratamente peste tratamente si nu iti va garanta nimeni ca vei reusi la urmatoarea incercare....e tare greu..tare tare greu....

Ayda 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

anne marry - ce te face sa crezi ca pe forum este permisa numai constipatia iar diareea este "interzisa " de moderatori . Ai fost draguta. Mai incearca orez fiert cu putina lamaie stoarsa , paine prajita ,ceai de menta si Smecta(este permisa in sarcina dar nu stiu nimic despre doze, este bine sa intrebi un ginecolog - tu nu ii telefonezi medicului daca ai vreo problema? ).

mcrissa - cand tragediile astea se intampla unei femei care nu are probleme cu conceptia timpul si speranta sunt arme foarte puternice. Cand se intampla unei femai care ramane printr-o minune dupa ani si ani si ani si ani....timpul devine dusman .

In alta ordine de idei am o propunere....cand se intampla o tragedie (sper sa nu se mai intample) si vrem sa trimitem un mesaj de sustinere , de compasiune, de orice ,haideti sa o facem intr-un mesaj separat....nu in acelasi mesaj in care povestim de cate ori am avut greturi sau ce mancare ne-a mai gatit soacra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Doamne, imi pare tare rau Miki ...
Oricum, cuvintele sunt de prisos. O sa ne rugam pentru ingerasul tau si pentru tine, ca sa iti revii cat mai repede si cat mai bine.

Da Doamne sa nu mai auzit vesti din astea triste si sa fie toti bebeii bine.

Sambata de dimineata ma duc si eu la eco si la dublu-test.
Acum parca mi-e si frica sa nu aud vreo veste din asta...offff.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica11+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput