Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
adrianafedorca spune:
miki imi pare tare rau , sper ca Doamne Doamne sa-ti dea cat mai repede un zmeurel in burtica,
ai grija de tine si sper sa ne anunti cat mai repede ca esti iar 
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
11+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
elenada spune:
MIKI-MIKI
nu pot sa cred. Doamne ce rau imi pare. Am ramas fara cuvinte. Imi pare tare rau. Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta nenorocire.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
alinutza78 spune:
miki...suntem alaturi de tine..
nu pretind ca stiu ce simti doar imi imaginez...
sa dea dumnezeu sa te refaci rapid, sa fii puternica si sa te alaturi noua cu forte proaspete...
Alinutza
+6
adrianafedorca spune:
blanca o sa-ti treaca , baga in continuare ceaiuri si miere si lamaie si nu o sa faci infecie, eventual vb si cu dr care te vede in sarcina poate mai stie vreun leac sau poate mergi la un ORL-is daca vezi ca se agraveaza, eu sper sa nu , eu stiu cum e tot timpul fac infectie in gat, si fara antibiotic nu-mi trece, si mie mi-e tare frica sa nu ma apuce acum in sarcina, sa stii ca eu papam cam juma de lamaie odata si vreo 4-5 lingurite cu miere si faceam chestia asta de vre 4 ori pe zi, hai ca sunt sigura ca maine o sa -ti fie mai bine 
11+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
eu am fost prin mall la vitan sa ma uit de niste hainute de gravi , nu mi-a placut nimic, blugi de gravi aveau la mothercare, dar nu mi-au placut bluzitele nici atat....mai cautam
eu ma duc la nani am umblat vreo 2 ore prin mall, si simt ca lesin de oboseala, am papat si un cartof copt c niste castraveti murati si mai am un pic si explodez ar a fost super bun
noapte buna
11+
jojo_miha spune:
MIKI-MIKI imi pare rau ! Putere sa treci peste !
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
lakrima378 spune:
buna seara
sa-mi spuneti unde trebuie sa las datele pt listutza voastra![]()
m-a intristat tare ce a patit miki..tinand cont ca si eu am o extrauterina anul trecut..sunt asa tensionata..
va pup
Nix spune:
draga miki ai mare grija de tine! 
e important sa nu treci prin pierderea asta de una singura, cere ajutor si sustinere de la cei dragi tie si care te pot alina macar un pic cu o vorba buna, un umar pe care sa plangi si o imbratisare plina de dragoste.
lakrima378 spune:
gata=m-am prins ce date![]()
DN=03.05.78
UM=16.10.08
DNP=23.07.09
PUUP
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianafedorca neata burtici am intrat repede sa va salut acum cat am timp pana nu incepe balamucullakrima378 bine ai venit, sarcina usoara si zmeurel sanatos, sa ne dai datele tale sa te treaca fetele in listutaSolike tin pumnii sa ne aduci vesti bune azi de la ecoalinutza78 Herghelegiu stiu ca este si la Sanador, suni la clinica si le spui ca vrei la el pt eco trim 1 de sarcina, daca mai ai noroc sa gasesti, eventual sa faci si pt trim 2 de acum ca sa nu ramai fara loccat despre dr la care mergem sa face eco cred ca e alegerea noastra, de ex dr care m-a vazut la prima sarcina nu facea cele 3 eco importante, m-a trimis la dr de eco, acum dr la care merg face si eco , eu n-am stiut asta asa ca mi-am facut dinainte programare la Iosup de frica sa nu raman fara programare, nu i-am spus doctorului ca mai fac una, dar nu cred ca-l deranjeaza...oricum o fac mai mult pt mine sa am 2 pareri sa stau eu mai linistitagata ma duc la treaba ![]() Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 11+"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler |