Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Pe mine simptomele au inceput sa ma lase de saptamana trecuta.
Tot ce mai am simt ar fi oboseala (dar nu asa de accentuata ca inainte) si dureri/intepaturi/diverse jene la burtica (care a si inceput sa se vada)...banuiesc eu ca sunt de crestere a uterului.
Aaaa..ba nu...mai am ceva...ma arde stomacul de zici ca o sa fac ulcer in curand.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica11+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Fetelor, sunt socata de ce i s-a intamplat lui MIKI...

MCRISSA, nu va trece asa usor durerea lui Miki, noi cele care nu avem sansa de a face bebe decat prin FIV trecem prin clipe groaznice...tb timp pt a incepe procedura din nou, tratamente peste tratamente si nu iti va garanta nimeni ca vei reusi la urmatoarea incercare....e tare greu..tare tare greu....

Ayda 10+

nimeni nu spune ca aceasta durere va trece usor.acum doi ani si ceva si eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 15 saptamani, obtinuta cu greu si foarte mult dorita.ca sa aobtin sarcina de acum am umblat numai prin spitale cu investigatii, analize, tratamente, deci din pacate stiu foarte bine ce inseamna aceasta durere si stiu cum e ca luna de luna, ani de zile sa speri intr-un miracol.

catalina stiu ce inseamna ca timpul sa-ti fie dusman, stiu cum e sa simti anii trecand pe langa tine si sa vuisezi in fiecare clipa la bebe.sunt 5 ani de cand incerc sa am un copilas.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 12+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Parca ceva ceva ma mai last gatul dar raceala e prezenta...am dormit aseara cu fular, sosete, invelita bine si dupa tot ce am bagat in mine ieri si acum de dimineata iar oscilo si homeogene..parca nu ma mai inteapa in gat la fiecare inghititura. Sa dea Dumnezeu sa nu fac nimic si sa fie macar o simpla raceala....

Si pe mine a inceput sa ma doara burtik, si cred ca o sa ma duc la un control desi medicul ma chemase abia in Ianuarie...dar....ma doare asa parca mai pe la stomac deasupra buricului cum ar fi, dar parca si pe jos...nici nu mai stiu, mai bine ma duc la control..nu stau eu asa toate sarbatorile..mai ales acum cand auzim atatea...stau si eu cu frica in san..plus raceala asta...

Fete, la voi cantarul arata kg in plus...ca eu tot ma uit la el si nu vrea sa creasca...adevarul e ca nici nu ma omor mancand..dar totusi...

Altfel va pup pe toate si zmeurei sanatosi.

8+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

miki- m-am rugat pt.tine.este tot ce am putut face....imi pare nespus de rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Miki, sint foarte trista, nu e drept!
Te rog, gaseste putere sa te refaci!
Asta e tot ce pot spune.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

si eu sunt mamica de iulie
dar nu apar aici cum sa fac sa fiu langa voi
popici la toate mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

mcrissa - speram sa nu stii. As vrea sa nu mai stie si sa nu mai afle nimeni , niciodata ....
Sa fie firesc sa ramai insarcinata, sa fie firesc sa duci sarcina pana la capat, sa fie firesc sa iti tii puiul in brate....asa as vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Catalina ai dreptate...nu ar tb sa mai stie nimeni ce inseamna sa nu poti avea propriul bebe, sa ai o sarcina obtinuta cu mare greutate....Mcrissa, imi pare rau ca te numeri printre cele care cu greu pot obtine o sarcina...e ff greu...sper ca D-zeu sa aibe grija de noi toate si sa nu mai fie atata suferinta.

Va pup

Ayda 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Miki, imi pare tare rau...curaj si putere ...nici nu stiu ce sa spun

Patricia s6 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Catalina, multe din noi stim cum e sa te lupti sa obtii o sarcina, poate nu atat de acut ca voi, dar stim.
De aceea incercam sa fi si noi alaturi cu un gand bun macar, daca altfel nu se poate.

Eu pe a mea am obtinut-o cu stimulare si IA.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica11+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput