Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (101)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Deci daca pana acum eram verde de invidie pe Patricia,acu-s albastra verde in picatele de invidie pe Venera.Cu cate kg ai plecat?
Deci eu am deja 14 si pana sapt viitoare cand nasc preconizez inca un kg pus,sa fie cifra rotunda :)))

POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 9zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty
Ce anume? Testul de non stres? Se urmaresc accelartiile cordului fetal in conditii de miscare si repaus (ale fatului).

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

am priceput

iris scoate interdictia si treci la pozat.... bb o sa vrea sa te vada cand o sa fie mare (eu nu am poze cu mama gravida cu mine si tareeee as fi vrut sa o vad cum era)

catisto eu cand am avut urgenta cel ami rapid am gasit programare la eco la sanador si la grall

intreab cineva de vopsit... pt ca in primavara am revenit la culoarea naturala pana cum in sarcina m-am vopsit doar de 2 ori; dar maine merg sa ma fac ca nu imi place de loc sa se vada firele albe...

noi bradul o sa il facem pe 24; sotu nu vrea mai devreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris2002
Deci printesa Alexandra nu e ceva...serios?

nu, nu, poti sta linistita
da, le poti intoarce si acum, te duci pe fiecare si in meniu ai "rotate" si le intorci de acolo.
Aalina, succes la impresionat sotul
catisto, daca dai un telefon la fortis sau la CMU si spui ca e o urgenta poate reusesti sa obtii o programare saptamana asta... succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Iris,frumoasa foc fetita ta.

Naty,o sa fie bine,a mai crescut oricum.E bine ca esti si atent monitorizata,deci eu sunt convinsa ca va fi bine.

Catisto,bb meu la 34 de sapt si 2 zile avea 2100,zau daca mi-a zis mie ca bb e mic.Ca masuratori arata cu 5 zile mai mare,dar ca greutate atat avea!Si ce-i aia "trebuie" sa aiba x kg?Mama,ce ti-e si cu dr astia!Ea nu stie ca-s si puseuri de crestere,ca fiecare bb se dezvolta in ritmul lui si mai trebuie tinut seama si de bagajul genetic,ca io-s mica,nu am cum sa fac bb de 4kg de exApoi la sf sapt 36 avea 2700..si mi-a zis ca va fi in jur de 3 kg la nastere.Acum om vedea...
Aaa si ca idee,cand m-am intors acasa si ma gandeam ca bb are 2100 si citeam la fete ce greutate mare au bebeii lor,m-am uitat pe net,pe mai multe site-uri..si culmea,pe unele scria intr-un fel,pe altele in alt fel..chiar am gasit un site de afara unde scria ca bb meu e perfect normal!

POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 9zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Iris, fetita ta este SUPERBAAAAAAAAAA!! Sotul tau este roman sau olandez? sper ca nu sunt indiscreta....

Mami de fetita si de baietel 25+

Multumesc! Sotul meu e olandez. Francesca ii seamana la nas, frunte, si simtul umorului...adica amindoi se distreaza pe seama mea/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

catisto te sfatuiesc si eu ca si rox - incerca la Iosup la Fortis.
Ce dragute sunteti si tu si Ana! E mai creatza decat Ioana mea

porumbita au si ei zile si zile - a mea uneori de abia se misca toata ziua si alteori ma buseste de nu ma vad.

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Catisto, Naty si BB al meu este un pic mai mic decat varsta UM....ultima data la eco avea aproape 2 sapt restanta....si eu am fost necajita, insa ce putem face?...daca facem sapt ecografii si ne stresam in fiecare minut, nu il ajutam cu nimic pe BB......mancarica cu lingurita nu ii putem da, ca sa il facem mai marisor.....tot ce tre sa facem e sa stam linistite si sa il tinem cat mai mult pe BB in burtica, ca el sa creasca cat mai mult........hai sa nu ne mai stresam atat! Sunten cu toate mame responsabile, dar nu si paranoia, da?

Eu maine ma duc la eco.....ultima eco a fost acu o luna!

MONICA 36+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 4 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Porumbita, pai am poze cu mine gravida...
http://community.webshots.com/user/FrancescaHoefffie

....cu Francesca....

Iar cu bebedoi am poze pina prin septembrie..de atunci nu mai incap in imagine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ledi

In legatura cu greutatea bebilor - problema la noi nu e neaparat greutatea fiindca intr-adevar bebeii nu sunt "standard", ci faptul ca la masuratori e mai mica decat varsta dupa UM. La fel era si la catisto din cate tin eu minte. Sau ma insel? Aropos, catisto cat a avut cea mare la nastere? Pe mine ma intreaba asta toti doctorii fiindca si eu sunt micuta si se gandesc prima oara ca e ceva constitutional. Numai ca eu asa mica cum sunt am avut o bebeloaie de aproape 4 kg.

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris2002

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Iris, fetita ta este SUPERBAAAAAAAAAA!! Sotul tau este roman sau olandez? sper ca nu sunt indiscreta....

Multumesc! Sotul meu e olandez. Francesca ii seamana la nas, frunte, si simtul umorului...adica amindoi se distreaza pe seama mea/.

am banuit eu ca e olandez..si Francesca are ceva specific parca...sunteti o familie f frumoasa, felicitari! Si fetita mea e frumoasa, of course

Mergi la inceput