Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (101)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
catisto spune:
Pe Ana am nascut-o la aproape 38 saptamani si avea 2,950 kg si 49 cm.
mamica de Ana Maria (2.08.2004) si
34+
cu Ioana Ruxandra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Alina1976 spune:
Hello burtici,
Fetelor, mie mi-au venit rezultatele la analize si..."surpriza", sunt ANEMICA!!! Mi-a iesit Hemoglobina 10.8 (si min. este 12). Asta in conditiile in care de mai bine de o luna eu iau FE la greu!!!
Care o fi treaba?? Roxana, Irina...sau cine stie poate sa-mi zica?!
Azi noapte am plimbat burta prin sufragerie de la ora 2.00 la ora 3.00 pt ca bebelusa nu avea somn si cum ma intaindeam in pat cum incepea niste miscari de ziceam ca ma rupe in doua. Deci azi raportez o zi de ZOMBI (la fel ca Bebelusi).
Bee, in afara de ce am zis mai sus...in rest ma simt bine...daca se poate spune asa...nu am contracti, nu ma doare burta.
Stiti daca pot lua vreun medicamant contra deranjamentelor stomacale?? De doua zile stau numai pe WC
Citesc din urma si revin...37+ cu
ADINA-IOANA
AMR 3 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Eu si sotul meu votam pentru Sabina Maria, desi vad ca suntem singurii. ![]() ![]() ![]() ![]() "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Bebelusi, asta este si votul final al lui TATI!! Deci se pare castigatorul...asa ca nu sunteti singurii
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fulg.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
citat din mesajul lui Porumbita alina felicitari de bradut... da nu am inteles, cum au reusit globueltele sa spuravietuaisca la cazatura? |
Porumbito, culmea culmilor, nu s-a spart nici unul!! Cred ca fiind bradul destul de stufos a amortizat caderea...nu stiu cum se explica altfel...insa am tras o sperietura destul de mare...
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fulg.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Iris2002 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Eseea
am banuit eu ca e olandez..si Francesca are ceva specific parca...sunteti o familie f frumoasa, felicitari! ![]() ![]() ![]() Mami de fetita ![]() ![]() ![]() ![]() |
Esti draguta..chiar m-am uitat sa iti vad fetita dar nu era poza...te cred pe cuvint ca e frumoasa
![](icon_smile.gif)
Naty spune:
mvb eu una stiu ca sunt un pic paranoica si stiu ca stresul nu ii face bine lui bebe. Dar prefer sa stiu ca sunt atent urmarita si ca daca e sa fie ceva rau se poate actiona la timp in cunostinta de cauza. Ideea e tocmai ca in burtica nu ii putem hrani cu lingurita si de aceea daca nu cresc trebuie scosi pentru a fi hraniti.
Doctorul meu e unul dintre cei mai buni din Bucuresti si, in plus, nu e de loc genul panicos si nici genul care sa recomande analize si eografii cu duiumul. Pe mine la Ioana nu m-a speriat niciodata si nici nu m-a chemat la controale dese, nici macar in ultima luna. La sarcina asta cred ca am facut cele mai putine analize si ecografii dintre fetele din Romania. Pana sa se constate acest retard.
Imi pare rau daca am speriat-o pe catisto dar eu una merg dupa zicala "paza buna trece primejdia rea". Si sincer, nu mi se pare OK sa o lase pana pe 4 ianuarie nesupravegheata in conditiile astea.
In fine, fiecare cu opiniile lui ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
citat din mesajul lui catisto Pe Ana am nascut-o la aproape 38 saptamani si avea 2,950 kg si 49 cm. mamica de ![]() ![]() ![]() |
Deci si ea a fost micuta. Probabil e ceva constitutional la voi.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Ioana la 3 ani
![](advocat.gif)
Naty spune:
Ah si inca ceva ... singura data cand m-am luat dupa altii, nu am fost paranoica si am lasat garda jos m-am trezit cu fata in convulsii in brate. Nu o sa mai repet niciodata experienta.
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
alina imi place mult Sabina. Si la mine era pe lista.
Nadia - Ana
Porumbita spune:
citat din mesajul lui Iris2002 Porumbita, pai am poze cu mine gravida... http://community.webshots.com/user/FrancescaHoefffie ....cu Francesca ![]() Iar cu bebedoi am poze pina prin septembrie..de atunci nu mai incap in imagine ![]() |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)