Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (101)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Eu am inteles ca bb lui Catisto are 2100 si "trebuie" sa aiba 2400 si asta era baiul.Nu ca la masuratori ar fi iesit mai mic decat varsta de la UM,etc.
Bineinteles ca trebuie investigat si mers la dr,eventual ceruta si a doua opinie,nu strica,dar cum ziceam eu am inteles ca e vba doar de greutate.
Naty,ai un dr super bun,esti supravegheata atent eu zic ca va fi foarte bine.
POZE CU NOI
Minunea mea36+ cu David Christian
AMR- 9zile
.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cristi_2003 spune:
selene - si eu ma gandeam ca daca la toate eco asta mic arata cu 2-3 saptamani mai mare o sa fie grabit. da se pare ca nici prin cap ni ii trece sa iasa de la caldurica
si eu incep sa vreau cat pot eu de tare sa nasc. maine daca s-ar putea ar fi ok da desi ii tot explic ce frumos e afara si cat o sa ne jucam noi doi tot nu vrea
36+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 2 SAPTAMANI
Porumbita spune:
alina fierul nu se asimileaza cum am vrea noi;
mie de la 32 de sapt doc mi-a zis sa nu mai iau si sunt ultra mega fericita ca am reinceput de atunci sa ma duc la baie de 1-2 ori pe zi...
pt deranjamente poti lua smecta;
am mancat o ditamai ciocolata milka, stat culcat pe stanga (stiam eu de ce pastraz canapeaua la birou ) si bb abia a caticsit sa faca 2 inghioldeli anemice...
Iris2002 spune:
Fetele, va multumesc tuturor pentru vorbele frumoase pentru fetita mea! Roxana, am intors pozele
!
Venerata, a fost prima data pentru Francesca la Disneyland, dar ea e exemplu ca un copil de un an si noua luni nu e prea mic pentru un parc de distractii...
Naty, toata lumea incearca aici sa calmeze pe cine e mai stresat, stii cum e. La urma urmei e bine daca una dintre noi e chiar stresata sa se duca o data in plus la doctor, decit sa stea in stress.
M-a sunat Paul si i-am zis ca lenevesc (la computer) insa s-a uscat a treia tura de haine si acum chiar ca ma intorc la munca prin casa...imediat iau fata de la cresa.
va pup pe toate, si sa aud doar vesti bune
catisto spune:
Alina1976 mii de scuze...mi-ai scris acum cateva zile ca ai prieteni buni in Buftea . Sa stii ca eu cunosc o familie Barbu cu toate ca sunt sigura ca sunt mai multe fam. Barbu iar de fam. Toba nu am auzit. Poate daca imi dai mai multe detalii... .
mamica de Ana Maria (2.08.2004) si
34+
cu Ioana Ruxandra
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catisto Alina1976 mii de scuze...mi-ai scris acum cateva zile ca ai prieteni buni in Buftea . Sa stii ca eu cunosc o familie Barbu cu toate ca sunt sigura ca sunt mai multe fam. Barbu iar de fam. Toba nu am auzit. Poate daca imi dai mai multe detalii... ![]() mamica de ![]() ![]() ![]() |
Buna, pai Fam. Barbu de care vorbesc eu are 2 fete (Maria si Geo) de 35, respectiv 30 de ani. Ambele crescute in Buftea pana la varsta de facultate...Daca mai vrei detalii sa-mi spui si vb pe PM.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fulg.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
yashy spune:
Va multumesc mult pentru cuvintele de incurajare pt Eli! Sunt sigura ca se va bucura sa citeasca cand va putea... ca nu a fost posibil sa iasa azi din spital... De ieri au revenit contractiile cele multe si dureroase... asa ca e din nou in perfuzii...
Sa speram ca se vor rari si va putea iesi sa fie impreuna cu Stefan si tati.
Va pupic si merg la somnic! O seara placuta alaturi de cei dragi!
Adina & Luka
& bobita din burtica
31+
obraznicatura lu' mami
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crisspy/crisspy.jpg)
crisspy spune:
Dark, cel mai logic mi s-ar parea ca de vreme ce si-a deschis firma in Romania si si-a angajat romani sa urmeze legea din Romania. Nu zic ca as sta acasa 2 ani, mi se pare cam mult, dar 6 luni ar fi fost minunat.
Avand in vedere ca noi suntem numai femei la firma si este o firma micutza, a inventat el un sistem, nici ca in UK nici ca in Romania, de frica probabil sa nu ramanem cu toatele insarcinate. .
Crisspy 31 sapt
Razvan Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
Adina, uff, biata Eli!! sper din suflet sa fie mai bine zilele viitoare. multi pupici inca o data ptr tine ca ne tii la curent
Alina1976, hemoglobina aia e normala ptr o gravida in trim III. poate indica o anemie care nu este legata de fier dar nu musai. asa ca deocamdata (mai ales daca nu sunt alte date alarmante).
Catisto, in afara de faptul ca vad ca Ana ta e cu doar 4 zile mai mica de Patrick al meu din ce spui si ea s-a nascut cu o greutatea destul de mica.... deci nu prea ar fi multe semne de ingrijorare. cred ca o ecografie peste 10 zile-2 saptamani in care sa vezi evolutia cresterii ar fi cea mai indicata.
justme25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina1976 Hello burtici, Bee, in afara de ce am zis mai sus...in rest ma simt bine...daca se poate spune asa...nu am contracti, nu ma doare burta. Stiti daca pot lua vreun medicamant contra deranjamentelor stomacale?? De doua zile stau numai pe WC ![]() Citesc din urma si revin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alina si eu sunt la fel..de doua zile sunt deranjata la stomac, ma ia noaptea asa pe nepusa masa cu niste crampe de vorbesc singura, dar dimineata imi revin. Ma tot gandesc de la ce poate fi, mai ales ca eu mananc banane toata ziua care se presupune ca te strang la stomac. Nu stiu care e faza. In rest, nici eu nu am alte simptome.Ma suna lumea sa ma intrebe daca am nascut, dar fetei mele vad ca ii place in burtica, asa ca nu am cum sa le dau un raspuns pozitiv
![](icon_smile_big.gif)
Justme
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1