Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (101)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aalina/Aalina.jpg)
Aalina spune:
Roxana Il bag in ceata pe al meu maine seara cand oi ajunge acasa rosie si cu unghiile lungi. Aaa si multe multumiri inca o dat apentru reteta de cosulete cu somon afumat si capere au fost tare apreciate.
Pai veronica am zis ca alta explicatie nu ii pentru atatea pagini decat ca s-or fi inmultit. 29+ cu
Fabian si
Dorian
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Venerata spune:
Iris, ai o dulceata de fetita! Si imi inchipui ce entuziasmata a fost de Disney land! A mai fost inainte sau era prima data? Incerc sa ma gandesc cum ar reactiona Vlad intr-un asemenea loc, daca el atunci cand a vazut parcul Cuza (IOR) seara decorat si luminat foarte frumos cu ornamente de Craciun a zis "Mami, parca suntem intr-un paradis!" si i se citea fericirea si uimirea pe fata!!!
Bebelusi, arata grozav tortul tau! Nu ti-e mila sa il tai? Felicitari si tie si Roxanei pentru asemenea reusite culinare!
Sa va mai spun si eu cum stau cu kilogramele, dar mai bine nu ca dati cu rosii si cu oua. AM implinit si eu 5 kg. Nu dati, va rog! Eu mananc, ce sa fac, chiar si dulciuri, aproape in fiecare zi. Cum bebe e bine dezvoltat nu cred ca ar trebui sa-mi fac probleme. La Vlad am luat 13 kg, si nu inca mai ramasesem cu un mic surplus, asa ca poate asta e explicatia: ca aveam rezerve propri
.
Pe la voi au inceput sa apara colindatorii? La noi, acum cateva zile au cantat pe scara blocului, fara sa sune la usi, 2 tineri, probabil studenti la teologie sau conservator, sau whatever, dar cantau frumos colinde! L-am trimis pe Vlad sa le dea niste bani si a fost foarte emotionat, dar si cei doi!
Pe curand!
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 30s+
bebelusi spune:
Multumesc mult, sunteti asa de dragute, trebuie sa va pun o poza cu cum aratam inainte ca sa nu mai ziceti ca nu m-am ingrasat. Nu v-am zis ca la titi de la 85 am ajuns la 100 iar la burta de la 60 la 103 dupa ultimele masuratori. Nu mai intru nici in pantalonii sotului.
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/3113214778/
E uitati aici 2 poze cu mine inainte, acum sa comparati 32+
Vlad Mihai
AMR 8 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Porumbita
ce-i ala? |
Ce anume? Testul de non stres? Se urmaresc accelartiile cordului fetal in conditii de miscare si repaus (ale fatului).
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Ioana la 3 ani
![](advocat.gif)
Venerata spune:
Iris, Veronica, multumesc pentru urari. Incerc sa stau in pat dar nu prea am stare. Nu prea sunt obisnuita (daca se poate spune asa) sa fiu bolnava si sa stau in pat. Ma tot gandesc ce sa mai fac prin casa, ca am terminat curatenia (nu am facut-o eu ca nu era chiar momentul sa ma urc pe geamuri) . Cred ca si Vlad a fost putin surprins ca am ramas acasa, ca pana acum in 3 ani si jum de gradinita nu s-a mai intamplat sa raman eu acasa si el sa mearga la gradi (azi l-a dus sotulica, ca e in concediu), astfel incat i-a spus lui bunica-su (tata) ca "mami e foarte bolnava si a ramas acasa", ca l-a bagat la idei pe tata si m-a sunat ingrijorat
.
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 30s+
Naty spune:
iris Doamne, ce dulce e Francesca! Parca e o papusica.
A fost bine la tuns, ma simt parca mai inviorata.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
catisto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty catisto revin - cum ai constatat ca a crescut 200 gr, ai repetat eco? E bine ca a luat in greutate ceva, dar sa sti ca a mea a luat 150 gr. in 6 zile si mi-au zis ca nu e echiar OK, de altfel intre cele doua ecografii s-a marit retardul de crestere, chiar cu cresterea asta de 150 gr. |
Naty mi-a facut dr ieri o eco si a constatat ca de la eco de pe 9 dec. cand avea 1,800 kg a mai crescut cu 200 gr. Mi-a spus ca acum la 34-35 saptamani bebe trebuia sa aiba aproximativ 2,400Kg si ea are 2 kg . Ceea ce m-a uimit a fost ca nu mi-a mai zis sa mai fac eco...ea pleaca in concediu pana pe 4 ian. Eu incerc sa gasesc sa-mi fac programare la o eco in alta parte dar nu cred ca o sa gasesc liber asa repede . Am sunat la Medlife si pana pe 8 ianuarie nu au loc
![](plang.gif)
Am pus si eu cateva pozici cu noi ca nu ne-ati mai vazut pana acum .
http://catisto.sunphoto.ro/
mamica de
![](zana.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eseea/Eseea.jpg)
Eseea spune:
Iris, fetita ta este SUPERBAAAAAAAAAA!! Sotul tau este roman sau olandez? sper ca nu sunt indiscreta....
Mami de fetita
si de baietel
25+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DarkBendis/DarkBendis.jpg)
DarkBendis spune:
Ziua buna la toata lumea!
Si noi pe aici...dupa o noapte linistita in care m-au lasat madamele sa dorm (de obicei le mai apuca cheful de joaca la 5 dimineata). Vreme... sa nu scoti nasul din casa... ploua si e urat.
Crisspy, tu zici ca seful e englezoi... pai hai sa stam stramb si sa judecam drept: in Anglia concediul de maternitate nu e doar de 3 luni!!! E de un an! Depinde ce aranjament ai cu firma, poate fi platit cel putin primele 6 saptamani 100% sau 90% din salar, apoi mai urmeaza OBLIGATORIU 6 luni platite cu aprox 100 de lire/saptamana (statutory pay) si restul neplatit (eu am 3 luni platit 100% si 6 luni statutory, dar asta e sistemul la noi la banca). Asa... mi se pare ca nu e nici ca in Ro... nici ca in UK... e aiurea de tot .
Iris, esti harnica tare!
Naty, cum a fost la coafat?
Aalina, poti sa-ti faci linistita suvite... si sa te vopsesti (mai ales daca folosesti vopsea fara amoniac)
Ira,tare rau imi pare ca ai tot ai probleme cu nesimtitii aia, sper sa se rezolve cat de curand.
Porumbita, vezi ca in ultimele saptamani bebe nu mai mica prea mult... e vorba si de pozitia in care e, si de marime... oricum, daca te simti ingrijorata ia legatura cu medicul/moasa/spitalul. Nu-ti fa probleme ca deranjezi, mai bine sa fii tu linistita! La mine bebe se apuca de Irish dancing daca pap dulce.
Fetele care mai mergeti la scan... ce fain de voi. Eu ultimul scan (scanul 2) l-am avut in septembrie... de atunci nu am vazut pe "Huckie" ... si tot rad si-mi zic ca poate i-o fi crescut "oarece" intre timp... asta ar fi ditai surpriza (las' sa vina si sa fie bebe bine, asta conteaza). Oricum, "ne vom vedea" in vreo 3 saptamani...
Catisto, Flowerbee, Venerata, Tuchi, Lavini... aveti grija de voi Catisto, nu-ti fa probleme, o sa fie bine, mai ales daca doctorita a zis ca va lua ea legatura cu cine va fi pe acolo in caz ca...oricum, tu nu te stresa de-acum ca totul va fi bine
Bebelusi, felicitari pentru mobila lui bebe!
Selene, sa stii ca si noi vrem zapada... daca vine la voi trimite si in directia noastra (aici rar de tot avem). Nu-ti fa probleme, Daria vine ... cad vrea ea (ca doara e bebe cu personalitate, face ce pofteste )... important e ca sta "pe pozitie" si totul e OK.
Anculet, felicitari pentru pre-natal. Tare bine e in concediu
Irina a mai scris? Ce stiti de ea?
Toate fetele care aveti braduti, felicitari! Noi ... inca nu... pana nu termina taticul lui bebe de "evacuat" calculatoarele si cablurile dintr-o anumita parte a casei (ceea ce se va intampla in urmatoarele cateva zile, sa speram). Vestea (relativ) buna e ca se pare ca soacra-mea ne va vizita week-endul asta, deci probabil pana vineri vom avea bradutul instalat ... sau cel putin cablurilele si "puterele" bagate la debara :))...partea mai neplacuta e ca va trebui sa terminam de cumparat cadourile de craciun pentru ea si sotul ei (aveam de gand sa nu ne batem capul cu asta pana in week-end, da' daca trebuie... dam cadouri... primim cadouri..."ata ete")
Dark Bendis 36+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Porumbita, in ultimul trimestru bebe numai zbantuie pt ca nu prea mai are loc. Si eu eram ingrijorata si mi-au explicat fetele! Iris, stau cumintica la caldurica! Francesca a facut scisorica pt Mosu'? Si eu am citit ca fiecare bebe se dezvolta diferit. Sa dea Domnul sa creasca toti frumosi si sanatosi! Bee ![]() ![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
asta stiu, am tot citit... dar sicner tot mi se pare extrem de putin cum misca de vreo 2 zile...
![](bang.gif)