Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (101)
Raspunsuri - Pagina 4
Naty spune:
cris si tu? A mea luase 150 gr. intr-o sapt. deci tot acolo. Acum are in jur de 2 kg.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Anculet spune:
Neata!
Raportez : aseara am fost la controlul ginecologic,bebelusa mea are 1800g ,si 34 cm cap-fund.Este deja pozitionata cu capul in jos,iar spatele ei e lipit de partea mea dreapta .
Mi-a dat analize de facut,cele gratuite la medicul de familie,si culturi de col pt: streptococul B,ureaplasma si mycoplasma + reteta pt calciu + D 3 (2tb/zi),si tardyferon ( 1tb/zi),pe care medicul de fam,mi l-a compensat 100%.
In plus m-a trimis la un consult cardiologic...pt ca am discutat ds nastere,si se pare ca alegem cezariana pt ca sunt micuta de inaltime.
De azi sunt oficial in prenatal,iar ieri am implinit 32 de saptamani.
Azi sper sa ma duc sa mi se recolteze secretiile...neplacuta parte,si maine ma duc la analizele de sange.
Sa aveti o zi buna!
32+ cu Alexandra Maria
fetele 2 in 1
AMR 8 SAPTAMANI
cristi_2003 spune:
am o leneee in mineeeee
oare unde e selene? just si tu sa te prezinti la apel pls.
36+ cu Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 2 SAPTAMANI
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Scrisesem un mesaj lung, dar l-am pierdut. Sa vad ce imi mai aduc aminte.
Naty, ai grija de tine si fii atenta la orice semn!
Cadia, tin picioarele stranse, nu ii dau drumul bebelinei.
Fil Lily, e f frig la voi, dar cred ca v-ati obisnuit.
Cami, pt arsuri eu i-au de vreo sapt maalox si functioneaza f bine.
Selene, Ledi, pe unde sunteti?
Alina, cum te simti?
Fetele din America, imi puteti da si mie e reteta faina de curcan de Craciun? Sotul meu a luat un ditamai pasaroiul si mi-a zis ca vrea sa il facem ca in SUA, cu sos si umplutura.
Ieri s-a dus sotul sa imi ia Gynipral si la feeria i-au zis ca nu mai au pe stoc pe vreo luna. Stiti de asa ceva? Eu mai am cateva pastilute, dar cand se termina?
Am facut si eu bradutul si astept ca sotul sa ne faca poze diseara. Am cumparat si corpurile de iluminat pt camera lui bebe (cu winnie the pooh si baby pluto) si in doua-trei zile vine si mobila.
Pt fetele care nu au inca un contract pt celule stem: eurocord are punct de lucru si in bucuresti si poti lua kitul direct de la ei (se aplica doar pt intarziati).
Pup fetele.
Bee33+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
roxanaz spune:
Venera, daca ai doar gatul in pioneze evita bauturile sau lucrurile fierbinti, nu fac decat sa agraveze problema. da cu bioparox sau tantum verde spray in gat si miere amestecata cu suc de lamaie. succes la serbare maine!
Albinut, gynipral e cam peste tot la sensiblu-uri. nue nici o criza, poate doar un out of stock temporar, asa ca incercati prin alte parti.
Claudia (tuchi) imi pare bine ca sunteti ok si tot 2:1. tot distractie "numai in pat" aveti?
Anculet felicitari pentru bebelina intoarsa si bine dezvoltata. succes la intepat
Leditia spune:
Flo,gynipral gasesti la sensiblu http://www.sensiblu.ro/prodfarm.asp?id=1070566
POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian
AMR- 9zile.
flowerbee spune:
O sa il trimit la alte farmacii, sa mai ia o cutie.
Fetelor, ma uit la AMR-urile voastre si ma ia cu emotii...
Bebelina mea face gimnastica in burtica si mi-e asa de draga...Imi da ea emotii, dar asa e viata de mamica.
Bee33+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
bebelusi spune:
Buna dimineata
Fetelor eu acum m-am trezit si incerc sa termin de citit dar am zis sa scriu inainte si vedem noi cum reusim sa terminam de citit ca ati fost asa de vrednicute la scris...
Eu raportez ca azi noapte nu am dormit mai deloc...efectiv nu imi gaseam locul si eram treaza ca ziua. Pe stanga nu puteam sta ca nu imi gaseam locul, pe dreapta imi placea, dar incepea bebe sa faca ceva pe acolo si ma durea
Acum am intepaturi jos sub burtica, parca ma sageata ceva. Nu cred ca v-am zis dar eu am senzatia ca bebe meu e pe diagonala pus ca asa il simt . Misca in stanga langa buric si in dreapta de tot...., sa speram ca doar mi se pare.
32+ Vlad Mihai
AMR 8 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
Am uitat sa va zic - eu am luat 10 kg. pana acum.
Plec la coafor sa ma fac frumoasa
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
catisto spune:
Buna fetelor !
Acum am reusit si eu sa intru . Ieri am fost la control si m-am intors foarte dezamagita . Dr mea pleaca in concediu pana pe 4 ianuarie si mi-a spus ca daca se intampla ceva pana atunci sa merg la spital si sa o sun de acolo sa vorbeasca cu medicul care o sa fie de garda . Ma gandesc ca e normal sa-si ia concediu mai ales acum in perioada sarbatorilor dar credeam ca ma lasa pe mana vreunui medic pe care sa-l pot suna in caz ca se intampla ceva . Am auzit ca asa fac majoritatea medicilor .
Ce ma bucura este faptul ca bebita a mai luat in greutate 200 gr in 6 zile . Ceea ce e bine nu? Are acum 2 Kg . Am intrebat-o pe dr de eco facuta saptamana trecuta si mi-a zis ca intradevar poate fi vorba de un retard de crestere dar sa stau totusi linistita ca in cazul in care s-ar naste acum nu ar fi grav ca bebita nu este chiar asa de micuta .
Voi ce spuneti fetelor? Ma gandeam si eu ca trebuie sa urmarim evolutia bebelinei saptamanal sau macar la doua saptamani dar dr nu mi-a mai zis sa fac vreo eco . Nu stiu ce sa fac acum . Voi ce ma sfatuiti?
Ma duc si eu sa va citesc din urma si revin .
mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 34+ cu Ioana Ruxandra