Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (101)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Roxana, multumesc pentru raspuns. Am Tantum spray in casa (l-am folosit pentru Vlad, sper ca e bun si pt adulti). SI eu aveam retineri cu terciul acela, ca stiam ca nu e bine sa mananci chestii f. fierbinti daca te irita gatul. A fost bine ca am mai explorat putin problema , stiam eu ca aici voi gasi un sfat bun. Multam!

Alina, frumos bradutul! Cam neplacuta experienta cu bradul cazut! Dar stii ceva, tocmai mi-ai adus aminte ca mi s-a intamplat si mie exact acelasi lucru anul trecut si mi s-au spart cateva globuri, ceea ce inseamna ca trebuie sa imi reinnoiesc ornamentele si globurile ca sa avem si noi un bradut bogat si frumos. Mi-a mai spart si Vlad in anii trecuti cateva, asa ca e musai sa mai luam altele. Abia astept sa-l impodobim si noi si sa vina Mosul, ca am fost cuminti anul asta!

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 30s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Eu tin sa va anunt ca am pus 13-14 kg. Sunt super bucuroasa ca mi-a venit mobila lui bebe. Este ff frumoasa. Dupa ce o montam o sa fac poze

Miere ai grija cu petrecerile mai usor. A...am vazut pozele esti foarte frumoasa si foarte sexi

Veronica depresia sigur e de la sarcina, cred ca pe toate ne apuca.

Selene si bebe meu e la fel de agitat. de dimineata pana seara face numai tumbe si la fel se umfla o chestie mare si cand o mangai se linisteste. Cred ca o sa avem niste bebei energici...

Naty tu te duci la Polisano?? "Clinica mama" e in Sibiu. Sunt curioasa cum sunt cei din Bucuresti. La Polisano mi-au zis mie ca nu se mai face 4D la 32 de sapt

Aryia La multi ani pentru feciorul tau mare . Sa iti traiasca

Eu si sotul meu votam pentru Sabina Maria, desi vad ca suntem singurii.

32+ Vlad Mihai

AMR 8 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Mersi fetele pentru raspuns.

Cel mai dureros este ca trebuie sa schimb incuietorile la masina si alarma si ma costa cam 2000 de ron. Banii astia mi-ar fi placut sa-i cheltui pt lucrusoarele lui bebe, da’ acum ce naiba sa mai fac... Trebuie sa fac si asta ca sa nu risc sa-mi fure astia masina cu totul.

Lisa79 imi pare rau de accidentul cu masina, e bine totusi ca nu ti s-a intamplat tie nimik.

Alina, foarte frumos bradutzul, sa va bucurati de el. Si noi l-am facut dar nu am apucat inca sa fac fotografii. Poate zilele astea.. Si eu am avut o patanie nostima cu bradul: l-am impodobit in bucatarie si cand sa-l mutam in sufragerie nu mai intra pe usa... dar am reusit pana la urma.

andre_ea multumim frumos pentru aranjarea listutei. Mie imi este de foarte mare folos mai ales ca nu am dat comanda decat de patut si saltelutza pt bebe.

Eli sanatate iti doresc si ai grija de tine.

Si mie mi-a zis doctorita ca pot sa mai raresc vitaminele, mai ales cand i-am spus ca pana acum am luat 19 kg.

O zi usoara va doresc,

Pupici

Crisspy 31 sapt Razvan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor m-am tuns si asa bine m-a nimerit ca acum ma bate gandul sa imi fac ceva suvite roscate. Eu am fost vopsita pana acum 2 ani cand am renuntat si am revenit la culoarea mea naturala, un saten. Ce stiti voi despre suvite? E mare bai daca imi pun maine cateva? Ca nu e musai... nici nu stiu ce m-a pocnit...

29+ cu Fabian si Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burticutze,

m-am intors si eu de pe la doftori, am recoltat pt anticorpi Rh, am mers la dr de familie, maine merg sa-mi recoltez sange pt analizele de luna VIII.
Vaccinul antitetanos il fac in ianuarie.
Roxana si voua multi
Naty oricum esti frumoasa, poate doar aranjezi ceva..
Selene cum esti??
Lavini te mai asteptam pe la noi, ce face bb Andrei?
Eli multa sanatate!
Andreea multumim pentru prima pagina. Arata asa de bine!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

30+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

roxanaz ff faine poze
alina felicitari de bradut... da nu am inteles, cum au reusit globueltele sa spuravietuaisca la cazatura?
lisa bine ca nu a fost mai rau accidentul
iulia la tine numai burtica a crescut

cris mama are 2 sarcini (si ceva kg..multe ... peste cat ar trebui) si nu are nici o vergetura... si nici una din bunicile mele nu are/avut; insa eu intre 16 si 18 ani m-am ingrasat vreo 20 de kg peste cele 46 pe care le avem (la 1.57);
in anul intai de facultate am reusit sa slabest 20 de kg si de atunci am avut mereu perioade in care a trebuit sa imi tin greutatea sub control; in general am cam 52-53 kg; numa cand am ramas insarcinata aveam 55 (tocmai ma pregateam sa intru la regim);
ce vreau sa iti spun e ca am vergeturi pe sani, coapse si solduri; au fost naspa, vinetii; in timp cu multa crema au devenit multttt mai mici si unele sunt de culoare pielii altele albe... dar sincer port (ma rog purtam pana acum cateva luni) si decolteu si mini;

nu are sens sa te stresezi; poti sa fii utra hidratata si sa dai cu mama cremelor... dc e sa apara apar, asta e... intradevar dc apar tr sa te dai zilnic cu creme sa ca le faci sa nu mai fie vinetii si mai ales sa le ajuti sa se reduca in dimensiune

Mergi la inceput

Rox este scump foc patrick, vad ca se invarte si o printesa in jurul lui ... ai grija..

Lisa imi pare rau pentru accident, uff asta iti mai trebuia

iulia esti foarte frumoasa si vad ca si foarte mandra de burtica ta.

Alina este super bradul, si vad ca esti si in trend ca cica se poarta bradul numai argintiu sau numai auriu. Al meu e auriu cu rosu.

32+ Vlad Mihai

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, sunt pe aici, dar, cum ati scris mult, am avut ce citi...

Si eu merg la control astazi, dar numai la 7 seara, ca atunci e de garda doctorita mea.

Sa stiti ca se poarta movul, inclusiv in materie de globuri si alte decoratiuni pentru brad. Anul trecut eu am avut brad argintiu cu bleu. Anul asta, nu stiu, ca nu-l impodobesc eu. Posibil champagne...

Am citit despre pataniile si ingrijorarile voastre... Nasol cu furatul gentii si accidentul de masina... Cat despre bebelusi, vreau sa ma gandesc ca vor fi cu totii sanatosi...

Vreau si eu zapada... Nu ma sperie temperaturile scazute, si asa n-o sa pot iesi prea mult din casa...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Yashy ma bucur ca auzim de bine de tine. Sa o saluti pe Eli din partea noastra

Ira uff, imi pare asa de rau ca treci prin asta....cei de la ITM ce zic??? Ai vb cu ei??Iarta-ma daca te-am mai intrebat asta

32+ Vlad Mihai

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Am un feeling ca o sa depasesc DPN-ul si n-o sa se intample nimic...

Ceva nu mi-e in clar, ultima menstruatie a fost pe 14 martie, bebelina a fost conceputa in 10 sau 11 aprilie, pana la 35 de saptamani, echografiile - in afara de prima - au inregistrat o diferenta de o saptamana intre DPN-ul dupa UM si cel dupa masuratori, trecut si in lista de pe prima pagina, la 35 de saptamani, imi zice doctorita ca fata arata de 36... Si ea sta pe pozitii, bine-mersi...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput