Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (101)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Lisa, mie mi-a zis doctorita ca in perioada asta e f important sa mananc macar 70g de proteine pe zi + alimente bogate in calciu..pe langa astea eu mai iau si prenatale si supliment de FE..daca nu prea poti manca ar fi bine sa incerci sa iei cate un protein shake pe zi..in felul asta iti asiguri necesarul zilnic...

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Cand am vazut cat ati scris m-am dus repede sa numar licuricii. pentru ei.

Anuc bafta la serbare.
Alina2700 bei suficienta apa?
Carmen sa inteleg ca dupa ce intru in concediu o sa am timp dar nu o sa mai am bani ca o sa ma apuc de cumparaturi? ? Iar?
Crisspy urata faza cu furtul. Bafta sa rezolvi toate cat mai repede.
Stellutza bravo pentru kg fetitei.
Lily -34 grade...woowwww. Si eu mai dorm cu geamul deschis da la cu totul alte temperaturi.
Roxana faine pozele de la serbare. Ce noroc ca nu a trebuit sa prestezi la costumas. Noi avem joi serbare si de cateva zile tot incropim costum de soldat roman.
Lisa bine ca nu a fost ceva grav.
Iuliacris super burtica. Si posesoarea. Vacanta placuta!
Criss sa te faci bine.
Alina1976 superb bradutul. A meritat munca de doua ori.
Andre_ea si yashy bine ca sunteti ok si mai scrieti cate un pic.
Eli sa fie cumintica si sa stea in pat ca bb sa mai stea la caldurica.
Cris30 important e ca a crescut bb.
Delia bafta la medic.
Ira imi pare rau ca in perioada asta trebuie sa te stresezi atat pentru drepturile tale.
Anca ma bucur ca ai venit cu vesti bune.

Au mai ramas 5 zile de lucru plus ca de vineri imi bag si eu AMR oficial. Astazi facem si noi bradutul desi de obicei il faceam in ajun. Dar acum nu mai am rabdare.

Sa aveti o zi buna.

29+ cu Fabian si Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

buna dimineata

selene, esti?

36+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata mandrelor
toate ok, da???
Selene? la tine o sa dau strigarea in fiecare dimineata de azi incoace... ca pe Ledi o tin sub control direct
Szmonic tu cand te mai duci la control?
Iuliacris, arati extreeeem de bine in pozele alea. vezi ca Lisa ai dreptate, dupa 30 de saptamani pentru zbor trebuie sa duci la compania de zbor adeverinta de la medic ca iti da voie sa faci calatorii cu avionul. cel mai bine suni la compania cu care zbori ca sa verifici
Alina, aveti un brad tare frumos!! sper ca nu s-au spart prea multe globuri.
Carmen, multumesc, tu esti o draguta
Patricia, poze cu reusita de sambata???
Adina multumim frumos de vestile despre Eli!! bine ca ii dau drumul acasa, ca dopul si colul sunt ok..... sper sa stea cuminte pana cel putin la 37s! tu esti ok, in afara contractiilor alea dese? ce face Luka? ei iau vacanta acum de iarna?
Delia, succes la medic azi.
Ira, imi pare foarte rau de problemele tale cu angajatorul... si din pacate nu te pot ajuta cu nimic, sunt complet out in probleme juridice.
Anca_ tu cum esti?? mai ai de mers la munca?
Daiopri, nu chiulesti tu saptamana asta dupa cum s-a stabilit?
ma duc sa vad pozele Ancai.
sa avem o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu nu am nimic special de raportat astazi - pana acuma nu am avut contractii, decat cateva bh amarate, nu ma dor decat incheieturile de la somn pe o parte, pana si durerea din abdomenul inferior m-a lasat...

oare bb nu vrea sa vina deloc?

36+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna dimineata tuturor mamicilor

Billy sa fie intr-un ceas bun si sa aveti sarbatori fericite alaturi de mica minune

Eu sunt in asteptare, cand vrea sa vina sa ne dea de veste sa o si rupem la fuga catre spital; am montat patutul si este tare frumos, am cumparat toate hainutele si tot restul pt. bebe si mamica lui

Va doresc o zi minunata si sa auzim numai de bine

35+Bogdan GabrielDoamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Salutare si de la noi!Intru ca sa fac prezenta, in ultimul timp nu m-am simtit animata sa scriu.Asa ca:

Stefania, felicitari pt bb Alexandru!Sa cresca mare si sanatos si sa va umple inimile de bucurii!

Billy, felicitari pt Craciunita, iti urez recuperare usoara, un bb mancacios, sanatos si necolicos!Frumos cadoul vostru de Craciun!

Eu am fost in weekend in categoria celor care au crezut ca o sa nasca premature.Am avut niste dureri de spate, burta si picioare cumplite, de la 12 la 8 seara, No-spa-ul nu a avut efect.Cred ca a fost totusi o colica renala, fiindca nu am avut contractii deloc, decat durerile alea insuportabile.A doua zi insa nu m-a mai durut nimic.

Nu am facut curatene de Craciun, poate zilele astea reusesc si io sa ma urnesc.Sotul placa maine din tara(nu ca ma mai surpinde), deci iar singurica.Centrala s-a stricat partial, iar aia cu service-ul se misca in reluare…

Joi am fost la ctrl, la 30 s bebita mea avea 1498g, se misca continuu, cred ca o sa o fac gimnasta la ce scheme are…La nume tot nu ne-am hotarat…Sper sa o fac pana nasc.

Va pup si o zi buna!

Lavinia, 29+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

alina ce frumos bradut!

iuliacris esti tare frumusica!

lisa imi pare rau de patania cu masina.

Eu aseara iar am tras o sperietura groaznica, am avut o mica sangerare. De fapt nici nu stiu daca o fi fost sangerare sau o particica din dop, era ceva cam ca o scurgere dar rosiatica.Am vazut-o pe hartie cand m-am sters. Intai m-am panicat rau, apoi am vorbit cu varu-miu si m-am mai calmat, mi-a zis ca probabil a fost un vasisor de sange din vagin care s-a spart. De atunci am tot urmarit si nu s-a mai intamplat nimic asa ca inclin sa il cred. Pe dr. nu l-am sunat ca oricum nu-mi facea nimic la ora aia, cel mult ma trimitea la camera de garda unde nu vroiam sa ma duc sa ma sperie vreunul si sa ma interneze degeaba. Am eu o idee despre mersul la camera de garda - vreau sa evit pe cat se poate. Am hotarat ca daca se repeta sun, dar cum ziceam, din fericire nu a mai fost nimic.

Azi ma duc si eu sa ma tund ca cine stie cand mai apuc.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Buna burtici si ...mamici ,

Am mai rasfoit si eu putin din urma si am vazut ca a mai aparut un licurici roz. Billy, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii !!!

Tin pumnii si burticilor care sunt cel mai aproape de termen, sa fie curajoase si sa se gandeasca ce fericire vor simiti cand isi vor vedea copilasul. Eu, una, abia astept, desi nu sunt la prima experienta din asta, dar au trecut aproape 7 ani si mi s-a facut dor...

Azi stau acasa ca m-a pocnit o viroza, cred. Am baut ceai cu lamaie si miere la greu, dar partea proasta e ca ma ustura rau gatul si nu stiu ce pot sa fac. O sa incerc tot cu miere cu lamaie, si mi-a zis matusa mea sa fac terci cu miere si sa il mananc asa fierbinte. Sper sa ma simt mai bine pana maine ca Vlad are serbare la gradi (este personajul Iosif din sceneta nasterea Domnului) iar eu la serviciu , si e musai sa mergem!

Pupici si asteptam vesti de la mamici!

O sa schimb si eu samnatura ca acum nu mai pot ca pierd mesajul.

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 28s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Tuchi chiar ma gandeam la tine azi dim...Ma bucur ca sunteti bine,deci tot 2in1 vad ,bravo,asteptam vesti.

Selenee,esti prin zona?2in1 si tu?

POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 9zile.

Mergi la inceput