Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (101)
Raspunsuri - Pagina 16
iuliacris spune:
Am schimbat si eu semnatura, ura. Multzam, fetelor, de complimente, acum o sa mi se urce la cap (:
Anca- faine poze! Da' esti dotata, nu gluma, si patut, si bazinet, nu te joci...
Lavini- vezi sa nu racesti daca ai probleme cu centrala. Adevarul ca nu vrei sa ti se strice nimic in perioada sarbatorilor, ca e mare bataie de cap.
Naty- incearca sa-ti pastrezi calmul, esti sub observatie, ai grija de tine, mai mult nu ai ce face, o sa vezi ca va fi bine.
Flowerbee- cu toate ca imi place sa bucataresc, curcanul nu face parte din meniul nostru. Barbatu-meu are oroare de "pasari mari si umflate cu pompa", asa ca sorry, poate altcineva iti va da vreo reteta. In ultima instanta googalesti tu ceva...
Bebelusi- sunt mandra de burta mea
, ca mi-a luat ani buuuuuni sa-mi conving barbatu' sa facem copil, asa ca acum tre' sa fiu mandra ca nu stiu daca vom mai avea reluare. Si vii si tu cu ispite dulci... adevarul e ca ti-a iesit superfain tortul.
Iris, ce dulce e Francesca si ce topit e bunicul dupa ea![]()
Nu mai termin de citit, am puturosit azi pana la 11, nu l-am mai vazut pe barbatu-meu plecat de-acasa, ca mai are doar de corectat examene si nici un chef, of course
. Trebuie sa fac si mancare azi
, ma intorc cand ma intorc... O seara faina celor din Ro![]()
http://picasaweb.google.com/iulidemeter/Sarcina#
Iulia 30+
Carla
DarkBendis spune:
Miere, ma bucur ca ai reusit sa gasesti pediatru cum iti doreai. Aici bebe va fi inregistrat le madicul de familie care se ocupa cu de toate cele, la clinica unde mergem noi sunt zilnic "baby clinics" (inca nu am aflat cam ce-s astea dar oi vedea eu)... la pediatru ajungi te trimite tot domnu' GP. Asta-i sistemul aici... cu asta defilam.
Hai sa ma uit si eu la poze... ca intr-o ora vin musafirii de marti si nu prea o sa mai am timp.

Dark Bendis
36+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Ralumold spune:
Am tot citit despre problema fetelor cu retardul de crestere
Cu riscul de a parea stupida, poate sa imi spuna cineva daca este o problema faptul ca bebe este prea mare?
Ralu
33+ cu
Hera
AMR 7 SAPTAMANI
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ralumold Am tot citit despre problema fetelor cu retardul de crestere ![]() Cu riscul de a parea stupida, poate sa imi spuna cineva daca este o problema faptul ca bebe este prea mare? Ralu 33+ cu HeraAMR 7 SAPTAMANI |
Nu este nici o problema,stai linistita.

POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 9zile
.
Daiopri spune:
Roxana ce vrei sa zici cu chiulitul?![]()
Eu sunt ranita azi draga mea
Da nu zic ca am asa o bafta, ca chiar nu sunt prea grozav.
am fost sambata la un trenulet amenajat pt sarbatori si a fost f frig afara (pt noi cel putin), dar eu nu am simtit ca mi-e frig. Cert e ca de sambata seara ma doare noaptea in gat si azi noapte ma dureau si urechile, asa ca nu am mintit complet. Da daca nu luam o zi simt c amuream cu zile acolo la sv. Si eu mai am pana pe 24 inclusiv, apoi liber pana pe 5 si sper sa mai prind inca 2 sapt in ianuarie si gata.
Am vazut si eu poze frumoase, sa ne traiasca si copilasii si burticile:)
Si imi pare bine ca toata lumea e bine.
Selene, important e ca macar suna. Nici o intentie sa vina cand nasti? Imi pare rau de interferenta cu bunica, tare multe ai mai tras si tu.
Tuchi, vei cum incetul cu incetul ajungi la termen? Pupici la bbel cuminte:)
Yashi numai bine lui Eli si tie.
aalina, mie cu suvite nu prea mi-a placut ca mereu trebuie intretinute. Eu am facut odata da nu cred ca mai repet.
Miere, asa da
sa iti fie de bine papa bun. asta mi-ar place si mie sa merg sa mananc pe la altii.
Anca, chiar vroiam sa intreb de tine. Ce bine ca aveti camera separata pt bb
Motanul meu tot zice ca sa nu stea bb cu el ca plange:)) Nici o grija ca nu as fi avut curaj sa il las cu el oricum.
Si eu la prima sarcina am avut prietena odata cu mine si avem poze impreuna. Acuma vorba lui Iris, nu incap in cadru nici singura:))
Eu am asa o geaca mai maricica si ziceam ca nici nu se vede ca sunt insarcinata, dar sambata am vazut realitatea:))
Cand imi fac curaj pun poze (adica dupa ce deja am slabit ca sa ma pot lauda
)
Hai ca trimit ca m-ati speriat ca pierdeti mesaje.
Aveti grija de voi si bbei
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
Daiopri spune:
Ledi am uitat sa intreb,l-ai dat gata pe sot?![]()
Mai eu una chiar nu mai pot, numai cand ma vaz in ce hal ma misc, nu vreau sa stric imaginea din mintea sotului
, asa ca ma las pagubasa. Ca sa nu mai zic, ca dormim si separat ca parca dorm ceva mai bine. Desi tot ma trezesc de cateva ori pe noapte, nu am idee de ce ca bb e cumincior.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
Naty spune:
ralumold nu cred ca e nici o problema.
La multi ani sotului!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
35+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
CADIA spune:
Seara buna, fetelor!
Sunt obosita de numa-numa.
Am facut azi un tur in forta de shopping, pentru mine si sotzior.Am rezolvat (pentru noi 2)cu cadourile de Craciun, ca sa nu ma prinda imbulzeala.
Mai trebuie sa-i iau finutzei mele o pereche de cercei, si grosul cadourilor, GATA.

Bradul sper sa-l facem in wnd, si o sa-l inghesuim in camera piticei.
Alina, ai pus poze cu bradul, ca eu nau am vazut?

33+cu
CLARA
Aalina spune:
Pun si eu repede pozele cu bradutul ca pic de somn.
http://community.webshots.com/user/aalinador
Va pup
29+ cu
Fabian si
Dorian