Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (101)
Raspunsuri - Pagina 17
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Daiopri Ledi am uitat sa intreb,l-ai dat gata pe sot? Numai bine tuturor http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png |
Neahh,as vrea eu..
,dar deja am pierdut nitel de dop,am si dilatatie(era 1, sambata),asa ca pana pe 25 mai este si as vrea sa stea in burtica pana atunci.Plus ca am niste contractii uneori de-mi taie rasuflarea.Nah,oricum "planurile"erau pt sapt 38,care nu se vor concretiza ca ma duc sa nasc
)Am uitat,de ametita ce sunt..Eli,tin pumnii sa fie bine.

Ralu,la multi ani sanatosi sotului.
POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 9zile
.
CADIA spune:
| citat din mesajul lui Aalina Pun si eu repede pozele cu bradutul ca pic de somn. http://community.webshots.com/user/aalinador Va pup 29+ cu Fabian si Dorian |
Foarte dragutz bradutzul.

33+cu
CLARA
anca_ spune:
miere, in cazul nostru, bebe va avea acelasi pediatru ca si Alex si nu a mai fost nevoie de vizita..Un lucru care mi s-a parut mie important cand am facut research-ul initial a fost sa fie deschis in weekend. Se mai intampla sa ai nevoie de pediatru in weekend, si daca nu e trebuie mers la urgente..unde dureaza, coada de asteptare e destul de mare..
Iris, am vazut pozele..Francesca e frumusica foc, se vede ca tata si bunicul sunt topiti dupa ea!![]()
Ralumold, n-ar trebui sa fie o problema daca bebe e mai mare, cum depinde de cu cat e mai mare. Probabil e mai greu cu nasterea naturala daca e un bebeloi mai maricel, in rest cred ca e ok.
Daiopri, ai grija sa nu prinzi o raceala nasoala chiar acum inainte de sarbatori...Inca cateva zile si intram si noi in concediu! Ura! Alex ar vrea sa stea cu bebe in camera, dar el nu prea stie de partea cu plansul..el crede ca beblusii sunt toti cuminti, cresc repede si o sa joace video games impreuna ![]()
Motanul e bucuros de vacanta? Ce vrea de la mos?
Aalina, frumos bradutul! Sa va aduca mosul o multime de cadouri sub brad!
Am uitat sa zic, noi in weekend am facut carnati, i-am si afumat...asa dupa reteta romaneasca, cu mult usturoi...au iesit f buni si mai ales ca o sa fiu acasa de sarbatori cred ca mai pun cateva kile bune pana nasc...![]()
La noi e cam frig acum, cred ca e in jur de 0 grade sau pe aproape, a si nins si se anunta si mai multa ninsoare..mi-e asa de greu sa stau la serviciu, m-as duce acasa si m-as baga in pat si m-as vedea filme legate de sarbatori si Mos Craciun.. vise...dar ma consolez ca nu mai e mult pana sapt viitoare ![]()
34+
Ralumold spune:
Anca la 32s avea 2.680, iar varsta ecografica era de 34s la corp, 36s capul...
Ralu
33+ cu
Hera
AMR 7 SAPTAMANI
Leditia spune:
| citat din mesajul lui Aalina Pun si eu repede pozele cu bradutul ca pic de somn. http://community.webshots.com/user/aalinador Va pup 29+ cu Fabian si Dorian |
Frumos bradut,sa va bucurati cu totii de el.Am vazut si restul pozelor,nu te superi da?
Ti-am admirat "miniplodul"
,baiatul cel mare,frumos foc..sa mai zic de tortul ala si de mancarea de pe acolo????
Noroc ca tocmai mancam o ciocolata in momentul vizionarii...POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 9zile
.
anca_ spune:
Ralumold, bebe pare mai mare, dar mie mi se pare ok greutatea, nu e f mare diferenta fata de varsta...acum ce sa zic, eu nu am expertiza...daca tu si/sau sotul sunteti mai inalti/bine facuti cred ca atunci e normal ca si bebe sa fi crescut mai mare...Doctorul ce a zis?
34+
Ralumold spune:
Doctorul a zis ca e cam mare, sa nu ma stresez, dar la eco o data pe saptamana sa monitorizam diferentele
Ralu
33+ cu
Hera
AMR 7 SAPTAMANI
iuliacris spune:
Anca, vorbesti de lucruri sfinte, auzi carnati afumati

, mooor

http://picasaweb.google.com/iulidemeter/Sarcina#
Iulia 30+
Carla
anca_ spune:
Ralumold, sa ne tii la curent cu rezultatele de la eco. Cand ai urmatoarea programare?
iuliacris, iti trimit prin posta niste carnati? Aici am gasit si la un magazin sarbesc carnati afumati, cam ca cei din Romania, putin mai condimentati pt gustul meu, dar oricum f buni...Nu ai si tu un mag in zona unde ai putea gasi?
34+

Dorian