Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (101)
Raspunsuri - Pagina 15
cami_antonia spune:
doamne fetele
chiar sunteti simpatice .... ma innebuniti .... eu ce sa mai zic ca tre sa astept pana in feb????? si eu sunt nerabdatoare .... dar incerc sa nu ma mai gandesc .... ca altfel o iau razna ... ahahhahah
selene offffffffff .... ce situatie cu bunica ta ... doamne fereste de ceva rau ... acum tre sa gandesti doar frumos ..... ca doar vine marea intalnireeeeeeeeeee ....
31+
ANTONIA IOANA
AMR 9 SAPT
Camelia
Ralumold spune:
scuze pentru "ia o pauza" din mesajul precedent, dar asa se zice la femeie in dialectul ardelean... m...re, sa stit ca n-a fost cu intentie
Ralu
33+ cu
Hera
AMR 7 SAPTAMANI
DarkBendis spune:
He-he eu ii zic la "Huckie" sa nu se grabeasca prea tare...cand vine e bine-venita si ne bucuram mult... da' ca Lisa... parca as vrea sa fie si mama prin zona. Cam toate-s gata pregatite pentru venirea bebelinei, nu mi-e frica de nasterea propriu-zisa(oi fi eu anormala, da' culmea ca nu ma simt speriata de nastere, mai degraba imi bat capul "how I am going to cope" dupa ...)dar as prefera sa nu fiu singura acasa cu bebe mic si trei matze agitate
. Alta viata cu mama si matusa... ca taticul saracul o sa ajute cat poate... dar nici el nu prea are experienta. Si inca mai am unele-altele de facut prin casa... nu in ultimul rand sa ma mai odihnesc si sa "nu fac ni'ic" (ca tare bine ii). A, din capitolul "nu fac nimic": somn de voie, stat pe net, scarmanat pisicile, cotrobait prin dulapuri, uitat la teveu (mai ales seara, avem sute de canale asa ca pe undeva gasesc eu tot timpul CSI, Law and Order, Criminal Minds etc ), citit carti, mai iesit la aer, pisalogit tata lu' bebe la cap (de obicei in legatura cu dansele cabluri si calculatoare si cand vor disparea din spatiu)... asta e doar a doua saptamana "de stat acasa" si inca nu ma plicti deloc.
Vineri vine intr-adevar soacra-mea in vizita (de la Londra), dar vine dimineata si pleaca seara, deci va fi o vizita scurta...ea si sotul ei pleaca saptamana viitoare sa-si faca sarbatorile la casa lor din Franta (au un B&B in Burgogne) si pana in ianuarie nu se intorc.
Mmmm... ar fi cazu' sa iau legatura cu oare's'ce colegi sa aflu ce mai e cu sefa mea... ar fi trebuit deja sa fi nascut 

Dark Bendis
36+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
DarkBendis spune:
Ralumold, LA MULTI ANI! sotului tau! Petrecere faina sa aveti!

Dark Bendis
36+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Alina1976 spune:
Just, stai linistita. Nu cred ca enervezi pe nimeni....este perfect normal sa te simti asa. Si vrei sa-ti mai spun ceva?! Desi eu stiu cum e dupa...si eu de abia astept sa scap de burtica ca nu mai pot efectiv!! Nu mai dorm, nu mai pot manca...mi-e greu si m-am saturat.
Doar ca vreau sa trag de mine macar pana dupa Craciun! 

![]()
Naty, e posibil atunci sa fie o parte din dop...oricum fi atenta la orice alt semn...stii tu ca ai mai trecut o data prin asta.
Te pup si ai grija de tine si de Ioana. 
37+ cu
SABINA-MARIA
AMR 2.5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Bebelusi, draga mea, SA-TI FIE DE BINE...sau POFTA BUNA!
Dar ai mare grija cu carnea tocata...chiar daca e din surse sigure. Nu prea e recomandata...sa nu ti se faca rau, sau sa nu ti se aplece...Papa si tu un pic asa doar de pofta.
Ralu, LMA pt sotiorul tau!! Te pregatesti pt o seara/cina romantica?! 
![]()
![]()
37+ cu
SABINA-MARIA
AMR 2.5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
anca_ spune:
Roxana, eu teoretic ar trebui sa merg la servici pana nasc...dar de luni imi iau concediu de sarbatori..pana dupa revelion, apoi am sa revin la servici probabil o sapt, dupa care am sa mai lucrez de acasa..va depinde si de ce zice doctorita la control...daca bebe vine mai repede va trebui sa schimb planul..nu prea imi fac griji pt am parte de intelegere si sustinere la servici ![]()
Naty, poate o fi dopul...eu zic sa ii mentionezi doctorului, sa vezi ce zice. Si fii atenta daca mai apar alte semne ![]()
Just, si eu am momente cand as vrea sa vina bebe cat mai repede, chiar atunci daca s-ar putea...dar ma gandesc la ce urmeaza dupa si imi trece
..in plus e mai bine pt bebe sa stea in burtica pana cat mai aproape de termen..e mai usor dupa cu un bebe mai maricel. Dupa ce nasti o sa avem grija sa iti amintim cum te plangeai tu de plictiseala in timpul sarcinii ![]()
Alina, numai 2.5 sapt! OAU, e asa aproape...inseamna ca bebe vine in 2008 totusi!
http://picasaweb.google.com/zaharia.anca/Iarna2008#
34+
Ralumold spune:
Seara romantica?? oooo daaaaaaaaaa
Adica am gatit ce ii place lui mai mult si il astept cu drag, la pupicuri si tinut in brate ca de alte alea

nici pomeneala

(ii e frica)
Ralu
33+ cu
Hera
AMR 7 SAPTAMANI
Naty spune:
alina adevarul e ca nu prea stiu cum e, la Ioana desi am ajuns la 40 sapt. nu s-a declansat nasterea, nu contractii, nu dop, nu membrane rupte, a fost cezariana programata.
Pentru indigestie ia si tu Smecta si daca e nasol rau Immodium (mie mi-a recomandat dr. Immodium).
just, cristi are dreptate alina, stiu ca e greu sa ai rabdare dar sa vedeti ce o sa regretati clipele astea in care nu aveti nimic de facut. Eu si dupa 4 ani de la nasterea Ioanei regret momentele alea de dinainte.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
35+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
miereamara spune:
Hello fetele,
Ne-am intors de la intalnirea cu pediatrul, pare OK doctorul, ne-a raspuns la intrebari...
Cateva chestii asupra carora ne-am oprit noi:
1. cabinetul neaparat sa aiba doua sali de asteptare, una pt copiii mai marisori si una pt newborns
2. a zis ca e ok sa spalam rufele la laundry room, dupa ce in prealabil am bagat o masina cu rufele noastre, detergent special numai dc vrem noi (folosim All, am inteles ca e bun)
3. cu pisica sa nu ne facem griji dc e vaccinata, doar sa avem grija sa nu doarma in patul copilului si pt asta ne-a sfatuit sa luam un crib tent (ceea ce voi face azi, mersi Dark pt linkuri), in rest a zis ca nu e nevoie sa ii restrictionam accesul si sa nu ne facem giji din cauza parului.
4. au serviciu de noapte, deci in permanenta 24 din 24 raspunde cineva la telefon
5. medicatie, sa sunam inainte de a administra orice copilului (mai ales in primele sapt)
6. prima vizita e la 2 zile, apoi la o sapt, o luna, doua luni, patru luni, etc
7. sa nu fumeze nimeni in casa (ma rog asta e o chestie de bun simt, nu tb sa ti-o spuna doctorul)
Cam atat, voua ce v-au spus pediatrii vostrii, am omis eu ceva, dc mai aveti idei....
Am vazut pozici de mamici si copii frumosi...in rest am citit mai pe sarite...
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan