Gravidute & Mamici de IASI (76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca0234 spune:

premergator i-am luat si din alt motiv; sotul a primit de la firma tichete caduo in valoare de 150 roni pt dragos, cadou de mos craciun. vineri am trecut pri carrefour si am vazut un premergator care sa ne placa si l-am cumparat. asi fi vrut sa ii iau balansoar, dar cum in selgros nu primesc tichete am decis sa astept salarul si prima de stabilitate ca sa fac investitia asta.

anca lui Dragos-Andrei (08.07.2008)
http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news/o_familie_cu_sapte_copii_traieste_intr_o_singura_camera_138179.html

Celia, uite o familie necajita din Iasi. Din pacate eu nu am hainute peste 2 ani, insa am jucarii si mai pot ajuta cu ceva banuti. Am sa mai caut asemenea cazuri daca strangem mai multe lucruri. Am sa sun la ziar sa ne dea adresa si o sa te tin la curent

Kriss o de la noi si sa scapati repede de varicela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Irina (Tuscut)! Multa sanatate, fericire si bucurii!
Kriss imi pare rau pentru Alessia! Pacat ca uite vin sarbatorile si voi trebuie sa o tineti in casa! dar speram sa fie o forma usoara a bolii! Deasemenea imi pare rau ca nu ne vedem duminica!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 18+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fetelor si eu sunt una din mamele care si-a pus foarte devreme copilul in premergator- la mai putun de 6 lunicate 3-5 minute la cateva zile. La 6 luni mergea alergand cu premergatorul! De ce sa fie rau sa-l pui la 6-7 luni in premergator, atata timp cat sunt copii care la 7 luni merg singuri in picioare?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 18+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca0234 spune:

alynta, ideea e ca poti pune copilul in premergator din momentul in care sta bine in funduletz si isi sustine singur spatele. sunt copii care isi tin spatele si stau in funduletz la 4-5 luni, sunt care nu stau in fund pana la 7-8 sau chiar mai tarziu. depinde de la caz la caz. eu de ex am o colega care are are un baiat mai mare cu o luna ca dragos dar nu il pune inca in fund pt ca are greutatea peste media varstei si nu isi poate sustine spatele de loc.
fiecare copil e diferit. nu exista o reteta fixa dupa care sa cresti toti copii

anca lui Dragos-Andrei (08.07.2008)
http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Anca foarte bine ai spus faza cu reteta.Si dupa cum am mai spus e alegerea ta cum iti cresti copilul.

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

La multi aniIrina

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Celia noi avem doar 4 dintisori deocmdata, deci nu ne laudam inca cu maselutele.
Nu stiu daca mai sunt copii sarmani la spital; de fetita asta stiu pt ca era in salon cu un nepotel de-al sotului si cand am vazut-o mi s-a facut tare mila de ea, era operata la ambele picioare si era asa de cuminte si frumoasa...

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Eu una nu aveam de gand sa-i cumpar Amaliei premergator dar mi l-a adus vecina mea si am pus-o cam o luna cate 5-10 minute pe zi dupa care i l-am dat inapoi.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiciiasi
- 50 lei inchirierea Mosului, suma care se imparte la nr. de participanti (trebuie sa se confirme cine vine si cine nu, ca sa stim exact)

E un...mizilic de suma,pana la urma...dar cine zice?
La Stanley pentru al 2-lea,al 3-lea...copil se face reducere. La Mos,daca am 2 copii si-l tin prea mult din timpul lui pretios,asa-mi trebe,sa platesc!
Ce ma consoleaza...daca Gabi (Arama) reuseste sa ajunga la petrecere...va plati mai mult ca mine.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput