Gravidute & Mamici de IASI (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Aaaa...sau poate te-au referit la participanti,inclusiv la nr de adulti? Ca asa ma mai consolez si eu ca vin fara bunici.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Eu zic ca se imparte la nr. de mamici, nu la cati copii sunt.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Alina, Daniela, multumesc de urari

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

La multi ani Irina!!!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuscut

Alina, Daniela, multumesc de urari

Si de ce nu esti trecuta la catalog?
La multi ani,sa fii sanatoasa si mereu iubita!

Si pentru ca e maine...
LA MULTI ANI ALEXANDRA! Sa cresti mare si frumoasa!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Va ofer o fierbinte si va doresc o zi usoara.

La multi ani, Irina!, scuze pentru intarziere
La multi ani, Alexandra!
Multa sanatate, fericire si bucurii!

Ani, la eruptia dentera, nu e musai sa faca si febra. Depinde de oraganism. Stefy nu a facut febra si nici diareea, insa e foarte agitata, nervoasa si isi roade de zor jucariile, sau e cu pumnul pina in fundul gatului.
A inceput pe la 3 luni si primul dinte a iesit la 8 luni si jumatate. Eu zic sa il lasi in pace... fara geluri gingivale sau alte.... Cand ies dintii gingia e umflata si nu te poti intelege cu el.... asa a fost la noi, dar depinde de copil.

Teo, varicela face ravagii cu sistemul de imunitate si in prima luna dupa e cel mai bine sa il feresti de contact cu persoane care ar putea fi purtatoare de vreun virus, ca organismul lui nu are cu ce se apara. Stefy a facut varicela la 9 luni si prima luna dupa mi-a dat sa-i dau LantigenB pentru stimularea imunitatii si recomandare sa evitam chiar si mersul in supermarket cu ea. Asta stiu eu.

anca, cand am fost in situatia ta, am pus plapuma jos, si jucariile.... si acolo era patria Stefaniei, ca de acolo nu avea unde sa se rostogoleasca... E devreme de pus in fundulet, parerea mea, dar tu decizi. Are timp toata viata sa stea in picioare si in fund, asa mi-a zis mie pediatra. Toate la timpul lor.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

la multi ani pentru Alexandra (oana 8188) care implineste 1 anisor !

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Imi pare tare rau, dar sambata sau duminica plecam la bunici si nu putem veni la petrecere. Distractie placuta si astept multe poze!

Sanatate multa la toti cei bolnavi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata.

La multi ani Alexandra.

Miha 50 lei se imparte la nr. de mamici.

Irina cum ati sarbatorit ieri?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
iulia mersi de , chiar aveam nevoie
mamici.... multumesc pt sfaturi in privinta gingiilor ... il las de acum in pace ... cei drept nici nu prea l-am dat cu calgel... mai mult de 5 ori... cand mi sa parut mie mai nervos si nu mai stiam ce sa ii fac.
de ieri am mai adaugat inca 2 lingurite mici ( de alea pt bebei ) la branzica iar marul il facem copt si nu mai avem probleme.
aseara nu prea am dormit ... mai bine zis deloc.... ieri de la 15.00 ni sa stricat centrala, noroc ca avem de rezerva un radiator ... cumnatelul meu a facut centrala abia pe la 1.30 azi dimineata, asa ca Darius a dormit cu noi.... si a stat si infofolit( cu inca o salopetica pe elsi cu caciulita) lucru care nu ia convenit deloc si asa a inceput foiala in pat, pe la 4 dim cand sa incalzit in camera lui l-am pus in patut. si a dormit acolo pina la 8.15 .... dar a dormit neintors .. deci tot la el in patut e mai bine

mamici ... cele care au indemnizatia /alocatia pe card, eu daca o am prin posta ce trebuie facut sa o transfer pe card... ca imi fac in fiecare luna o mie de draci ... si vi se opreste ceva din suma pt card?

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput