Gravidute & Mamici de IASI (76)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Celia e minunat ce vrei tu sa faci.Din pacate asa este la centrele astea de copilasi nu primesc lucruri folosite.Am vrut si eu anul trecut sa ducem unele altele dar au acceptat cu greu cateva pachete de pampers si sucuri.Zau ca nu inteleg

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Si am uitat sa-ti spun ca tare mult as vrea sa smotocesc zulufata aia a ta cu ochii albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca0234 spune:

teo, dragos sta in fundulet de vre-o 2 -3 sapt. mi-a fost frica sa il las la inceput, dar nu am avut cu cine ma intelege; cum il puneam pe spate incepea sa planga si se tinea de pantalonasi si incerca sa se traga singur in sus. il mai pacaleam eu cu o jucarie(donald ratoiul) dar nu tine mult. cum a inceput sa stea in fundulet a inceput sa se traga singur in picioare. o data mi-a sarit din maini de era sa il scap. daca ii dau 2 degete se tine de ele, se ridica in picioare si incepe sa sara(face genoflexiuni).
sa stii ca ma strange in spate ca il pun in premergator, si nu am luat usor decizia, dar imi e mai frica sa nu il culeg de pe jos zi de zi

anca lui Dragos-Andrei (08.07.2008)
http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Moldoveanca , tare mi-as dori sa fi putut cu toatele sa facem ceva pentru copii cu situatii dificile...Asta e sistemul...dar am impresia ca parca "o ducem tare bine in tara asta" parca nu mai sunt cei cu situatiile dificile...
Cand veniti in Iasi va asteptam la "smotocit"...Asta ca noi nu ajungem in Londra...
Invitatia e valabila si pentru Alinus. Ce master faci ?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Celia la Iasi cred ca ajungem la vara,mergem in tara de Pasti dar la Sibiu.Asa ca la vara vede ea smotoceala de la noi.De exemplu aici primesc jucarii la orice centru unde merg copilasii sa se joace sau chiar si la biblioteci pt ca au amenajate locuri speciale.Dar in tara nu stiu de ce sunt asa de idioti.

Mergi la inceput

Cum adica sa nu-l culegi de pe jos?Oricum e alegerea ta ,ai incercat sa-l pui in balansoar si sa-l iei cu tine in bucatarie sau unde ai tu treaba?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Gata am plecat la cumparaturi.Va pupam pe toate.Byeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Kriss, imi pare tare rau de Alessia si ca nu puteti veni! mica bolnavioara sa se faca bine repede si fara semne. Sa stii ca e adevarat ca varicela si ZZ au aceeasi tuplina pt ca si eu m-am molipsit la fel...facuse tata ZZ si apoi am facut eu varicela...si aveam 19 ani inainte de banchetul de sfarsit de liceu

Celia, as participa si eu cu mare drag, doar ca am trimis muuuulttiii saci cu hainute si jucarii la niste rude de-ale sotului la tara sa le imparta pe la copiii de acolo. Dar am sa mai fac o razie prin jucariile Iustinei si poate mai gasesc cate ceva sa le aduc duminica, e bine?

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca0234 spune:

stiu de balansoare. urmeaza sa ajung sapt asta sau cealalta in selgros sa ii cumpar(mi-a trimis ani oferta si mi-a placut balansoarul de acolo)

anca lui Dragos-Andrei (08.07.2008)
http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq

Mergi la inceput