Ce parfumuri va plac !? (10)
Raspunsuri - Pagina 8
danamiha spune:
Carrye, eu am dat pe MaxMara 90 ml, in jur de $20, pe www.fragrancex.com/products/_lid_M-am-pid_60643W-am-cid_Perfumeproducts.html" target="_blank">acesta
Sa nu iti para rau dupa Angel, eu m-am plictisit de el, poate facem schimb, Kenzo Jungle imi place muuuult, e atat de persistent, se simte foarte bine scortisoara.
camelia_daniela spune:
Danamiha, e suuuper tare parfumul si mi-l doream de tare mult timp!
Bineinteles ca am luat 100 ml si a fost cam scumput (77 euroi), dar zic eu ca merita! L-am luat din duty-free pentru ca si in magazine (Douglas) eram cam la fel...
Despre cum l-as descrie eu - este unic, elegant, feminin, sexy, dulce, romantic ... CLASIC!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Carrye spune:
Deci iar mi-am luat un parfum care iti place si tie... e clar! E bine ca mi-ai zis ca pe asta vroiam sa il fac unei prietene cadou, si daca ma credeti ca sunt atat de obsedata de parfumuri ca nu ma indur sa dau nimic...dar am sa il dau si imi iau eu altul de acolo. Multumesc!
hristina spune:
Kenzo Jungle cu elefant e ala de ma gandesc sa i-l subtilizez mamei, insa ma gndesc inca ce sa-i dau la schimb!
cait spune:
Carrye merci ma gadeam eu ca nu e pielea mea de vina ca atunci cand imi dau cu J'adore se mai simte si seara.
Cait
Home is where heart is...
Denisa_35 spune:
Ador parfumurile.......fac parte din viata mea!
Cand am iesit din tara ultima oara pe anul trecut, am visat cu ochii deschisi sa imi cumpar ESTEE LAUDER - KNOWING....este un parfum extrem de senzual.....m-am invartit, m-am sucit si am mirosit absolut intamplator SECRET OBSESSION - Calvin Klein...si m-a cucerit.....l-am cumparat si sunt tare incantata de cum miroase pe pielea mea.....si poate data viitoare ESTEE LAUDER!
MICKYN spune:
Fetelor , am nevoie si eu de o recomandare de la voi. Trebuie sa fac un cadou unei prietene , care este fan Organza.As dori sa-i cumpar si altceva -din aceesi ,,arie'' parfumanta -adik oriental.Ce imi recomandati?
mychydutza spune:
....uite aci poate te inspiri....www.fragrantica.com
ce parere aveti despre "Alien" de la Thierry Mugler????? mi-a placut cum miroase dar ..o fi persistent??????
editez ca sa va intreb inca ceva, ca vad ca sunteti profesoare in materie de parfumuri: cum sunt cele comandate pe site? de exemplu, esentedelux.ro??????? sunt de calitate? merita, sau mai bine de luat din magazin????
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
mihaeladm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MICKYN Fetelor , am nevoie si eu de o recomandare de la voi. Trebuie sa fac un cadou unei prietene , care este fan Organza.As dori sa-i cumpar si altceva -din aceesi ,,arie'' parfumanta -adik oriental.Ce imi recomandati? poze Tudor poze 6 luni Tudor 7 LUNI Tudor la 8-9 LUNI |
Eu as zice ceva la fel de dulce:
My insolence de la Guerlain.
Carrye spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza ....uite aci poate te inspiri....www.fragrantica.com ce parere aveti despre "Alien" de la Thierry Mugler????? mi-a placut cum miroase dar ..o fi persistent?????? editez ca sa va intreb inca ceva, ca vad ca sunteti profesoare in materie de parfumuri: cum sunt cele comandate pe site? de exemplu, esentedelux.ro??????? sunt de calitate? merita, sau mai bine de luat din magazin???? "gandesc incet, sa nu ma auda cineva...." |
Eu cred ca toate parfumurile de la Thierry Mulgler sunt persistente! Cel putin Angel miroase de la 3 m.
Danamiha o sa iti spuna si deja sunt mai multe fete ca sunt foarte multumite de comenzile date pe esentedelux.ro.