Ce parfumuri va plac !? (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Dana....nu City Glow ci CITY GLAM...sorry !!!

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Il intreb, stai linistita
Probabil el era la serviciu (chestia cu parfumurile a inceput-o din pasiune pt ele) si daca e sotia lui la calculator nu prea raspunde. Te anunt cand am un raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

ce liniste pe aici

nu se mai parfumeaza nimeni? v-am tot citit si mi-ati facut si mie pofta asa ca mi-am comandat si eu pe esentedelux un parfum ... abia astept sa-l primesc (astazi sau maine)

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Dolce & Gabbana / The One , miroase bine si nu e foarte "expensive"..........

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

ce liniste pe aici

nu se mai parfumeaza nimeni? v-am tot citit si mi-ati facut si mie pofta .....

ba da am comandat pe bigdiscount !
am trei parfumuri care tre sa le fac cadou si mi-am luati si mie unul pentru mine rafinee by dana iar pentru restul - salvatore feragamo, Giorgio G Perfume by Giorgio Beverly Hills, Agent Provocateur Perfume de la agent provocateur despre ultimul am primit informatii ca e f puternic si la inceput miroase cica ainsecticid pana se "aseaza" abia astept sa vad cate "muste " omoara colega mea cu el - am optat pentru asta pt ca ei ii plac parfumurile taaaaaaaaari chiar barbatesti asa ca ...ma-ntelegeti

eu abia il astept pe rafinee sa vad ce rafinare e de capul lui !

si am pe lista de asteptare urmatoarel :

Connexion Perfume by Lancome - pt fiica-mea
iar pt mine
Women's Perfume:

Les Saisons Ete Perfume by Van Cleef & Arpels si

Blue Grass Perfume by Elizabeth Arden

ma pregatesc de vaaaaaaaaara ce mai !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Am Incanto-Ferragamo si Echo-Davidoff dar m-am plictisit de ele si prin urmare m-am indragostit de Guerlain-LŽInstant Magic pe care mi-l voi achizitiona in curand

Imi mai plac f mult Tendre de la Prada si Feerie-Van Cleef and Arpels(btw,panterita cand vin pe la tine sa ascunzi bine sticla),

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello si La Multi Ani !

Am intrat sa va spun ca mi-am luat pana la urma JPG Classique EDP! E suuuper!

Revin cu detalii pe seara!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Dolce & Gabbana / The One , miroase bine si nu e foarte "expensive"..........

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Si mie imi place dar este impresia mea ca nu tine prea mult sau pe pielea mea este asa?

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Revin cu detalii pe seara!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Abia astept Ador parfumul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Buna fetele!
M-am intors si eu din vacanta, dezamagita toata! Dar asta la subiectul SCS, aici numai de bine!
Am vrut sa imi iau Allure 87 euro, mi s-a parut mult. Am vrut sa imi iau Angel, in grupul meu de prietene am 2 fete care il folosesc constant, m-am lasat pagubasa. Ma uit eu ce ma uit, ma gandeam ca mai am acasa un dulap intreg, si vad Kenzo Jungle.....norocul meu este ca iubitului meu ii plac parfumurile foarte mult si niciodata nu mi-ar spune sa nu imi iau ceva. Mi l-a luat. Apropo, este ala elefant. Zicea cineva ca nu se mai gaseste? Si am mai luat un MaxMara, m-a incantat mirosul foarte mult, este apa de parfum, sper sa persiste, 20 euro 40 ml. Am mai luat Wish Chopard cel albastru ca nu l-am avut niciodata si mie mi se pare ca seamana cu cel mov. Mi-am mai luat Tommy Hilfiger Girl pentru la vara si Hugo Boss Deep Red.
Asa ca, scumpa mea, Dana, sa vezi ca tot nu m-am lipit de Angel, dar Kenzo ala ma face incredibil de fericita...
Cait, nu persista deloc parfumul ala! In afara de Red, nu stiu parfum de la ei care sa persiste.
Va pup!

Mergi la inceput