Ce parfumuri va plac !? (10)
Raspunsuri - Pagina 9
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carrye Deci iar mi-am luat un parfum care iti place si tie... e clar! E bine ca mi-ai zis ca pe asta vroiam sa il fac unei prietene cadou, si daca ma credeti ca sunt atat de obsedata de parfumuri ca nu ma indur sa dau nimic...dar am sa il dau si imi iau eu altul de acolo. Multumesc! |
Carrye, am uitat sa-ti spun ca nu imi place Max Mara. Prima data l-am mirosit in mall la Timisoara si am fost f.tare incantata, mirosisem o gramada, asa ca rapid am dat comanda in SUA, dar nu am mai fost incantata de el. Nu se compara cu Classique, de exemplu, asa ca l-am dat verisoarei mele, am altele care imi plac mult mai mult.
danamiha spune:
citat din mesajul lui mychydutza ....uite aci poate te inspiri....www.fragrantica.com ce parere aveti despre "Alien" de la Thierry Mugler????? mi-a placut cum miroase dar ..o fi persistent?????? editez ca sa va intreb inca ceva, ca vad ca sunteti profesoare in materie de parfumuri: cum sunt cele comandate pe site? de exemplu, esentedelux.ro??????? sunt de calitate? merita, sau mai bine de luat din magazin???? "gandesc incet, sa nu ma auda cineva...." |
Eu niciodata nu as cumpara un parfum din magazin in Ro. Comanda pe esentedelux sau fragrancex.
Carrye spune:
Pai l-am luat sa il fac cadou unei prietene doar ca obsedata cum sunt l-as tine acolo ca poate am chef sa ma dau cu el candva...mai am cateva de care nici nu ma ating dar daca mi le-ar cere cineva, mmmm, cu greu le-ar dezlipi de manutele mele.
Prietena asta a mea am vazut ca are Noa, Amor Amor (sticla verde), Burberry. Crezi ca i-ar placea asta?
danamiha spune:
citat din mesajul lui Carrye Pai l-am luat sa il fac cadou unei prietene doar ca obsedata cum sunt l-as tine acolo ca poate am chef sa ma dau cu el candva...mai am cateva de care nici nu ma ating dar daca mi le-ar cere cineva, mmmm, cu greu le-ar dezlipi de manutele mele. Prietena asta a mea am vazut ca are Noa, Amor Amor (sticla verde), Burberry. Crezi ca i-ar placea asta? |
Sa nu ma intelegi gresit, Max Mara e dragut, dar ai altele muuult mai bune, asa ca eu te sfatuiesc sa-l dai. Eu zic ca ii va placea, e un parfum placut, dar stii cum e cand ai multe si esti pretentioasa
cait spune:
Fetelor de pe ce siteuri din america mai comandati parfumuri ca strawberry nu livreaza in Franta (habar nu am de ce) si am comandat de pe fragrancexpress (ceva de genul asta)dar mi se par ciudate parfumurile.La inceput nu miros ca originalul si dupa accea ramane mirosul de origine dar mi s epare ciudate rau chiar as crede ca sunt fake.
Merci
Cait
Home is where heart is...
danamiha spune:
citat din mesajul lui cait Fetelor de pe ce siteuri din america mai comandati parfumuri ca strawberry nu livreaza in Franta (habar nu am de ce) si am comandat de pe fragrancexpress (ceva de genul asta)dar mi se par ciudate parfumurile.La inceput nu miros ca originalul si dupa accea ramane mirosul de origine dar mi s epare ciudate rau chiar as crede ca sunt fake. Merci Cait Home is where heart is... |
http://www.fragrancex.com/
mychydutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
Eu niciodata nu as cumpara un parfum din magazin in Ro. Comanda pe esentedelux sau fragrancex. |
multumesc. o sa comand pe net. daca ziceti ca sunt ok......
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
Carrye spune:
Gata, i l-am dat, Dana! Si ma bucur ca am facut asta ca il stia si i-a placut foarte mult, mai ales ca este intr-o perioada foarte proasta si ultimul lucru pe care l-ar face ar fi sa isi cumpere un parfum. Ma simt bine acum...
danamiha spune:
citat din mesajul lui Carrye Gata, i l-am dat, Dana! Si ma bucur ca am facut asta ca il stia si i-a placut foarte mult, mai ales ca este intr-o perioada foarte proasta si ultimul lucru pe care l-ar face ar fi sa isi cumpere un parfum. Ma simt bine acum... |