Ce parfumuri va plac !? (10)
Raspunsuri - Pagina 10
irinaaa spune:
dana, hypnotic poison il ai de pe esente? e tester sau normal?
nu mai stiu daca e foarte persistent, avand in vedere ca e edt.
elixir-ul l-ai testat? am citit reviews ca e mai puternic si ca miroase un piiiic diferit mai ales la notele de inceput ...
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinaaa dana, hypnotic poison il ai de pe esente? e tester sau normal? nu mai stiu daca e foarte persistent, avand in vedere ca e edt. elixir-ul l-ai testat? am citit reviews ca e mai puternic si ca miroase un piiiic diferit mai ales la notele de inceput ... |
Da, e de pe esentedelux, nu e tester ca nu avea atunci, e EDT, stiu ca nu exista EDP, a atat de placut
Nu persista f.mult, in sensul ca nu lasa urme ca Angel, dar se simte discret, dulce, elegant.
MICKYN spune:
Fetelor, ce se intampla? Nu mai cumparam , nu mai mirosim macar nici un parfum ,....nimic, nimic? E prea multa liniste..! Acum cand v-am citit toate cele 10 capitole, cand am aflat atatea lucruri despre parfumuri, s-a lasat linistea peste acest subiect?
CrisaS spune:
Ultima mea achizitie..Thierry Mugler-Alien..putintel cam tare dar imi place mult..plus ca persista fffff bine si am fost intrebata cu ce m-am dat.
Ce parere aveti?
Il mai foloseste cineva?
Crisa
http://tt.lilypie.com/9uIpm5.png
gabi30 spune:
citat din mesajul lui MICKYN Fetelor, ce se intampla? Nu mai cumparam , nu mai mirosim macar nici un parfum ,....nimic, nimic? E prea multa liniste..! Acum cand v-am citit toate cele 10 capitole, cand am aflat atatea lucruri despre parfumuri, s-a lasat linistea peste acest subiect? poze Tudor poze 6 luni Tudor 7 LUNI Tudor la 8-9 LUNI |
Ca bine zici....eu sunt asa cuminte...acu' am dat in mania pantofilor/sandalelor...cumpar tot ce prind, daca trebuie, daca nu...in ceea ce privesc parfumurile ,sincer nu am mai gasit nimic care sa imi placa asa mult incat sa il cumpar...astept rabdatoare pe cele de vara
sali spune:
Chiar s-a cam asternut linistea peste subiect...
Azi am fost in oras, am gasit-o pe vanzatoarea de la parfum in toane super bune, am testat cate ceva: Amor Amor Tentation (Cacharel) cel violet, Noa -clasic si Noa Perle, Ungaro-Diva, toate Addict-urile ( clasic-apa de parfum, 2 si Shine, Escada S , Nina Ricci-Premiere Jour ( EDP), Kenzo Flower - si ..alte cateva dar nu imi mai amintesc.
Incep sa ma gandesc la primavara-vara...unele cauta sa-si schimbe tinuta , eu caut parfumuri, bineinteles.
Mi-a placut NOA...
Carrye spune:
Dar nu persista Noa...:( si mie imi place dar ma dau cu el prin casa, ca asa il simt, cateva ore.
Cand mai iesi la cumparaturi/mirosit sa incerci Laura Biagiotti, Laura.
gogosel spune:
mie imi plac nina- nina ricci si YSL-cinema . bine, mai sunt si altele.
mami & bubu, foarte specialul meu
sali spune:
citat din mesajul lui Carrye Dar nu persista Noa...:( si mie imi place dar ma dau cu el prin casa, ca asa il simt, cateva ore. Cand mai iesi la cumparaturi/mirosit sa incerci Laura Biagiotti, Laura. |
Multumesc pt sugestie!
Ai avut dreptate cu Escada Magnetism (stiu ca iti placea f mult), l-am comandat pt cineva si cand l-a desfacut si l-am testat ...imi venea sa il opresc pt mine!
Au trecut 4 ore si Noa se simte pe piele inca bine.
In shimb, Ungaro-Diva parca imi iese din piele , nici n-am mai intalnit un parfum asa persistent, parca m-am dat cu el acum 1 minut! O fi el de diva dar diva din anii..80, nu stiu...
Duminica plec la tabara de ski cu fi-mea si imi iau la mine Kenzo-Amour , eu am editia aia fuchsia si m-am gandit ca, pe langa ca imi place de mor cum miroase, se asorteaza la culoare cu costumul meu de ski!
Va pup parfumatelor mai noi sau mai vechi( ca aparitie la topic) , o sa am net la hotel asa ca sunt cu ochii pe voi care ce mai scrie!